Tittarsiffrorna för ”Drag race Sverige” störtdyker

SVT. Drag race Sverige eller vanlig vit familj, skrev bloggen för en månad sedan. Nu har några program sänds och tittarna sviker ”Drag race Sverige”. SVT är nu besvikna över de låga tittarsiffrorna. ”Det är sämre tittning än vad vi hoppats på”, skriver Sindre Lind-Åkerblom, marknadsförare på SVT, i ett mejl, enligt Aftonbladet.

Det första avsnittet av dragqueen-tävlingen ”Drag race Sverige” hade 726.000 tittare. Det sändes då direkt efter semifinalen i Melodifestivalen.

När andra avsnittet släpptes var det endast 187.000 som bänkade sig hemma framför tv-apparaterna. Det är ett tapp på 539.000 tittare.

Drag Race Sverige är en svensk dragshowserie som hade premiär på SVT1 och SVT Play den 5 mars 2023. Dragshow är en form av “underhållning” där personer uppträder utklädda till motsatt kön, oftast en man utklädd till kvinna “dragqueen”

Public Service budget 2023: Till de tre public service-företagen (SR, SVT och UR) anslås för år 2023 från public service-kontot 9.087 miljarder kronor (varav SVT 5,350 miljarder, SR 3,265 miljarder och UR 472 miljoner kronor.

-Pettersson är trött på alla bögar och lesbor, transor, rasblandade familjer, religiösa attribut, prideparader och allt annat som översvämmar SVT, TV4, reklam och andra kanaler.

Tänk om medier, institutioner och offentliga verksamheter kunde lyfta kärnfamiljen istället? Porträttera svenska familjer med en vit mamma och en vit pappa som har vita barn utan huckle?

Det är svenska samhället är byggt av och för svenskar som lever efter svenska värderingar som strävsamhet, hederlighet och tillit.

Ingen grundläggande samhällsfunktion är utformad för att hantera dragqueens, den katastrofala massinvandringen av analfabeter och lågutbildade från primitiva klankulturer.

Överraskande Dragrace

Det är OK att vara vit och heterosexuell…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Tittarsiffrorna för ”Drag race Sverige” störtdyker

 1. Konstigt att de inte startat ett program där kvinnor klär ut sig till män. Kanske är det för att det inte går att få det lika extremt överdrivet som när män gör om sig till kvinnor

 2. ”Drag race Sverige” och Pride” är ett “särintresse”, vad folk gör i sovrummet angår inte mig. Låt de som är intresserade hållas med sin sin hobby.
  Men låt mig vara i fred och slippa sånt i TV.

  38
  • Tänk tanken att man byter ut Gubbarna mot ett gäng storbystade Kvinnor! Vilket ramaskri det skulle bli.

 3. Otroligt att Aftonbladet ser det som en nyhet… Hur många andra program har inte färre än 100 000? Kan det vara så att personalen vill var pro trans och stödja den gruppen på alla möjliga sätt? Alla på redaktionen som säger “aaa, det där måste vi absolut göra något på!” blir sedda av cheferna och kommer ha chans till karriär.
  Jag bryr mig inte om trans eller andra läggningar men rör inte min frihet och smyg inte med hemliga agendor utan säg rakt ut “vi vill att det ska bli så här” och pang bom beskriv allt utifrån det hädanefter.
  Människor som smyger med revolutioner i maktens korridorer är de farligaste för friheten, särskilt när de påstår sig vilja väl!

  21
 4. Bröd och skådespel åt folket, sista dödsryckningarna innan det går åt hel……vi vet varför Rom föll, de glömde att ha koll när sex och mat/njutning gick före…

  Hollywood är fullt av dessa sk. filmer.
  Vi lever redan på övertid?

  http://people.uncw.edu/kozloffm/glubb.pdf

  35
 5. Det var konstigt att folk inte gillar äckliga karlar utklädda till kvinnor……😄😄😄😄😄😄😄

  67
 6. Vissa verkar tycka att det teveprogramet är viktigt att prata om. Tydligen upprörande.
  Om jag inte läst bloggen hade jag inte känt till programmet.

  31
  2
  • Öskute: Fick reda på programmet via bloggen med. Men så är det. Var det har varit på TV och väder är nog det folk diskuterar allra mest

   13
   2
 7. Drag racing är en sport där man från stillastående ska köra 1320 fot på kortast möjliga tid. Klädseln brukar vara skyddsoverall, kängor, handskar och hjälm.

  Det som visas på SVT är inte annat än en j*vla skymf och förolämpning.

  88
  1
 8. Håller med dig Pettersson! Är så trött på det där. Så det är inte så ofta jag tittar på TV nu mer.
  Hade jag av en händelse fått se notis om detta Drag Race så har jag ju naturligtvis suttit kvar i tron om. Ja! Drag Race. Vilken tur jag inte gjorde det, för jag hade blivit tokig.
  På min deklaration står det ju Public service avgift, så då förväntar man ju sig att man ska kunna nyttja det, men icke.
  Fattar inte varför det måste vara så fel med en helt vanlig kärnfamilj, är väl det vanligaste vi har.

  87
  1
  • PK har gått i spinn och verkar helst byta kön på sig själva, sina barn, hundar o katter.

   72
   1
 9. Tycker det är intressant att naturen har skapat sådana här människor.
  Något tycks saknas i hjärnan, men det klassas inte som mentalsjukdom eller handikapp.
  Undrar vad moder natur avsåg när hon skapade dessa onödiga varelser.

  73
  4
 10. Det är många som inte lever i en kärnfamilj. Jag tycker inte att man ska propagera för nån sorts familj.
  Det blir ett slags tvång det med.

  6
  62
 11. Ja det är väl bra märkligt att nästan ingen vill titta på detta ”kvalitetsprogram”? Men vi förstår naturligtvis inte bättre. SVT tar ju som tur är på sig den tunga uppgiften att utbilda oss okunniga i vad som är rätt och riktig finkultur.
  Åt helvete med dem och hela deras anhang!

  94
  1
   • Propagandaapparaten vill ge oss en uppfattning om vad som är “normalt”. Jävlar vad många onormala det finns i världen.

    30
    1
 12. 1% av befolkningen är homosexuell. Någon promille är intresserad av transvestiter. Samt någon procent kan tycka sådan underhållning är kul.

  Den faktiska tittargruppen är runt 27000 personer.

  63
  2
  • Jag tvivlar, så många perversa finns inte, men för SVTs personal blev det blött i byxan.
   Samtidigt vet vi att på SVT sitter samtliga Sveriges miljöptalibaner.

   16
 13. Så klart. När man förväntar sig vrålande V8:or och får förvirrade män i strumpbyxor. 😉

  89

Kommentera