Vad har hänt med Tobias Hübinette?

RASISM. Tobias Hübinette har gjort karriär på att se vita rasister och nazister överallt. Nu släpper Hübinette en bok där han har kommit fram till att Sverige och svenskarna är världens mest antirasistiska land och folk. Antirasister vänder sig mot diskriminering grundad på rastillhörighet eller etnicitet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Vad har hänt med Tobias Hübinette?

 1. Konstigt att man kan vakna och proklamera det uppenbara när pengarna tryter för att man förespråkat ett falskt narrativ…

 2. Han har genom åren gjort sig tämligen omöjlig i sina gamla kretsar, det är hela saken.
  Hans vänkrets utanför akademiska sammanhang består nästan uteslutande av folk från eller nära AFA (Antifa), EXPO, RKU (tror den gruppen avvecklats för några år sedan), och andra ej formellt organiserade delar av våldsvänstern.
  Problemet för Hübinette är hans personlighet; han saknar intuitiv förståelse för att A, B och C kan byta information med varandra om hur H beter sig, vad han säger om andra osv. Hans aggressivitet och ofta hotfulla beteende mot akademiker har också det gjort honom mer till en belastning än något annat, och tålamodet man haft med honom som gjort att han undgått polisanmälningar är nu slut.
  Då han dessutom i princip saknar partipolitiskt beskydd och inte längre har något att erbjuda är hans tid mer eller mindre ute, om han inte kan rigga om seglen och fånga en ev. vändande vind och bygga upp ett rykte som opartisk, klarsynt, “en av de första som såg vart vi var på väg” och så vidare.
  Sen tror jag också det finns en gammal konflikt mellan honom och mer välsedda personer i samma kretsar, som ligger honom till last; “Al Gore Rythm” nämner ovan några incidenter. Om jag inte missminner mig har han också två gånger genomgått paragraf 7-utredning (tidigare kallad stor sinnesundersökning).
  H borde egentligen mest vara intressant som ett exempel på hur moraliskt korrupt svensk humaniora och samhällsvetenskap är på akademisk nivå.
  I en annan tid hade han omedelbart fått sparken och svartlistats för sitt agerande redan som doktorand.

  16
 3. Han är väl trött på att ses sig över axeln hela tiden. Dessutom har han bidragit 100 ggr om i nedbrytningen av den svenska nationen.
  Ett as är alltid ett as!

  29
 4. Hmmm…
  I Sverige har vi som bekant ett otal av bokstavskombinationer för att katalogisera personers ‘utanför boxens’ udda beteende. Dock kan jag inte, hur mycket jag än googlar, finna någon som helst information som beskriver Tobias Hübinettes beteende.

  30
  1
 5. Tillbringat en hel del tid i Sydkorea, Japan och Kina. Dessa människor framstår som klart bättre än jordens genomsnitt, vad gäller antirasism. Hübinette däremot, är en urspårad bitter vänsterradikal, som inte fick ligga med svenska tjejer, när han var ung. Nu kanaliserar han sitt hat mot svenska vita killar, som fick.
  Idioten bör förbigås med nonchalant tystnad.

  52
  2
 6. Herr Hübinette lär ha mobbats tidigt i livet, blivit nobbad av vita tjejer så, om det stämmer, kan det ju vara en av anledningarna till att aset projicerar sitt hat mot vita heteromän. Men då är han själv inte riktigt svart, inte avfrosvart. Så han är egentligen en självhatare. Tobbe har också visat prov på att vara psykiskt instabil och med en låg konsekvensanalytisk tröskel. Han har pga det hamnat en del gånger i juridiskt klammeri . Bla. försökte han bränna upp sitt ex-frus bostad för att hämnas att hon dumpade honom, et6t fruntimmer som han dessutom misshandlade. Han har också misshandlat skolungar på bussen för att dom har gjort grimaser åt honom. Rasist-aset är kort sagt ett rejält utmanande fall för psykiatrin.

  54
  1
  • Han har uppenbarligen asiatiska rötter. Östasiater står i allmänhet högt i kurs så när de INTE gör det så är problemet troligen personlighetsproblem hos individen i fråga. Det finns massor av vika killar som också blivit nobbade men de har inte kunnat skylla på rasism när så skett.

   28
   1
   • Dom flesta ifrån Asien har asiatiska rötter. Den här dribblande skojaren har rasiatiska rötter.

    11
    1
 7. Det kanske kunde ge ett uppslag för någon att skriva om den svenska naiviteten vilken gör sej påmind dagligen.

  38
  1
 8. Med tanke på alla hans uttalanden så måste koreaner vara bland de största av rasister.

  42
  1
 9. Sånt där får vi också betala skattepengar för .
  Självskadebeteende ? NÄÄ , Sossepolitik .

  36
  1

Kommentera