200 gängkriminella i Stockholms län skyldiga 56 miljoner

BROTTSLIGHET. Över 200 gängkriminella i Stockholms län har tillsammans skulder på 56 miljoner kronor hos Kronofogden, visar en granskning som SVT Nyheter Stockholm gjort. De tio mest skuldsatta är ledare och högt uppsatta i de kriminella nätverken och de är tillsammans skyldiga 25 miljoner, rapporterar SVT.

SVT Nyheter Stockholm har tidigare, i spåren av våldsvågen, granskat 500 dömda gängkriminella som tillhör 40 kriminella nätverk i Stockholms län. Av dessa är det drygt 200 gängmedlemmar som har skulder hos Kronofogden. De är skyldiga 56 miljoner kronor – samtidigt har 70 procent av dem redovisat 0 kronor i inkomster till Skatteverket. Totalt har de inkomster på endast 6,6 miljoner kronor 2021.

Den mest skuldsatta är en 36-årig ekonomisk svindlare, som ingick i ledarskiktet i Gamla Östberganätverket. Han dömdes i det stora Kasino-målet 2020 till 7,5 års fängelse för grovt bedrägeri, efter att ha svindlat personer på 28 miljoner kronor. I dag har 36-åringen skulder på över sju miljoner kronor.

På andra plats kommer en av ledarna i Botkyrkanätverket, en 41-årig man som är skyldig över fem miljoner kronor.

I toppskiktet finns även ledaren i Vårbynätverket och ledmed pengararna i Södertäljenätverket, som dömts till långa fängelsestraff. De har skulder hos Kronofogden på mellan 1,5 och 2,7 miljoner kronor vardera.

-Pettersson har i evighet hört att kriminaliteten beror på för få ungdomsgårdar, trångboddhet, arbetslöshet och andra socioekonomiska faktorer. Det är i varje fall vad de vänsterblivna påstår, men det verkar inte som det är mat på bordet och en plats att bo på de kriminella invandrarna begår brott för…

Märkligt också att gängkriminella med skulder hos Kronofogden har bankkonto med pengar på som de kan Swisha…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “200 gängkriminella i Stockholms län skyldiga 56 miljoner

 1. Den verkliga vinsten får vi när de UTVISAS!!

  Varför gör regeringen inget?? Är det återigen ett 4% parti med goda och naiva idioter som styr Sverige.

  Hur kan de missa att ONDSKA faktiskt existerar och är ett med de socio kulturellt efterblivna utlänningarna.

  23
  2
  • Sala, du måste börja följa med så du ser och hör vad som görs. Att tjata om samma sak hela tiden är ingen mening med.

   2
   11
   • Pettersson, genom att spotta på stenen hoppas jag få något gjort. Det håller inte i längden att ett 20% parti inte får något av det som de lovat gjort. Vi kan inte ha en situation där återigen ett 4% parti och ett 5% parti fyllda av medlemmar som anser sig så goda att de inte ser verkligheten,. Naiviteten bland dessa är skrämmande. De har varit med och importerat ONDSKAN som sprider sig i landet. De tror att om man bara är naiv och god nog så försvinner ONDSKAN av sig själv. Tyvärr är det inte så!
    Det enda som skrämmer är UTVISNING av allah kriminella utlänningar och deras familjer. Mats Löfving förstod var ONDSKAN kom från men hans chef Anders Thornberg verkar inte fatta. Lägg därtill en Justitiekansler som strör pengar kring sig för att kriminella utlänningar via sina advokater lyckats dupera rättsväsendet. Varför inte lyssna på den f.d Libanesiske ministern som så korrekt talade om vad som behöver göras. (SD) håller på att gräva sin egen grav pga sin passivitet. Det kanske behövs ett extra val där befolkningen får ta ställning till hur kriminella utlänningar skall behandlas och hur vi skall ha det med kärnkraften.

    11
 2. Alice Teodorescu, i tidningen Affärsvärlden, citat:
  ”Frågan är hur stor den skötsamma majoritetens betalningsvilja till det gemensamma kommer att vara framgent, när dess behov ständigt nedprioriteras till förmån för en kriminell, resursslukande och systemhotande minoritet? Det vore inte orimligt, som Moderaterna i Region Stockholm föreslår, att de gängkriminella ska kunna krävas på skadestånd för det gängrelaterade våldet.”
  https://www.affarsvarlden.se/kronika/alice-teodorescu-nar-trottnar-skotsamma-pa-att-den-kriminella-minoriteten-gar-fore

  33
  1

Kommentera