S-politiker i Botkyrka hyrde ut radhus till gängledare – beslutar om bidrag till ABF

KORRUPTION. Den socialdemokratiske Mattias Gökinan har i över 15 år hyrt ut ett radhus till en gängledare inom Botkyrkanätverket: Andreas ”Startklar” Coskun.– Hyresgästen är en släkting till familjen och vi ville hjälpa honom. Men det förtroendet är förbrukat, säger Gökinan till Expressen, bakom betalvägg.

Utöver sin ansvarspost i Botkyrka kommun är han också med och beslutar om mångmiljonbidrag till ABF.

S-politikern Mattias Gökinan hyrde ut ett radhus till gängledaren inom Botkyrkanätverket Andreas ”Startklar” Coskun.

-Pettersson läste för några dagar sedan om att Socialdemokraterna hade utrett sig själva i Botkyrka men inte funnit några kopplingar till gängkriminella.

Att Socialdemokraterna utredde sig själva och kom fram till att de själva inte har något problem med gängkriminella är ju bra för Socialdemokraterna.

Att S-politikern Mattias Gökinan i över 15 år har hyrt ut ett radhus till en gängledare inom Botkyrkanätverket och att samma S-politiker har varit med och beslutat om mångmiljonbidrag till ABF.

S kan knappast bli sjukare…

Om Botkyrkakorruptionen på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “S-politiker i Botkyrka hyrde ut radhus till gängledare – beslutar om bidrag till ABF

 1. Det är väl mer Partiet som expanderat sin intressesfär för att även inkludera den kriminella delen av samhället.
  Vi får inte glömma att Partiet och dess ideologi har inga problem med att bryta mot lagen så länge det sker inom den av ideologin uppsatta ramverket och gynnar Partiet.
  Exempel, enligt Partiet är det OK att kvinnor slår män och ska det tas upp i statistiken ska det listas som mäns våld mot kvinnor.
  Enligt lagen är det ett brott om en person slår en annan person.

 2. Ska bli mycket intressant att höra internutredare Tobias Baudin bemöta detta nya avslöjande.
  Ska vi få höra nya valser…. troligen.
  Han kanske gör som vanligt när Socialdemokraterna blir trängda och tar in ett par hjälpredor.. dom nominerade ääär…Morgan Johansson och Mikael Damberg.
  Dom håller väl samma nivå som Baudin.
  Denna sossesoppa kommer aldrig ta slut.
  Ärligheten vore ett sätt för dom att komma ur detta, det kommer bara kosta en partisekreterare, men vi får se hur länge dom väljer att låta lögnen tala.

  15

Kommentera