SD hade rätt igen – först nu erkänner S och Shekarabi

INRIKES. SD har varnat för utvecklingen sedan riksdagsinträdet och förslog redan för tolv år sedan att man skulle ta krafttag i synen på ungas kriminalitet. Först nu när vi står på ruinens brant erkänner S och Ardalan Shekarabi att SD haft rätt även i denna fråga, skriver SD:s Richard Jomshof och Linda Lindberg i en artikel på Aftonbladets debattsida.

Socialdemokraternas naivitet går ingen obemärkt förbi, och ofta uppfattar man inte allvarliga samhällsproblem förrän läget är akut. Detta trots att Sverigedemokraterna och andra riksdagspartier redan drivit frågorna i decennier.

Vi såg det med den slappa migrationspolitiken, med nedmonteringen av försvaret, med skenande elpriser till följd av nedläggningen av kärnkraft och framförallt har vi sett det med den ökade gängkriminaliteten och bristen på tillräckliga åtgärder för att hantera unga kriminella.

Bild: TT

Socialdemokraterna har ett stort ansvar för problem på Sis-hemmen, skriver SD:s Richard Jomshof och Linda Lindberg i en artikel på Aftonbladets debattsida.

Duon anser att S senaste regeringstid kännetecknades av ”verkningslös symbolpolitik” och att Ardalan Shekarabi (S) ”först nu erkänner” SD:s linje, genom att tillstyrka förslaget i Tidöavtalet att staten ska hantera grovt kriminella unga.

”Som med mycket annat kommer det alldeles för sent och först när situationen nått ruinens brant. Tiden för naivitet måste vara över, och det är dags att sluta dalta med kriminella ungdomar”, skriver Sverigedemokraterrna.

-Pettersson säger att det är hemskt att behöva straffa och låsa in 12-13 åringar men den vänsterblivna politiken med att låta dem springa på stan med automatvapen är värre…

Fram för större ansvar och möjlighet att straffa föräldrarna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “SD hade rätt igen – först nu erkänner S och Shekarabi

 1. Shekarabi borde ha pratat med polishustrun med tanke på hennes yrkesval🤔

  13
 2. Arga Andersson (S) hittar säkert en bortförklaring till varför (S) inte gjort något.

  Men (SD 20%) är också svaret skyldig. VAD HÄNDE MED BEGREPPET VANDEL???

  Och när stoppas FOLKUTBYTET?
  När börjar ÅTERVÄNDANDET?
  När ser vi fler UTVISNINGAR??
  När stoppas ISLAMISERINGEN??

  Arga Andersson (S) kanske vågar det regeringen slirar på??

  18
  2
 3. SD har haft rätt i det mesta i 20 år….till skillnad mot sossarna. Dom har haft fel i det mesta i 20 år. Inte undra på att Maggan är så arg……😄😄😄😄😄

  36
 4. Det är sossarnas princip, att alla ska vara lika, även om de inte är det, varifrån man än kommer, om de än ska tvingas till det, som lett till det här! SOSSARNARNAS FANATISKA JÄMLIKHETSTÄNK!

  21
 5. För att bli en ”god” socialdemokrat, fodras mycket låg moral, en utvecklad förmåga att ljuga samt en kraftig dragning åt det ohederliga hållet. Kriminalitet är inte något hinder.
  Gode Herre, vad jag föraktar dessa värdelösa individer!

  45
 6. Vänsterns “sanningar” och “fakta” brukar ha ett bäst före datum.

  33
 7. Är man helt korkad och blåst i huvudet så är man, gäller generellt alla sozzar.

  37
  1
 8. Bra av Sd att gå ut stort och berätta. Vi kan alla hjälpas åt att sprida sossarnas svek och lögner. Bakom varje maktsosse står en skugga som sossen bevisar sig god för. Om sossen tycker eller säger fel i en fråga som ska beslutas är skuggan där och påminner om “att så sa nazisterna på 30- och 40-talet”. Då backar ALLA och säger det som alla vet skuggorna vill höra.
  Skuggorna existerar i alla maktens korridorer, numer har de hbtq och feminister till hjälp. Utlänningar lärs just nu upp i det systemet som ska leda till att Sverige krossas och den vita människan utrotas, dvs en ny förintelse regisserad av de som själva var nära att förintas…

  44
  2
 9. Det är ju inte så att man plötsligt kommit till insikt?
  Det är snarare då att man inser att det går inte att förneka dom problem den politik man fört ger!!

  41
  1
  • Att Shekarabi skulle erkänna att han och/eller Socialdemokratiska Partiet gjort något fel finns inte på kartan .
   Om så sker skulle Elaka Arja Andersson hudflänga honom .
   Och be honom vara tyst .
   Han ljuger lika mycket som de andra SOSSARNA.
   Uppfostran på Bommersvik ger ren hjärntvätt .
   Bommersviks svenska är omöjlig för vanliga hederliga Svenskar att förstå .
   Man säger ett och gör ett annat.
   Och för att få godkänt måste nån klara det utan att skämmas .
   Men den sortens politiker kommer snart att räknas in som en av Sveriges minoritetsgrupper.

   34
   1

Kommentera