Widding: Därför byter jag utskott

INRIKES. Elsa Widding (SD) petas från miljö- och jordbruksutskottet av SD, skrev bloggen för några dagar sedan, nu förklarar Widding vad som hänt.

Elsa Widding

Elsa Widding är energiexpert med flera ledande befattningar bakom sig i stora energibolag. Hon verkade bl.a. som expert i Regeringskansliet med ansvar för Vattenfall under den förra borgerliga regeringen. Idag är Elsa Widding riksdagsledamot för Sverigedemokraterna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Widding: Därför byter jag utskott

 1. Ja det är ganska dålig verksamhet i SD man tycks ha tillåtit att andra skall styra då särskilt pari som mera håller någon form av Hov och uppträder som dåliga artister i en såpa som produserade av publick servis.

  Den stora frågan är hur skall man bekämpa skadan med införande av jihad områden och låg intensiva krig ! Samt avstängningen av energiförsörjning och med den följande skenade inflation och den snart kommande arbetslöshet och den slutligen kommande depression.
  Och det är ju ganska viktigt börja med att vältraöver kostnaden på dom som skapat problemen

  2
  2
 2. Elsa W. tillhör den del av världens värdefulla sanningssökare, som förstått att klimatförändringarna inte behöver vara en alarmerande kris orsakade av människan allena. Även att svenska folket skattar väldigt dyrt för obetydliga klimatresultat. Sverige har redan gjort sitt miljöjobb för klimatet, nu kan man inte punga medborgarna på mer skatter och uppoffringar med noll eller ringa resultat. Förslaget att förbjuda förbränningsmotorer innan alternativen blivit billigare och bättre är ytterligare tecken på att politiker inte vill låta marknaden sköta omställningarna. Diktatur med olaglig skrämselpropaganda kallar jag det. EU behöver ändra sitt aggressiva klimatmål, som slår hårt ekonomiskt mot EU-länder. Om nu inte majoriteten mot förmodan vill att Europa ska gå mot fattigdom.

  24
  1
  • Bra val Widding, nu får du mer tid att dissikera senaste rapporten från IPCS och återigen belysa vad som är fakta och vad som är politiska floskler och rena lögner från klimatseken och MSM!

   Jag utgår från att du forsätter ge ledamöterna i miljö och jordbruksutskottet svår huvudvärk, i de fall de försöker förvränga sanningen och vara faktaresistenta.

   9
   3

Kommentera Avbryt svar