Donald Trump ska åtalas

UTRIKES. Åtalsjuryn i New York har röstat om man ska åtala den före detta presidenten Donald Trump. Resultatet blev att man ska åtala och dra honom inför rätta.

Stormy Daniels och Donald Trump

Det uppger fyra olika källor för New York Times.

Beskedet har ännu inte offentliggjorts.

Bakgrunden är de pengar som den före detta presidenten ska ha betalat ut till porrstjärnan Stormy Daniels.

Betalningen betraktas, enligt åtalet, som ett brott mot bestämmelserna om kampanjmedel inför presidentvalet 2016.

Trump nekar att han ska ha betalat porrstjärnan för hennes tystnad.

Han nekar också till att ha haft en affär eller relation med henne, och har kallat utredningen mot honom för ”häxjakt”.

Åtalet mot Donald Trump omfattar över 30 åtalspunkter, uppger källor för CNN. Enligt New York Times uppgifter handlar det om över ”två dussin”.

Åtalet mot Donald Trump omfattar över 30 åtalspunkter, uppger källor för CNN. Enligt New York Times uppgifter handlar det om över ”två dussin”.
Det väntas dröja några dagar innan anklagelserna offentliggörs.Det väntas dröja några dagar innan anklagelserna offentliggörs.

-Pettersson noterar att Donald Trump verkar bli den första ex-president i USA:s historia som åtalas…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Donald Trump ska åtalas

 1. Jaha, nu är det dags igen! Suck! Demokraterna ger sig aldrig, i sina intentioner att sätta åt Trump! Främst då vid en valrörlese! Minns bara hur han hamnade inför riksrätt, efter förrförra valrörelsen TVÅ gånger!

  Man kan väl då bara säga, att detta är en STORMY i ett vattenglas! 🙂

  6
  4
 2. Det bodar inte bra för Joe “The Big Guy” Biden, Pelosi, Killary och de andra “demokratiska” krimi-klaner skulle republikanerna ta makten efter 2024. Det borde finnas gott om material att låsa i hela bunten i några hundra år. Djupa staten ska säkert försöka att skydda deras huvudmän men de verkar så genomkorrupta att det inte borde vara möjligt för de att gömma sig i evigheten.

  16
  13
 3. Bra att åtal mot TRUMP prövas.

  För inte så länge sedan sade TRUMP att han trodde mer på PUTINs ord än sin egen underrättelsetjänst. Vi vet alla vad PUTINs ord är värda.

  19
  15
 4. Tydligt att det är en hel del vänsterpatrask som klickar tumme ner här inne.

  10
  14
 5. Det säger mycket om Socialisterna att man har en Senildement President som
  representerar deras parti och land? Visserligen kan man finna vissa spår av demens
  hos socialisterna i vårt land med, men det är nog mest för att dom förlorat makten,
  dom förstår bland annat inte att så som Sverige har blivit, det har det blivit av deras maktinnehav.

  21
  4
 6. Man får tycka hur illa man vill om Trump, men lägg på minnet att all information vi får om honom i första hand kommer från vänsterextrem media i USA och sedan dessutom filtrerad genom den till största delen vänsterextrema svenska medierna. Valnatten satt en blåst kossa som var ”nyhetsankare” in MSNBC och grät för att Trump vann. CNN aka Communist News Network började din häxjakt på Trump till och med innan han hade tillkännagett att han skulle ställa upp i valet. Det är möjligt att Trump är en narcissistisk idiot, men tänk på vilka det är som rapporterar om honom.

  38
  32
 7. New York är väl den enda delstat där en åtalsjury skulle ge klartecken för ett åtal på det svaga underlag som finns. Bara det säger att detta mer är ett politiskt åtal än något annat.

  43
  39
 8. Om det fortfarande finns någon som inte efter detta inser att det finns en politiserad statsförvaltning så måste jag meddela att ni tyvärr är korkade bortom all räddning. Eller socialister. Dumt av mig, det är ju samma sak.

  57
  56
 9. #Pettersson noterar att Donald Trump verkar bli den första ex-president i USA:s historia som åtalas…#

  Trump är den enda president i modern tid som verkligen har försökt rensa ut i det korrupta träsket där borta, därför letar man med ljus och lykta efter något att åtala honom för.
  Att tidigare presidenter startat olagliga krig ute i världen med 100000-tals döda som följd struntar man i, att tidigare presidenter låtit sig mutas av de stora globala företagen bryr man sig heller inte om (se bara Erikssons donationer till Clinton Foundaition), man bryr sig heller inte om den nuvarande presidentens alla skumraskaffärer som kom i dagen genom grabbens laptopp.
  Att bl.a Bill Clinton gjort åtskilliga resor med Epstein till den s.k #orgy island# blundar man också för.
  USA är att liknas med en bananrepublik numera.
  Nästan skönt faktiskt att Kina snart punkterar petrodollarn och därigenom hela den nationen.

  57
  54
  • Jag är inte så duktig på USA:s lagar men USA:s konstitution verkar fungera väl.

   Donald Trump och hans parti har använt och använder de rikliga möjligheter som fanns att överklaga rösträkningen i olika delstater. Trump förlorade även där det var republikanska domare.

   Trump vet troligen från början att han inte kommer att vinna processer utan han ser opinionsmässiga poänger med sitt beteende.

   När det gäller Biden och hans son så utredde USA:s skattemyndighet och representanthuset med republikansk majoritet deras affärer men sedan blev det tyst.

   54
   22

Kommentera