Gängkriminella röstade bort S-topp

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Under kuppartade former petades Ebba Östlin (S) som kommunstyrelsens ordförande i Botkyrka i helgen, skriver Aftonbladet.

Ebba Östlin

Östlin förlorade omröstningen med siffrorna 91 röster mot 88. Men bland medlemmarna på mötet fanns flera personer med koppling till gängkriminalitet, uppger källor för tidningen.

Det ska också ha funnits personer på plats som knappt pratade svenska och inte verkade veta varför de var på plats.

Bakgrunden uppges vara en konflikt med ABF i Botkyrka/Salem. I fjol stängdes flera fritidsgårdar i organisationens regi efter att de framkommit att anställda dömts till grova brott, att de förekommit våld och narkotika och att medlemmar ur Vårbynätverket vistades i lokalerna iklädda skyddsvästar.

Enligt Nadina Rosengren, politisk stabschef för Socialdemokraterna i Botkyrka, har det pågått en kampanj för att avsätta Östlin.

Det är ingen hemlighet att ABF Botkyrka/Salem har rekryterat nya medlemmar i syfte att avsätta Ebba Östlin, säger Rosengren.

Ebba Östlin Facebook

-Pettersson säger att massinvandringen av dysfunktionella är spännande och berikande…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

44 thoughts on “Gängkriminella röstade bort S-topp

 1. Kanske en av få anständiga sossar, som nu blev bortröstad tack vare sitt partis tidigare riksdagspolitik och samarbetet med fel partier. Kommunen vill inte värna i första hand om sina skötsamma invånare. Tyvärr är det ganska vanligt. Till slut brukar de få slut på skatteresurser att driva en kommun. Botkyrka kommunstyrelse och aktuella kommunverksamheter har tydligen kriminella inslag och bör väl tillfälligt stängas och kommunala utbetalningar dras in tills vidare. Här tycks pågå tveksam verksamhet där det krävs ingripande av en högre statlig myndighet. De, som överträtt reglerna ska förstås gripas, åklagas, fällas och utvisats eller sättas i fängelse. Man kan undra hur stort mörkertalet är. Kommunal kriminalitet är inget alternativ. Sverige verkar tyvärr gå mot grindsamhällen där man får kvalificera sig för att bo och det vore naturligtvis ett politiskt misslyckande. I många länder är man mån om sin befintliga befolkning. Där man måste kvalificera sig för att ens tillåtas immigrera.

  10
 2. Att rösta fram sina företrädare är en del av demokrati. Här ser vi hur utlänningar använder sin kreativitet för att åsidosätta demokratin, jämfört med en diktatur där diktatorn tar ledarskapet utan omröstning (som en del utlänningar flyr ifrån).
  Nästa steg kan bli att skriva om villkoren för hur styrelsen ska skapas, kanske utan någon omröstning…
  Sedan styr kosan mot riksdagen…

  23
 3. Ann-Sofie Hermansson och Carina Hägg står upp för Ebba Östlin. Vad fan sysslar sossarna med. Olaga fiske av fula fiskar i grumligt vatten.

  10
 4. Så nästa steg är att S lierar sig med gängkriminella för att återta och behålla makten.

  Det låter galet men vänta och se..

  26
 5. Denna metod tillåter inte svenska regimen att svenska polisen använder.
  (Pressefotos.dk)

  POLITIET GIVER KNIVMÆND SIDSTE CHANCE FOR AT MELDE SIG SELV
  Siden knivoverfaldet har Nordjyllands Politi efterforsket sagen intensivt, og det har nu båret frugt.
  ”Vi betragter knivstikkeriet som et internt opgør i det kriminelle miljø, og vores efterforskning har ført til en konkret mistanke til tre formodede gerningsmænd på henholdsvis 20, 21 og 26 år,” lyder det fra politikommissær Kenneth Rodam, der fortæller, at politiet har forsøgt at anholde de tre mistænkte på flere forskellige adresser.

  Politikommissæren giver derfor direkte besked til de tre mistænkte.
  * De mistænkte ved, at vi leder massivt efter dem, og vi har også hørt fra dem via advokater og pårørende.

  * Vi opfordrer de tre mistænkte til hurtigst muligt at melde sig selv.

  * Melder de ikke sig selv inden i morgen klokken 13.00, vil de mistænkte blive eftersøgt med navn og billede i pressen,” siger Kenneth Rodam og tilføjer: ”

  Slagsmål med knive på åben gade er yderst uacceptabelt og utryghedsskabende – og de ansvarlige skal stilles til ansvar for deres handlinger.”
  Har man oplysninger i sagen, eller har man set noget, så kan man ringe til politiet på telefon 114.
  Mvh.

  Läs mer – https://presse-fotos.dk/post/politiet-giver-knivmaend-sidste-chance-for-at-melde-sig-selv/

  13
 6. SD vill väl minska stödet till studieförbund? 0 kr kanske kan vara en bra idé?

  Jag tänker också på BLM-begreppet ”enpowerment”. Såhär ser empowerment ut i Sverige 2023. Lol 😀

  21
 7. Expressen:

  ” Ja, något skumt var det med omröstningen, enligt såväl Aftonbladets Oisín Cantwell som en källa hos tidningen Mitti.
  Bland det 50-tal nya medlemmar som infann sig till mötet, ska det enligt AB ha funnits ”personer som knappt ens kunde svenska och som inte tycktes begripa vad de gjorde där”. Men det var inte allt. Där ska också ha funnits en medlem i Vårbynätverket som just släppts ur fängelset.
  Om detta är en kommunal kupp med kriminella förtecken, är det den andra på kort tid. Strax efter valet petades plötsligt KD:s gruppledare i Södertälje, vilket innebar att S och Boel Godner, som ju också är känd för sin kamp mot kriminella nätverk, tillfälligt förlorade makten.”
  https://www.expressen.se/ledare/har-maffian-tagit–over-s-i-botkyrka/

  Ja, nu har deras politik nått deras egna maktcentra. Både en produkt av ansvarslös immigrationspolitik samt en konsekvens av att de själva kallat all stränghet för rasism och därmed låtit sina och kommunens institutioner präglas av mesighet och konflikträdsla.

