Abdou Njie efterlyst för mord

BROTTSLIGHET. Abdou Njie, 21, är internationellt efterlyst för mordet på ”Östbergakaptenen” och mordförsök på två andra män vid skjutningen i Haninge förra året.

Abdou Njie Bild: Polisen

Under flykten har polisen noterat avgörande misstag i kaoset på mordplatsen. Bland annat tog herr Njie pendeltåget från mordplatsen och fångades på övervakningskameror.

Den mördade blev 47:an förra året.

-Pettersson hoppas Abdou Njie har tagit en enkelbiljett hem till Gambia och aldrig visar sig här igen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Abdou Njie efterlyst för mord

 1. Liknar lite Floyd Patterson, men till skillnad mot Abdou Njie var Floyd Patterson en schysst och hederlig kille som blev “Floyd” med hela svenska folket.
  Bild:
  https://boxrec.com/wiki/index.php/Floyd_Patterson

  Floyd Patterson var 1959 regerande världsmästare i tungviktsboxning, men förlorade i juni samma år sin VM-titel till svenske Ingemar ”Ingo” Johansson. Trots bakslaget älskade boxarstjärnan Sverige – till den grad att han beslutade att öppna en hamburgarkedja här. Floyd reste runt och gjorde reklam för kedjan “Floyd‘s“, stekte hamburgare och visade upp sig. Den första restaurangen invigdes i Sundsvall 1975, som följdes av flera, bl.a. i Karlstad, Uppsala och Örebro.
  Bild, “Floyd‘s“ i Sundsvall:
  https://bildix.mmcloud.se/bildix/api/images/yo-ueI2mzt9vhSMBZpQd5KvDSWE.jpeg?fit=crop&w=1620&h=911

  PS. – i verklighten var det Lithells-bolaget som stod bakom etableringen av Floyd‘s och själv lånade Floyd Patterson bara ut sitt namn. Efter några år sålde Lithells restaurangerna till statliga SARA som fortsatte verksamheten, men döpte om Floyd‘s till Clock.

  För övr. visade Floyd medkänsla med trasiga och vilsna själar som hamnat snett här i livet, besökte t.ex. hem för alkoholmissbrukare (själv var han absolutist) visade film med matcher han gått och berättade historier kring dessa, sa att han gjorde av humanitära skäl och för att han gillade svenskar. Floyd Patterson, 1935-2006.

  8
  1

Kommentera