Koranupploppen ”i bästa fall kollektivt missförstånd” Alla går att integrera utom muslimer

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Koranupploppen är ett bevis på att ”Sverige misslyckats med det mångkulturella experimentet”, skriver ex-polisen Mustafa Panshiri och författaren Jens Ganman på Expressens debattsida med anledning av att Uppdrag granskning pekat på brister i polisens organisation under oroligheterna.

Debattörerna skriver att problemet är att Sverige inte lyckats absorbera upprorsmakarna i delade värderingar om demokrati, yttrandefrihet och rättsstatens principer: ”I bästa fall handlar upploppen om ett kollektivt missförstånd om vad det innebär att vara svensk och ingå i en civiliserad rättsstat. I sämsta fall vet upploppsmakarna precis vad som förväntas av dem – men de skiter i det.”

Panshiri och Ganman skriver att debatten från och med nu måste handla om sakfrågorna, inte om debatten i sig.

-Pettersson anser att Ganman och Panshiri delvis har fel. Mångkultur fungerar men mångkultur med muslimer fungerar inte. Jag har i varje fall inte sett några större problem med sikher, hinduer, buddister, ateister, judar, zoroasterier, Jehovas vittnen eller några andra.

Jag ser bara stora problem med muslimer från Mena, det är inga stora problem eller upplopp japaner, thailändare, indier, ukrainare, italienare, sydamerikaner, nordamerikaner, européer eller andra.

Alla går att integrera utom muslimer, inget land i västvärlden har lyckats

TV Uppdrag granskning om påskupploppen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Koranupploppen ”i bästa fall kollektivt missförstånd” Alla går att integrera utom muslimer

 1. Lee Kuan Yew (1923 – 2015), Singapores framgångsrika politiker: Vi kan umgåsmed alla trossamfund utom Islam (muslimer). Jimmie Åkesson skrev i Aftonbladet den 19 oktober 2009 om hotet Islam. Islam med sina egna lagar är brott mot Sveriges grundlag. (Samhällsomstörtande verksamhet) Regering och Riksdag måste se till att få ordning på detta HOT. Påskkravallerna är ett exempel på korkat dalt med denna mentala ohyra.

  14
 2. De muslimska kravallerna visar med vilken kraft islam förändrar samhället. Statsmedia och rättsväsende förändrar sitt sätt att se på kravaller.
  Jämför med hur göteborgskravallerna beskrevs… vems var felet till de kravallerna?
  Var det EU-mötet som fick skulden?
  Var demonstranterna offer?
  Det var något befäl som fick stå till svars men friades (om jag inte minns fel).

  Nej såklart ska inte EU-mötet skuldbeläggas för göteborgskravallerna, EU är en spik i kistan för nationen Sverige och kan därför inte skuldbeläggas.
  Rasmus Paludan vill bevara nationen Sverige och svensk kultur och därför får RP skulden om det sker kravaller.

  Se så enkelt det blir att få saker i sitt rätta ljus om man kommer ihåg historien. Men en uppmaning till alla som diskuterar “de muslimska kravallerna” med de som vill diskutera “att det var fel att bränna en bok” så påminn om hur såg s det på göteborgskravallerna, var det kravalleranterna (!) som fick skulden eller EU-mötet eller polisen?
  Flika sedan in att makten slickar muslimer i röven!

  40
 3. Smålands nation i Lund har varit infekterat av extremistiska kommunister ända sedan 1970-talet.

  38
 4. Då muhammedanerna lyder under en egen lagstiftning och rättssystem är det självklart att de inte går att integrera eftersom deras lagstiftning, sharia, går direkt emot svensk lagstiftning.

  47
 5. KORRUPTION i Turkiet skadar viljan att hjälpa

  https://ledarsidorna.se/sa-forskingras-det-internationella-katastrofbistandet-till-turkiet/

  Islam och islamisterna förnekar sig inte. Den socio kulturellt befriade religionen håller människor i fattigdom.

  När vågar fler följa Jens och Mustafa och se verkligheten som den är och inte som de vill att den skall vara.

  (S) tänker försöka sig på att se verkligheten med andra ögon men vad innebär det? Fler bidrag eller färre? Krav på motprestation eller fortsatt låt gå för de med rätt etnicitet och pigmentering? Integration skapas genom sammanhållning kring något och inte genom religiöst svammel och olika måttstockar där tex Smålands Nation i Lund förbjuder vita män att deltaga i vissa events.

  48

Kommentera