GW: ”Richard Jomshof är den första som tar bladet från munnen”

POLISEN. SD kräver rikspolischefens avgång, skrev vi på bloggen för några dagar sedan. Vi menar att det behövs en ny polisledning som kommer in med ny kraft och ett annat sätt att tänka, samt på ett bättre sätt förstår situations allvar, sade justitieutskottets ordförande Richard Jomshof (SD).

Jomshof kritiserades en hel del av media och justitieminister Gunnar Strömmer (M) säger att han har fortsatt förtroende för rikspolischefen.

En som håller med när Sverigedemokraterna och Richard Jomshof kräver rikspolischefen Anders Thornbergs avgång är Leif GW Persson som inte gjort sig känd som någon SD-vän. Anledningen är rikspolischefens oförmåga att komma till rätta med gängkriminaliteten i Sverige. Thornbergs roll har också ifrågasatts efter skandalen högt uppe i polismyndigheten.

Det här anser Leif GW Persson är skäl nog för avsked: – Richard Jomshof är den första som tar bladet från munnen, säger GW i TV4 Nyhetsmorgon.

Leif GW Persson menar att Thornberg har tappat förtroendet från sina medarbetare ute på fältet. Han tror dock inte att åtal kommer väckas mot honom. – Thornberg hamnar nog på elefantkyrkogården.

Anders Thornberg Bild: Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “GW: ”Richard Jomshof är den första som tar bladet från munnen”

  • GW har alltid haft problem med att balansera mellan sosseideologin och verkligheten. Han är ju sosse av den gamla sorten, den som numera stavas SD.

   7
   1
 1. Inget kommer att hända

  Kristerssons (M) regering är lika mesig som den tidigare (S) regeringen

  45
  1
 2. Skulle tro att Leif GW Persson gjort som de flesta andra i poliskåren gått över till sverigedemokraterna.
  Polisen om någon måste ju trötta på allt daltande med invandrare, och allt elände som följer i spåren av en helt oansvarig invandring under många år.

  52

Kommentera