SD nekas deltaga

I eftermiddag arrangeras en manifestation till stöd för Ukraina. Arrangörerna, Malmö Against The War och NGO Poruch har bjudit in lokala företrädare för alla riksdagspartier att hålla tal under manifestationen, men…

Vänsterpartiet har genom påtryckningar fått arrangörerna att ställa in SD:s medverkan. “Vi ställer oss inte i en talarstol där SD stått”, sägare företrädare för V. Från arrangörernas sida ber man inte bara SD om ursäkt, utan riktar också skarp kritik mot Vänsterpartiet.

Sydsvenskan (betalvägg)

Vänsterpartiet i Malmös förklaring

SD:s Magnus Olsson svarar på Vänsterpartiets agerande

8 thoughts on “SD nekas deltaga

 1. T.o.m.kriget i Ukraina ska utnyttjas politiskt för att dessa vänstermuppar ska få visa sin “avsky” för SD.Ett oerhört barnsligt och omoget beteende med denna uteslutning.Undrar just om några av dom kommer att stå och vifta med sina röda fanor med hammaren och skäran på där ? Alltid är det väl något dumhuvud som har plockat med sig en sådan kär klenod till allmän beskådan…

  40
  1
  • En vänsterstyrd demonstration mot Ukraina-kriget är åtminstone jag skeptisk mot. Luktar Putin- vänlighet lång väg.

   25
   1
 2. Jag är mycket noga att aldrig sätta mina fötter där vänsterklägget har varit.
  Man kan bli smittad av allehanda sjukdomar och farsorter.Fy för den lede.

  37
 3. Arrangörerna kunde istället valt att säga nej till V, men under ytan finns en rad andra vänsterorganisationer. Så det är detta faktum som styrt.

  50
 4. Ställ alltid frågan till Rödingarna 0m namnet på landet där Kommunister styr, och där det råder välstånd, och fanskapet blir svarslös.
  Men länder som lämnat detta unkna system börjar snart blomstra, exemplen är många?

  Kriget i Ukraina är resultatet av att dom blivit angripna av en gammal kommuniststat
  vars vidriga system brakat samman på grund av kommunismens dödfödda ideer!

  60
  1

Kommentera