Öga för öga och bok för bok

 En Mustafa bränner Bibeln som vedergällning över bränningen av Koranen i Europa.

Polisen i Kerala registrerade ett fall mot en Mustafa för att ha bränt Bibeln, de kristnas heliga bok. Saken uppdagades efter att en video där Erinipuzha Mustafa bränner Bibeln blev viral på internet. I videon ska Mustafa enligt uppgift ses lägga Bibeln på bordet och konstatera att han utför dådet som hämnd för Koranens bränning i Sverige.

LÄNK

11 thoughts on “Öga för öga och bok för bok

 1. Har det rapporterats om stora kravaller över hela världen pga av att en bibel bränts. Det måste vara något fel på dom som går ut och vill förstöra det samhälle som många av dom frivilligt valt att resa till och leva i. Och det bara för att en bok bränts. Samma personer som inte tvekar det minsta över att bränna en människa levande.

 2. Tro är att inte veta.
  Ändå så har det så stor betydelse i dagens samhälle.
  Det är verkligen på liv och död att skända en viss tro.
  Ändå så tillåts den existera i så kallade demokratiska länder väst.
  Eller vi kanske lever i min tro på att västvärlden är en
  “autokrati”.

 3. Haha, när ska vi hämnas alla mord, våldtäkter, förnedringsrån, kyrkeldningar, eldning av skolor, ja listan kan göras lång. Fundera på det Erdogan. Vi är dock inte som dom medeltida inavlade muslimerna. Vi försöker leva vårat liv lyckligt i vårt land, och bryr oss inte så mycket om all skit som försegår i Mellanöstern.

  19
 4. “Oh Lord, won´t you buy me a Mercedes-Benz”
  “Oh Lord, won´t you buy me a color TV”

  För de mest religiösa fanatikerna är det förstås allra bekvämast att be om det man behöver, i stället för att själv göra något åt sin situation. Att likt en sömngångare, förlita sig på gud och skrifterna, är lyckligtvis bara en minoritet i vårt land som hänger sig åt. Det är en av anledningarna till att vi är någorlunda civiliserade. Däremot i muhammed-land är det ju raka motsatsen. Bara att se sig omkring. Där koranens påbud gäller, så liknar det rena slagfältet. Att be till allan 5 ggr. om dagen och inget få gjort.

  26
  2
 5. Om jag har koranen som en pdf-fil på min dator, blir det upplopp om jag raderar filen? Om jag har nämnda fil på ett USB-minne och råkar tappa det en brasa, blir det upplopp då?

  23
  2
 6. Så länge han köpt eller fått Bibeln så ser jag inga problem med det. Bibeln, precis som torahn, är en inspirerad skrift skriven av människor. Inte en skrift som påstås vara skriven av Gud.

  30
  3
  • Kan bara svara för egen del men, svar: nej! Bibel, Koran, Tanak, eller andra religiösa sagoböcker, same shit diffrent names helt enkelt.,

   28
   6
  • Givetvis är Bibeln viktig för kristna, men tron står och faller inte av att en Bibel bränns! Tron finns i hjärtat och det finns fler Biblar så ingen ko på isen därav.

   Däremot så kommer förföljelser av kristna öka i hela världen och många som bekänner Jesus som frälsare, kommer att jagas, hatas, förslavas och mördas på grund av sin kristna tro. Den utvecklingen kommer tyvärr inte att stanna i Mellanöstern, utan även ske här i Europa och Sverige.

Kommentera