”400 vilda apor hade gjort mindre väsen”

BROTTSLIGHET. Den lugna båtresan hem till Göteborg blev i stället ett rent kaos. Det säger Mathilda Lückner och Erika Karlsson till Göteborgs-Posten, (bakom betalvägg) som fick sällskap av hundratals ”vrålande” ungdomar med spring i benen på resan från Fredrikshamn under lördagskvällen.

400 vilda apor hade gjort mindre väsen, det var det sjukaste jag har varit med om. Det var fyra timmar av totalt kaos, säger Mathilda Lückner.

Stefan Elfström, presskommunikatör på Stena Line, håller med om att resan var ”stökigare än genomsnittet”. Enligt honom bad besättningen passagerare att lugna ner sig via högtalarsystemet.

Flera ungdomsfotbollslag från Göteborg och Stockholm var med på båten.

-Pettersson vet inte men jag misstänker att det är samma typ av apor som blir av med årskortet på Liseberg…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “”400 vilda apor hade gjort mindre väsen”

 1. Enligt uppgifter…

  “…
  Fantastiskt korkat med alla de fjantar som ska in här och bagatellisera rackarpojkarna.

  Jag har personlig kännedom om hur det var ombord under den aktuella turen. En massa rastlösa, aggressiva, frustrerade, barnsliga ungdomar.

  Min vän som var med på resan uttryckte sig ungefär så här: “Vad gör de i Sverige? De skrek på sina exotiska språk och skulle “knolla mama å slakta hela familj””.

  En mindre grupp ungdomar gick lugnt åt sidan och deltog inte i sina lagkamraters respektlösheter. Och de var inte det minsta positiva till ha sett hur resan blev ett “flytande dagis för arroganta å tykna jävvelungar från mellanöstern och Nordafrika” (min väns ord, den sista meningen inom parantes).

  Så nej. Detta var inte 400 svenska ungdomar som svinade och härjade på danmarksbåten
  …”

 2. Snart no go zoner överallt . Dom kommer hit och gör vad dom vill .
  Ska dom bemanna Stenabåtarna med extra väktare som på Liseberg nu också.
  🙁

  13
 3. Den socialdemokratiska turkmuslimen har berättat för hela svenska folket att föräldrarna till muslimbarnen låter dem göra vad de vill. Vi har hur många som helst i Göteborg.

  43
 4. Det är självklart för normalbegåvade och rationella personer att orsaken till att det ser ut som det gör i Mellanöstern och Afrika är folken som lever där. Transportera dem till Sverige och Sverige församla problem som Mellanöstern och Afrika.

  52

Kommentera