S kände till gängkopplingar i Botkyrka

KORRUPTION. Personer med kopplingar till gängkriminalitet var med på mötet när Ebba Östlin, ordförande i Socialdemokraterna i Botkyrka, röstades bort av en majoritet i partiet, enligt tidigare uppgifter till Aftonbladet.

Steget Efter

Tidigare har Socialdemokraterna nekat att det haft uppgifter om de gängkriminella kopplingarna. Men har det visat sig att en partitopp på nationell nivå fått larm om situationen i Botkyrka redan förra året, enligt uppgifter till Expressen.

Nils Vikmång, biträdande partisekreterare var informerad om kopplingar mellan ABF och gängkriminella, han uppger att partisekreterare Tobias Baudin har hållits informerad löpande…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “S kände till gängkopplingar i Botkyrka

 1. Egentligen inget nytt när de gäller sosseriet. Det här har hänt förr. Lokala SSU-föreningar har vid flera tillfällen tagits över av utländskt klientel med tveksam vandel.
  Och i Malmö kunde inte polisen stänga kriminellt styrda invandrar-svartklubbar på den rikskända svartklubbsgatan Grängesbergsgatan, trots att klubbarnas skattestöd drogs in.
  Till slut uppdagades det att, när man lyckades bryta ABFs hemlighetsmakeri med stödpengar, upptäcktes det att nämnda klubbar fick ett hemligt stöd av ABF.

 2. Partiet har alltid finansierat socialistiska terrorgrupper runt om i världen. Varför skulle Sverige vara något undantag?
  Det är ingen skillnad på nätverkskriminell och terrorverksamhet. Båda går ut på att berika klanledarna.

  24
 3. Måste uppstå ganska skaplig Jävsituation om Anders Lindberg på Aftonbladet skriver en enda rad om detta i Aftonbladet kan jag tycka. Utgår från hans fru är entledidag dessutom?

  25
 4. Är Magda sozzarnas motsvarighet till Griselda Blanco? Public Service verka undvika att ställa frågor till henne om sozzarnas Mafiakontakter.

  34
  2
 5. Här ser vi nu orsaken till att de makthungriga såzzarna ej har lyft ett finger för att “knäcka gängen”. Det var alltså inte bara deras tryggaste väljarbas som skulle skyddas till varje pris. Det var tom. deras egna medlemmar. Och många även i ledande ställning inom partiet. Att såzzarna, likt Judas, förråder oss för att snika till sig extra röster, visste vi redan. Och att Löfvén gärna frotterar sig med våldtäktsförövare var heller inget nytt. Men att partiets innersta kärna bestod av importerat förorts-drägg, var något nytt även för de mest härdade skarorna av skeptiker.
  “Politik är att vilja”, var det någon som påstod. Hur länge dröjer det innan det byts ut mot hotet av “den skarpaste kniven” eller “den största bomben” ?

  39
  2
  • Nu fatta jag det där med “All makt utgår från folket” bättre I Botkyrka är folket tydligen makten?

   21
 6. Varför får inte Magda sitta i en TV soffa och förklra sig hur detta kan ske? Detta med vända varenda sten klingar falskt måste jag säga

  58
  1
 7. Klart att de har haft koll på kopplingar till den kriminella världen. Deras väljare utgör en stor grupp i den. Genom att underlåta, att ingripa mot brottsligheten, har man skaffat sig en stabil väljarbas.
  En sann socialdemokrat skiter fullständigt i befolkning och land, det enda som gäller är att berika sig själv. Det är faktiskt det enda socialdemokratiska regeringar lyckats med. Det är både patetiskt och störande, att veta att många hundra mille, som genom åren, divergerats ner i slöddrets fickor.
  Med hjälp av den importerade brottsligheten och alliansen med den, ser framtiden ljus ut för sosseriet, men beckmörk för den laglydiga befolkningen!

  52
  3

Kommentera