”Putin hotade mig med missil”

UTRIKES. Just före den ryska invasionen hade Storbritanniens dåvarande premiärminister Boris Johnson ett långt telefonsamtal med Rysslands president Vladimir Putin.

Vladimir Putins överlevnadsstrategi är lögner, hot och våld.

Enligt Johnson var Putin vänlig och avslappnad – även när uttryckte också ett direkt hot.

– Han hotade mig vid ett tillfälle och sa: ”Boris, jag vill inte göra dig illa, men med en missil skulle det bara ta en minut”, säger Johnson till BBC.

-Pettersson säger att Vladimir Putin hotar många hela tiden…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “”Putin hotade mig med missil”

 1. Ryssland klarar inte av att skapa ett demokratiskt och fritt samhälle, de klarar heller inte av att skapa välstånd för sitt eget folk mer än möjligtvis kulisserna runt de större städerna. De kan heller inte skapa några ledande innovationer som förändrar världen mer än möjligtvis vapen och viss rymdteknik. Det enda ryssar och Ryssland klarar av är att hota och döda politiska motståndare och att ständigt hota omvärlden med död och förstörelse. Personligen hoppas jag denna terrorstat faller samman och det bildas nya små demokratiska stater av resterna.

  17
  12
 2. De flesta har lärt sig hur Putin funkar nu. Att hota är hans livsstil, så det är inget att bry sig om. Däremot, när han förnekar något, så vet man att det har hänt eller kommer att hända!

  19
  9
 3. Och cirka tre månader tidigare hade Storbritannien, USA och NATO fått brev från president Putin. Brev som de ignorerade helt och hållet, och därmed gick miste om möjligheten till en diplomatisk lösning av Ukrainakrisen.

  21
  34

Kommentera