15 thoughts on “Jag kollar Mello så ni slipper

 1. En feminazi som schlagergeneral bäddar för att alla från varje påhittad grupp ska vara representerad. Inte efter talang utan efter grupptillhörighet, har tex pedofiler en helt omusikalisk skränkråka som bästa kandidat så får det bli den för det har femininazin bestämt.

  Kom ihåg att schlagerfestivalen är en politisk rörelse som hatar vita heterosexuella män. De vill in i varje land och påverka media att publicera hbtqia+ artiklar om “kändisar”. Hur går det till? frågar du. Jo, hbtqia+ artisten ger inte intervjuer till en heterosexuell man, det ska minst vara en feministisk kvinna. I medias artistbeskrivningar står det “teamet som intervjuar måste vara minst en (journalist+fotograf) ur hbtqia+ gruppen, helst båda, i andra fall en feministisk kvinna – de vet vad det handlar om (dvs att normalisera hbtqia+).
  Den hemliga agendan funkar jättebra i Sverige, du har ju gått på det, så varför ska det inte fungera i Ryssland, Kongo, Vietnam, Argentina osv.

  Förra schlagergeneralen arbetar just nu i USA med att genomföra den hbtqia+ politiken som förts här i Sverige och europa. De konservativa amerikanarna vet inte om det för agendan är lika hemlig där som här. Media är med på det hela och undanhåller avslöjandet om agendan i USA.

 2. Tyvärr så har “PK-eliten” tagit över även “underhållningen”. Detta är ren smörja och man hittar inte ord för hur illa det är.
  Att “artister” säljer sig för att medverka i detta spektakel är en sorglig utveckling. Att föräldrar tillåter sina barn att se på detta är en gåta. “Vart är vi på väg” för att travestera ett annat program.

  21
 3. Melodifestivalen har alltid varit till för att visa upp evolutionens misstag. Såg ett av misstagen intervjuas i TV4. Det är dax att sätta lås på garderoberna!

  24
 4. Vilken kvalificerad dynga.
  Det luktar skit lång väg
  – allt enl SVT:s röda värdegrund.
  Usch!

  38
  • Någon som noterade att det fanns inte en enda normal kvinna bland artisterna?!?

   Det fanns ett “kroppspositivt” flyttblock som inte kunde sjunga och två gamla tanter som passerat klimakteriet för 30 år sedan.

   24
  • Jag slutade att titta på pk spektaklet efter att skäggiga damen för några år sedan framförde någon slags sång.Det här inslaget med alla dessa varianter på något som man med lite fantasi kan kalla sång ? gör ju att man kan konstatera att det var ett bra beslut.Det här var gräsligt och rent urusel underhållning.Ann Westin som står och svär sig fram genom en vacker dikt av Karin Boye med någon slags regnbågsfärgad peruk på huvudet är det underhållning ? Pk propagandisterna och böglobbyn måste ha haft en riktig triumfens helkväll ! .Uruselt,riktigt riktigt uruselt ! Lägg ner dyngan till nästa år tack…

   23
 5. Tja, en programledare i kalsonger som rullar runt inuti en ballong, och står sedan med densamma på huvudet under intervjun säger väl allt. Påminner mig om marsianerna i B-filmen Mars attacks som ska invadera jorden 🙂

  31
 6. Håller med fullständigt,bara det att kalla det Melodi, när sådant saknas helt, Apcirkus hade passat bättre, men det gäller väl att prångla ut alla märkliga sexuella läggningar och indokterinera barn att tycka att sådana föreställningar är helt normala.

  38
  • Tony.

   Bara se lite längre in i Disneyfilmerna för att förstå, ta med Hollywood med så är det komplett vad det handlar om?

 7. Länge sedan jag titta på Mello, nu när jag såg detta så är det värre än jag trodde det kunde bli

  38

Kommentera