Kameraman hjälte under ”Let’s Dance”

INRIKES. I tv-programmet ”Let’s Dance” kastar sig kända svenskar ut på dansgolvet tillsammans med duktiga professionella dansare som lärare. Varje vecka har de lärt sig nya danser samtidigt som de försökt imponera med på den hårda juryn och tittarna som får rösta.

I lördags var det final. -Pettersson missade finalen och alla delprogram också men den oäkta hustrun har tittat.

Mitt under finalen av ”Let’s Dance” tog sig muppar från organisationen “Återställ våtmarker” in på dansgolvet.

TV4:s tittare fick inte se någonting men publiken på plats fick bevittna en man och en kvinna springa upp på scen under Charlotte Kalla och Tobias Karlssons paso doble. Mannen höll upp en skylt med orden ”Återställ våtmarker” och fick sedan en kamera i huvudet. Ines Stefanescu och Hampus Hedström vann finalen före Charlotte Kalla och Tobias Karlsson.

Hjälten, kameramannen, skickade sin kamera på en 14 m lång teleskoparm Scorpio 45 i huvudet på muppen

De två mupparna, samt en tredje kopplad till händelsen, hämtades in av polis till förhör, skriver Stockholmspolisen på sin hemsida.

I nuläget misstänks de tre för skadegörelse, men brottsrubriceringen kan komma att ändras. Skadegörelsen har bestått i att det slängts färg på scenen.

-Pettersson undrar lite över mupparna bakom “Återställ våtmarker”. Tanken är bra men att jävlas och förstöra för andra, även sympatisörer är ingen bra idé. Det är inte produktivt.

Man kan fundera över hur säkerheten på TV4 fungerar. Vad hade hänt om mupparna hade haft vapen och andra avsikter.

Hoppas kameramannen får beröm.

Om Återställ våtmarker på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Kameraman hjälte under ”Let’s Dance”

 1. Ge mupparna ett par rejäla stövlar, ett par läderhandskar och en spade. Skicka sedan ut dem på närmaste plats där de faktiskt återställer våtmarker. Rejält kroppsarbete kan nog få dessa skrivbordsaktivister på andra tankar.

  16
  • Medlemmar av redaktionen? “Public Service”, som också TV4 kallar sig, är full av babordsgirande drönare.

 2. Verkar som smällen tog lite för löst.
  Dessa aktivister måste stoppas till vilket pris som helst.
  Och överlever dom ska dom spärras in för dom är samhällsfarliga.
  Det som sympatiserar med dessa dårar bör nog prata tyst om det.
  Aktivisterna är jämförbara med nazister huvudlösa personer.
  Dom vill bara förstöra evenemang och störa trafiken, idioter är vad dom är.

  22
 3. Kameramannen blir förmodligen anmäld för misshandel, sedan dömd.
  Sen ät det väl bättre de där mupparna skaffar ett jobb, men jobba är väl något de inte behöver. Någon betalar väl dessa för att djävlas

  27
 4. Om jag fattat rätt så vurmar alltså de här mupparna om mer myggiga träsk, inte för naturvärdet utan för att de tror att det räddar jordklotet från att brinna upp. En slags vidskepelse.

  Fun fact: när de stoppade trafiken på E4 i höjd med Brunnsviken i Solna hade de en återställd våtmark bara några 100 meter därifrån. Jag kan sätta en peng på att de inte hade en aning om det. De skiter nog i reella våtmarker. Den här ”kampen” handlar nog mest om just kampen. Att göra sig märkvärdig.

  35
 5. Undra om muppen från Återställ fittorna (fitta är ett gammalt ord för fuktig/ våtmark) måste betala för den kameran om han hade sönder den med sitt huvud?
  Med tanke att de lätt går på 500 000+ skulle det vara bra.

  30
 6. Med tanke på att det är Sverige tänker jag mig att det i första hand är kameramannen som blir straffad. Mycket glädjande om det inte blir så för en gångs skull.

  40

Kommentera