S kräver att Kristersson läxar upp SD – S borde ha lyssnat på Palme

INRIKES. Sverigedemokratens Oscar Sjöstedts hårda uttalanden om att vindkraft hotar Sveriges välstånd, enligt oppositionen. ”Jag utgår från att Ulf Kristersson korrigerar honom så att han blir tillrättavisad”, säger Magdalena Andersson (S), enligt SvD.

Magdalena Andersson (S) kräver att Ulf Kristersson (M) “tillrättavisar” SD:s Oscar Sjöstedt, skriver SvD. Detta efter hans uttalande om vindkraft.

I en intervju med SvD säger Sjöstedt att vindkraften är dyr och hotar svenskt välstånd.

Det är allvarligt när en företrädare för riksdagens näst största parti sprider desinformation och jag utgår från att Ulf Kristersson korrigerar honom, säger hon.

Sverigedemokraternas ekonomisk-politiske talesperson Oscar Sjöstedt sa i en intervju med tidningen att han gärna vill plocka bort vindkraft som byggts samt tycker att alla kommuner som kan bör säga nej till vindkraft.

-Pettersson säger att det som hotar svenskt välstånd är nedläggningen av väl fungerande kärnkraft som S och MP gjorde.

Började elkrisen med Torbjörn Fälldin (C)…

Under valdebatten 1976, i Scandinavium, Göteborg, mellan Olof Palme (S) och Torbjörn Fälldin (C) var det överskuggande ämnet för debatten den om kärnkraften. Fälldin ville avveckla de kärnkraftsreaktorer som var i drift och stoppa utbyggnaden av de reaktorer som var under konstruktion. Palme var av motsatt uppfattning och menade att Centern hotade välfärden och tillväxten.

Magdalena, du borde ha lyssnat på Palme…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “S kräver att Kristersson läxar upp SD – S borde ha lyssnat på Palme

 1. Okunniga diktatoriska Magdalena borde hålla sin stora trut. Kristersson borde ta henne hårt i örat, om han når upp.

  22
 2. Hallå där Socialdemokraterna !!
  Hur var det när Stefan Löfven ombads att läxa upp Miljöpartiet ?
  Vad gjorde Löfven ? Jo, han slickade Märta & Co där bak och stängde av 6-7 reaktorer något vi kommer få lida av länge.
  Bara för att få behålla makten och lönen…. sin egen pension från oss som betalar dessa jävla elräkningar idag.
  Det förra regeringen talade sig varm för socialistiska välfärden det blev annat för vanliga människor det.
  Glöm inte det !!!

  23
 3. Svenska Folket borde ta Magda i örat för det hon gjort med landet Sverige och
  sätta P för hennes ankomst för all framtid, om man ger sig i lag med sådana dårpippin
  som går att finna bland kommunister Miljapartister och Sossarna själva då ska man inte
  lägga sig i vad andra partier tycker. Det hjälper inte ens att ta fram den min hon visade
  upp när SD ville sparka Morgan Johansson från Justitiedepartementet?

  23
  1
 4. Ja, om nån borde veta vad hotet mot vårt välstånd är, så är det ju Magdalena! Eftersom hon själv varit det så länge! Men det är väl bristande självkännedom det handlar om, antar jag.

  Sen Pettersson, ska man inte spela tärning med döden, tycker jag! Bara för att Palme, helt slumpmässigt, RÅKADE ha rätt I EN fråga, innebär det inte att han är någon typ av orakel, från det förgångna, att rådfråga! Nej, HAN HAR VARIT HELT FÖRÖDANDE FÖR VÅRT LAND! Främst då för vår svenska befolkningen, genom den palmeistiska invandringen från 1975 och framåt!

  Dessutom är jag säker om, att om vi tog vilken politiker som helst, från den tiden, så skulle de ha haft betydligt mera rätt, i många fler frågor, än Palmes tärningskyckokast! Han har helt enkelt, varit TOTALT FÖRRÖDANDE, för vårt land och folk, för all framtid! OCH ABSOLUT INGEN ATT SE OPP TILL, ELLER LÄRA UTAV!

  18
  1
 5. Ja jösses Magda, vilken fräckhet att ha en åsikt som ej överensstämmer med din ! I din socialistiska drömvärld ska naturligtvis ingen få avvika från partiets linje, där du själv står i centrum och basar över hjärntvätten. Men om endast din åsikt får råda ; Varför då ens slösa tid på politik ? Och att ställa olika uppfattningar mot varandra i hopp om meningsfull utveckling, är ju bara bortkastat i den Diktatur du förespråkar.

  20
  1
 6. Vi får aldrig några objektiva siffror om vad det kostar att producera el av de olika kraftverken av media. Vissa är subventionerade och det råder olika skattesatser och certifikat.
  Jag hävdar åter igen att dagens bubbla är hållbarhet. Hittepågrej från Bryssel.

  18
 7. Socialdemokraterna är tillsammans med Miljöpartiet största hotet mot Sverige. S har satt Sverige i en mycket allvarlig situation, elitkris, skjutningar, knarkhandel, listan kan göras lång. Att Magda överhuvudtaget öppnar munnen och kritiserar regeringen !!! Hon borde skämmas.

  25
  1
 8. Ja svenska folket kräver att sossialdemokrat Centerpartiet och Miljöpartiet står för den kostnaden dom skapat …
  Både när det gäller sjutningar och avstängningen av Elektrisiteten samt kostnaden för cov19??

  28
  1
 9. “I en intervju med SvD säger Sjöstedt att vindkraften är dyr och hotar svenskt välstånd.

  – Det är allvarligt när en företrädare för riksdagens näst största parti sprider desinformation och jag utgår från att Ulf Kristersson korrigerar honom, säger hon.”
  Om vindkraft på anläggningsnivå kostar, LCC, 3ggr mer är det väl inte hela världen,,,, att sedan att el från vind på anläggningsnivå kostar 6ggr el från kärnkraft är väl inte så mycket att bråka om heller…. OM man iaf kunde räkna, vilket det påstår att MA kan, då rör sig detta helt klart om att råna svenska hårt arbetande…. menar bidragen till en miljon kan ju höjas med trollspöt medan hårt arbetande får slita ännu mer…..

  31
 10. Det som fanns av omdöme hos Magdalena sjunker nu mot botten vid varje tillfälle som hon gnäller. Dags för en time out.

  49
  2
  • Du med mig skämta aprillo, hon har väl ALDRIG haft något omdöme det enda hon är kapabel till numera är att sitta i sin lilla sandlåda och kasta sand på allt som inte passar henne.
   Foliehatten personifierad = Magdalena.

   23
   1
 11. Det är ju sossarna som borde läxas upp av hela svenska folket.
  Dom stängde 6 kärnkraftverk och orsakade elbrist och skyhöga elpriser. Detta ska vi aldrig glömma. Vi förlåter er aldrig

  58
  1
  • Ja, praktisk desinformation! Dessutom all destruktiv vindkraftspropaganda, om dess oerhörda överlägna förträfflighet och miljövänlighet. VAR INTE DET DESINFORMATION, OM NÅGOT! Som vi nu får sota för, under lång tid framöver! Den gigantiska skada sossarna åsamkat vårt land, natur och folk, är oreparerbar!

   16
   1

Kommentera