SD-hatande polis – därför kommer vi ingenstans

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Vägen till brottslighet är fylld av en rad orsaker varav socioekonomi endast är en. Det skriver polisen och debattören Nadim Ghazale i en debattartikel i Aftonbladet. En färsk rapport från Brottsförebyggande rådet, Brå, tar upp de socioekonomiska faktorernas betydelse för brottsligheten.

Ghazale anser att den politiska debatten präglas av populism och att detta gör det svårare att vända utvecklingen.

”Ideologiskt marinerade personer dränkta i partipolitiska tanketunnor styrs av skygglappar och intressen. Därför kommer vi ingenstans. Samtidigt är det de som är makten, resten kan ni räkna ut själva”, skriver Ghazale.

-Pettersson säger att Nadim Ghazale surrar precis som politikerna och Nadim är på sätt och vis politiker. Som vanligt nämner han inte den stora orsaken som är den alldeles för stora invandringen från dysfunktionella kulturer med människor som inte kan uppträda som folk.

Om Nadim Ghazale på bloggen, jag är förvånad över att libanesen får jobba kvar som polis.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “SD-hatande polis – därför kommer vi ingenstans

 1. Detta är ju något SD måste höra något åt vi har ju en justitieminister. Det är väl dags att sätta press på den så fanskapet vaknar!! Det är ju massor av politruker dom svallar skit med honnom

  • De har styrts av sozzarna betydligt längre än så. Det är 68-vänstern som är skuld även till detta förfall inom poliskåren. Det pågår väl inget krig i Libanon, så herrn är välkommen att återvända. Sverige är knappast första asylland om man kommer från Mellanöstern. Vilka var det som bombade och krigade sönder ett av Mellanösterns få framgångsrika länder. Det fanns knappast SD-politiker i Libanon, precis som i resten av MENA.

 2. Bär man uniform eller uppbär en statlig tjänst så ska politisk aktivism inte tillåtas… Axel Oxenstjärna förstod att sätta meritokrati framför allt… rensa myndigheterna och låt Leif Östling bli president. Han är vår tids Oxenstjärna.

  17
 3. Tycker mig ha hört detta svammel förr, socioeckonomiska skäl, jävla blaj från början
  till slut, är det dessa skäl som ligger till grund för att invandrare är ute och begår
  brott dagen efter dom kom hit? Däremot gör värdelösa poliser likt denne inte någon
  nytta, figurer som hellre vill visa upp trynet i vår falska media åstadkommer inte
  något mot den importerade brottsligheten. Hade denne man någon högre utbildning när han kom in vid polisen, eller räckte det med högstadiet????

  Varför blev det inte brottslingar av dom fattiga Svenskar som växte upp på 30-40-50 talet,
  många av dessa hade kunnat peka på socioeckonomiska skäl, men inte dom bortskämda herrar som bara tittar efter Guldkejor och guldringar, flyter omkring i
  bilar värda en miljon. Att A.B låter han vara talesperson för polisen säger en hel del!

  17
 4. Att Nadim tillåts existera i Sverige är den ENDA orsaken till problemet!

  Med noll utlänningar i Sverige så blir det noll problem med utlänningsvåld.

  Med utländska poliser som skyller på ljushyade nordbor så legitimeras våld mot ljushyade nordbor enl resonemanget “tja, om tom polisen hatar vita så måste det ju vara ok” enl den korkade utlänningens resonemang.

  Om en vit hetsat mot utlänningar som Nadim så hade det varit kriminellt. Vi har Dan Eliassons queerifiering av polisen att tacka för dumheterna.

  40
  1
 5. Mitt svar till rasistsnuten:
  Det stora överskuggande problemet är de kulturellt och intellektuellt underutvecklade mena-primaterna. Dessa primitiva och oftast kriminella primaterna, är oförmögna att leva i ett civiliserat samhälle. Att skylla på socioekonomiska omständigheter är patetisk, desperat vänsterskit. Vi som kommit upp i ålder, hade det mycket jävligare, än dagens mena-parasiter. Inte fan blev vi kriminella för det!
  Brottsligheten löses genom massdeportation, till lämpligt skitland.
  Så snutjävel: Dra åt helvete!

  54
  1
 6. Varför inte titta på de SOCIO KULTURELLA beteendena som importerats??

  Enligt Åsa Romson (MP) kan man anses som “svensk” om man åkt tunnelbana i Stockholm men stämmer det verkligen???

  Jag har bott och arbetat i ett antal länder där jag åkt både tåg, buss, båt och tunnelbana men aldrig känt mig som en invävd del i något av länderna.

  59
  1
 7. Det finns träd och gula bär som han kan sitta i och spana, eller åk hem och lös den fredliga religionen först.
  Ånej, är ju så mycket bättre här, PK landet utan ansvar för pursvenskar.

  58
  1
 8. Klasskamp aka “socioekonomi” som det kallas idag. Har aldrig varit en orsak till brottslighet. Kultur, sex, makt och pengar är de faktorer som orsakar kriminalitet.
  Kultur av den enkla anledningen att det måste finnas en faktor i en persons kulturella/ sociala umgänge som först säger att bryta mot lagen är ok.
  När denna kultur finns är orsakerna till att bryta mot lagen och skada dina medmänniskor baserat på tre olika faktorer som kan vara fristående i kombination med varandra och de är: Makt, sex och pengar.
  Gängkrigen handlar nästan alltid om makt och sex eller makt och pengar.
  Förnedringsbrott är alltid om makt.
  Åldringsbrott är alltid om pengar.
  Våldtäkter är alltid om makt.
  Koranupploppen handlade om makt.

  och så vidare.

  72
 9. Ja det går ju att både se och höra på Intilligentian var han kommer ifrån.
  Han skulle ha stannat där så hade han sluppit bekymra sig.

  82
  1

Kommentera