Nej till islam

INSÄNDARE. Till Turkiska ambassaden för vidare befordran till president Erdogan

Varför skulle vi inte bränna Koranen när det i denna för er muslimer så kallade heliga bok innebär en uppenbar dödsfara för alla oss som inte tillhör denna s k religion?

Har vi inte rätt att reagera mot dessa hot mot oss som uttryckligen står i Koranen?

Har vi inte rätt att reagera mot alla dom illdåd i form av allehanda attentat som utförts av muslimer mot icke muslimer?

Det finns otaliga exempel där oskyldiga människor fått sätta livet till p g a attentat i olika former som blivit utförda av muslimer och man kan ju fråga sig hur mycket er s k heliga bok uppmuntrat gärningsmännen till att utföra dessa?

Attentatet med lastbil i Stockholm där fem människor fick sätta livet till  var bara ett exempel där en muslim var gärningsmannen.

Varför skall vi icke muslimer alltid vara undanfallande mot er muslimer och varför skall vi vara tysta och inte framföra protester mot dödshoten som står i er s k heliga bok?

Så gott som alla skjutningar och sprängningar som dagligen utförs i Sverige numera är utförda av invandrare och dessa kommer nästan uteslutande från muslimska länder, s k MENA – länder. Knappast en tillfällighet eller hur?

Det är hög tid att reagera mot allt våld från muslimer som riktar sig mot oss som ni kallar för orena hundar.

Personligen så tycker jag att Rasmus Paludans koranbränningar är ett utmärkt exempel att visa att vi fått nog.

En koranbränning är en bagatell jämfört med all den död, materiell skada och allt det lidande som muslimska attentat i västvärlden ställt till med.

Är det så att ni inte uppskattar koranbränningar så vill jag råda er till att införskaffa ett antal biblar och bränna dessa på en offentlig plats. Jag som en s k oren hund har inget emot att ni gör detta eftersom jag är emot all religion oavsett vilken och att jag varken tror på bibelns eller koranens innehåll.

Enligt min mening har all religion oavsett vilken bara fört med sig negativa händelser för mänskligheten.

Det är patetiskt att se primitiva  muslimska trashankar i t ex Afghanistan och Pakistan gapa och skrika och bränna den svenska flaggan. Särskilt patetiskt var det när man brände den Schweiziska flaggan i tron om att det var den svenska.

Istället för att som vår statsminister och utrikesminister stå och fjäska för president Erdogan så skulle man ha framfört något i stil med ovanstående rader till honom. Då om inte förr så kanske han förstår att vi är trötta på hans pajaseri och att det kanske är hög tid att uppträda som den statsman han utger sig för att vara.

F ö så hoppas jag att så många svenskar som möjligt väljer ett annat resmål än Turkiet i sommar samt bojkottar alla varor från Turkiet.

Följ nu uppmaningen i överskriften och skicka detta mail till er president. Han behöver få reda på vad säkerligen ett stort antal svenskar tycker om honom och om hoten i hans heliga bok.

Sandor Herold, född ungrare men bosatt i Sverige sedan 1956

18 thoughts on “Nej till islam

 1. Så, VARFÖR ställs våra politiker inte till svars för dessa enkla ord att förstå, varför vill man ha dessa bland våra egna innevånare, hur tänker dom?

  Varför har det inte debatterats i våra medier?
  Rada upp muslimernas företrädare och få besked?

  … sen UT.

 2. Glöm inte att tiden för Islam politikern Memet Kaplan Miljö Partiet blev relativt kort i vår riksdag. Kanske att muslimer inte hör hemma i Svensk politik.

  26
  1
  • C ger dom en ny chans. Förhoppningsvis visar svenskarna att även denne inte hör hemma bland de styrande.

 3. Om det är någon som inte har förstått att islam är den mest vrickade och avskyvärda gudaläran på denna planet nu så måste vederbörande förklaras hjärndöd.
  Sandor tyvärr så spelar den ungerska regeringen i kalkonlaget nu.