  33
  • De kanske röstar S men inte för att de gillar svenska sossar utan för att de fattat var makten finns och hur man tar över den.

   19
   • Det vi ser nu på flera håll och kanter är hur illa sossarna har skött sitt regerande . Nu imploderar sektion efter sektion i Sverige. Och gammelmedia gapar och förstår ingenting . DN sprider skit om Skansen Jonas, Expressen söker fel i TV serier och Aftonbladet idisslare det de tror på nya regeringen .
    Värdefulla viktiga artiklar

    12
 8. Sossarna biter sig själva i den röda svansen. Kul att det var en såsse i fjollträsk som blev först ut.

  39
 9. När jag jobbade behövdes det inga fritidsgårdar, men i dagens Sverige, som föder en
  hel kader av lathundar 800 000 byggs det fritidsgårdar överallt, många av dem gör inga försök heller att söka jobb. (En utmärkt anledning att dra in stödet, eller en enkel resa hem)

  42
 10. Kriminella migranter + (S) = SANT????

  Nu förstår jag bättre varför “Snigeln” (S) aldrig fick något gjort ang lagstiftningen undantaget afghan gymnasielagen

  Nu är det enklare att förstå det där med (S)vart städerska

  Nu klarar jag även av att förstå vad som hände med Ygeman och Transportstyrelsen

  MEN INGEN AV DEM HADE I ALLA FALL TJUVFISKAT ÅL!!!

  43
  1
 11. I Sverige har gängkriminella och invandrare som inte kan svenska rösträtt. Det har sossarna sett till så varför klagar dom?

  50
  1
 12. “Knappt pratar Svenska” det är väl synonymt med de flesta sozzar och kommunister idag.

  58
  1
 13. Ja herregud, nu nästlar kriminella babbegäng in sig hos sossarna, Centern väljer en turkisk medborgare och invandrare till ny partiledare, miljöfascisterna och kommunisterna är ju redan infiltrerade upp över öronen så det räcker och blir över. Grattis svenska folk, det enda folk i världen som frivilligt överlämnar sitt land och fria folk till en annan överhöghet. Måtte pk-sekten brinna i helvetet under evig tid på den yttersta dagen.

  63
  2
 14. Ha Ha Nu tar dom gängkriminella invandrarna över Sosseriet, Dom har ju nämnligen rätt värdegrund eller …?

  65
  2
  • Jajjamen !
   Som en invandrare sa :
   “Säg att islam är fredens religion , annars slår jag ihjäl dig”

   45
  • Inte en sozze kommer fatta hur det gick till och varför, dom är alldeles för korkade för att förstå någonting öht.

   22
 15. Inget konstigt i detta. (S) har idag sin väljarbas bland bl.a kriminella migranter.
  Vad säger Magda, Mogge, Strandhäll och Ygeman???
  Arbetarklassen föredrar andra alternativ

  60
  2
 16. Grattis Socialdemokrater, den som sår får skörda, ni ville ju ha det så här genom er förda politik! Så än en gång grattis! Ni har lyckats igen.

  69
  2
 17. Själv göra själv ha! Skadeglad är jag. Leker man med elden sozzar så blir man bränd.

  55
  2
   • Kriminella har det bättre och islamisterna är skyddade från straffen de borde få !

    För oss som betalar allt är det annat med !

    29
 18. Partiet sliter sönder sig självt och ABF visar vilken korrupt organisation det är som har kriminella kontakter och mjölkar kommunen på skattepengar. NOA borde nog ta och sparka över den ABF stenen för se vilka kryp som gömmer sig under den.

  62
  1
 19. Trist och tyvärr inte sista gången detta kommer att hända! Vänstern tar till alla trix de kan för att “vinna” t o m gangsters. Så dj-vla sorgligt! Inte bra för den demokratiska utvecklingen som uppenbart är lätt att sätta ur spel – när man är ojuste!

  48
  2
 20. Ha, ha. Dumma sossar. Lös nu de problem som kommer i detta kölvattnet. Ni ha själv importerat svinen och nu tar de makten ifrån er.
  En socialdemokrat är inte rehabliteringsbar, till normalbegåvning!

  57
  2
 21. Så går det när man i om (S) importerar in klansamhällen från dysfunktionella korrumperade länder och tror att denna “röstboskap” skall göra som man säger åt dem.

  Nej, deras lojalitet ligger istället hos klanen !
  Den kulturen kan man inte ta ifrån dem trots hur mycket åkande av pendeltåg och tunnelbana som helst !

  74
  2
   • Jag tror att det är riktigare att lägga skuldbördan på din granne som har röstat på sossarna, och din arbetskollega som röstade på Moderaterna förra året och tidigare.

    (Jag vet inte om man ska skuldbelägga alla dem som inte vågade rösta på SD eller AfS: “SD kunde vara störst – om kvinnorna vågat”, forskare vid Göteborgs universitet, 2016 Expressen. Om det inte vore för rädslan för rasiststämpeln hade nog Sverige haft en annan regering och politik.)

Kommentera