15 thoughts on “Ukrainas Generalstab meddelar

 1. Ojdå är Håkan D nazist???

  Det var illavarslande nyheter.

  Tänk om imperialist och fascist Ryssland vill börja “avnazifiera” Sverige? Då skulle de kunna hänvisa till Håkan D och hans pack. Allt för att “rädda” Sverige från den förhatliga nazismen.

  Slava Ukraini 💙💛

  12
  10
 2. Det är uppenbart att ju mer kanonfoder Putin skickar fram desto fler avlivas per dag!

  Jag lider med de ryska mödrar och fruar som tvingas se på när deras söner och män förs bort med våld av Putin för att användas som sandsäckar av de något mer rutinerade ryska soldaterna i ett krig som ingen vill ha.

  Nu är det inte bara de ryska nazisterna som har en privatarmé, även Gazprom har en, och ryska försvarsministern har en. Snart kan de panga på varandra istället och slåss om vem som ska ta över efter Putin.

  (Du som har direktkontakt Dahlberg kanske kan bekräfta om Putin är död?)

  20
  9
  • I går fick jag en lektion i att, det räcker inte med “rätt källa”, den rätta källan ska även lämna “rätt information”, annars är källan orelevant.

   9
   7
  • Att nazisten Dahlberg refererar till nazistsiten Russia Today (RT) är inte förvånande.
   Med det är ändå bara nazistpropaganda som förmedlas.

   29
   15
  • Håkan, om du anser att Ukrainas generalstab fantiserar så kritisera den som lagt ut inlägget.

   Och publicera inte sagor från RT, Tass, Sputnik och andra.

   En anledning till att Ukraina är något så när trovärdiga är att om dom blir påkomna med att ljuga för mycket kan de förlora allt internationellt stöd.

   Dom problemen har inte Ryssland och Putin.

   24
   12
   • Det är väl klart att de gör.
    Den förlorande parten försöker alltid att framställa sig själv i bättre dager.
    Och att Ukraina är den förlorande parten råder det inget tvivel om.

    10
    15
   • Håkan, hur kriget än går så har Ryssland förlorat. Putin hade chansen att vinna till den 23 februari 2022, på morgonen den 24:e var det för sent.

    9
    6
   • “påkomna med att ljuga . . .”
    Det funkar inte så inom propagandavärlden. Istället är det hur väl samordnad lögnerna framförs. Inom västvärlden är samtliga länders media (upp mot 95%) styrd angående vad som skall publiceras om Ukrainakriget. Därför “syns” det som att allt från västvärlden skulle vara “trovärdigt”. Alla kör ju samma budskap.
    Nu funkar inte Rysk propaganda, för den finns, på västerländskt sätt. Lär er att rysk propaganda är så sanningsenlig det för varje tillfälle går att framställa, Det kostar enorma belopp att utföra all samordning inom västerländsk propaganda, inte minst mutor, “tjänsteförsäljning”, medan ryssarna endast behöver satsa bråkdelar genom att publicera sanningarna då och då.

    I västerländsk propaganda ingår t ex att de media som inte följer påbjudet narrativ, skall motarbetas, t ex som den mening ovan “Och publicera inte utsagor från RT, Tass, Sputnik . . .”
    M a o har Pettersson idag blivit kapat av Svenska Psykförsvaret (eller kanske rent av någon und.tjänst ur USA/UK) och blivit en propagandakanal, samt tillförts en grupp “användare” några “troll” kör.

    Ovanstående är sannolikt nog för att bli skuggbannad eller avstängd från Petterson. Vi får se hur stor yttrandefriheten på bloggen egentligen är?

    8
    17
   • Svammel-Roland, det märks att du vet hur det går till i propagandavärlden, liksom i alla andra världar. Det kan inte vara lätt att kunna och veta allt…

    13
    6
   • Ok, så alla 10.000-tals västerländska media är samordnade och styrda och ljuger, medan ”journalisterna” på Tass och RT som hotas av 15 års fängelse om de inte skriver sådant Putin gillar, berättar sanningen.

    Självklart Roland och Håkan, självklart ”NI HAR HELT RÄTT”

    (Inte undra på att världen ser ut som den gör…)

    15
    7
   • “Ok, så alla 10.000-tals västerländska media är samordnade och styrda och ljuger, medan ”journalisterna” på Tass och RT som hotas av 15 års fängelse om de inte skriver sådant Putin gillar, berättar sanningen.”
    Ja det är ju ett problem med att ryssarna inte berättar sanningen.

    3
    5

Kommentera