  12
  4
  • Kent
   “är det inte nån som förstått att islam är den mest vrickade” osv, varför tjata om det då vareviga dag.

 4. Är det inte samme Lambertz som bestämde att svenskar inte är en folkgrupp och således inte kan utsättas för ”Hets mot folkgrupp” och inte heller för rasism. Jo, det är verkligen en som tätt på sig rollen som svenska folkets fiende. Undrar hur det står till med den mentala hälsan när man hatar och föraktar sina landsmän. Gissar på en vänsterextremist, med sina politiska rötter i 68-vänstern.

  52
  1
 5. Varför inga kvinnliga kommentarer?

  De kommer att få det betydligt sämre under islam. FATTAR DE INTE DET?

  58
  1
  • ”Under islam” förekommer redan i grundskolan, möjligen redan i förskolan. Vad har en svensk, kvinnlig lärare att sätta emot muslimska ”män” i tolvårsåldern?
   I skolan förespråkas, förutom lågaffektivt bemötande, win-win-lösningar, något som inte fungerar i hierarkiska kulturer där man endera är en vinnare eller en förlorare och kompromissvilja ses som en svaghet.
   Även om dessa ”män” lämnar skolan med ofullständiga betyg, kanske som analfabeter, anser de sig som i allra högsta grad överlägsna svenska kvinnor (och även svenska män). Skolans regelverk och metoder har befäst den vetskapen.
   De vanliga psykologiska förklaringarna, ”känner sig underlägsen”, ”så liten innerst inne”, bygger på kristna, västerländska värderingar och förstärker, när de används som diagnos på den MENA-kulturella ”manligheten”, problemet.
   Finns det någon som tror att Erdogan innerst inne känner sig liten och osäker?

   40
   3
 6. Sandor
  Ut och bränn koreaner, eller gör som jag, njut av din pension och promenera nu när ljuset återvänder.
  Under promenaden i stan kommer du att se en massa utlänningar, du kan väl prata förstånd med dem och be dem åka hem.

  7
  41
 7. Nähä vi skall tydligen inte få ha korangrillning tycker geniet Göran Lambertz, ni vet han som tror Skandiamannen mördade Palme och fortfarande tror Thomas Qvick var massmördare och att kycklingben (eller vad det nu var, inte kvarlevor på människor i vart fall) var likdelar:

  ”Göran Lambertz, som är en av landets främsta experter på yttrandefrihetsfrågor, har på sin blogg skissat på ett lagförslag om hur koranbränningar (och andra angrepp på religiösa uttryck) skulle kunna utformas. Lambertz väljer rättstekniskt en annan väg än Finland. Den finska lagen förbjuder hädelse, medan Lambertz snarare ser en öppning genom att utvidga regeln om hets mot folkgrupp.”
  https://www.svd.se/a/2BmwVv/bor-vi-forbjuda-koranbranningar-i-sverige

  Intressant nog är artikeln skriven av Mårten Schultz och han förefaller inte ta ställning, men den som läser honom och hans tidigare (numera nedtonade) gullande med Närhatsgranskaren vet att Schultz inte är för yttrandefrihet. D.v.s. han gör nog i grund och botten reklam för Lambertz förslag, men känner hur vinden blåser och håller låg profil.

  Undrar hur långt dessa censorer är beredda att utvidga hets-mot-folkgruppsrekvisitet? Om ni undrar varför så är i vart fall svaret att de vill ha massimmigration och vill förhindra kritik som tydliggör de problem den skapar. Eller så vill de ha lydiga svenskar som gör som husse säger.

  30
  1
 8. Använd Grundlagen och terrorstämpla Islam. Detta vansinne skall inte hit. Låt oss gemensamt slippa detta elände. Närmare 300 miljoner har fått sätta livet till på grund av Islam. Konstigt nog flest muslimer!! Vem blir klokare?

  52
  1

Kommentera