5 thoughts on “Det går inte bra för den efterlyste krigsförbrytaren Putte

 1. Ja man får nog se upp med vad Kina sysslar med ?
  Historiskt har Kina och Ryssland intensivt genom tiderna.
  Och att herr ping är i Ryssland är ganska olyckligt ! Man förstår ju varför Putin strålar av glädje ? Kineserna kanji åtminstone prata med Putin..
  Ett lämpligt drag är att ukriana tar ett snack med x ping ?
  Det är ju uppenbart att i konflikter mellan Kina och Ryssland så har kinesernas förlorat en del mark och kineserna har kommit under fund med att 100 år av förnedring är över och man vill då ha tillbaka sin mark som man förlorat.

  Och då måste ju ukriana vinna kriget och är då den förhandlings part som x ping skall prata om. När det gäller territorium .. Putin kan ju sälja halva Ryssland för att få ekonomiska resurser att utplåna ukriana..

  Det är alltså väldigt olyckligt att jänkarn driver kineserna i knäet på Putin .. det är inte lämpligt att förstöra kinesisk spion utrustning ? Dom kan ju skaffa sig nya vänner
  Och då särskilt dom som inte är så demokratiskt laggda.

  3
  7
 2. Putins speciella militäroperation har pågått i tretton månader. Vad begriper krigsförbrytaren?

  15
  11
 3. Verkar som om ytterligare ett ryskt skytteanfall har slaktats på fältet. Samt en hel del artilleri.
  Börjar se ett mönster där putteterroristerna bara har stridsvagnar för att stödja vartannat anfall. I rapporten i måndags var det höga förluster i terrorister samt pansarfordon men få stridsvagnar, tisdag höga terroristförluster och i pansarfordon samt stridsvagnar, onsdag höga terroristförluster och pansarfordon men låga stridsvagnsförluster, torsdag höga terroristförluster och pansarfordon samt stridsvagnar, fredag väldigt höga terroristförluster och pansarfordon men låga stridsvagnsförluster.

  I veckan kördes fyra Leo II till Bakhmut för fälttest. Verkar som de har gjort bra ifrån sig.

  14
  11
 4. Ser fram mot den dag när Putler och övriga banditer i Kreml hamnar hos krigsförbrytardomstolen i Haag, då blir det dags att införa en ny gemensam flaggdag i hela Europa.

  22
  18

Kommentera