Taxi besköts i Örebro, föraren utan skador

VÅLDSVÅGEN. En taxibil besköts på nyårsafton i centrala Örebro, rapporterar P4 Örebro. Händelsen inträffade nära Våghustorget strax efter klockan åtta. Brottet utreds som mordförsök. Föraren klarade sig utan skador. Ingen person har gripits.

Steget Efter dagens skottlossning

Nyårsafton har varit stökig på många håll. Tre personer uppges ha fått skär- och stickskador under ett bråk på Stortorget i Karlshamn, Blekinge vid 00:30 på nyårsnatten. En man i 20-årsåldern fick föras med ambulans, två personer tog sig till sjukhuset på egen hand. En man i 20-årsåldern greps misstänkt för grov misshandel men släpptes efter förhör med polisen.

I Södermanland har polisen ryckt ut på 150 ärenden. En kille i 15-årsåldern greps för att ha skjutit raketer in i en folksamling i centrala Nyköping. Han greps enbart för att han inte kunde uppvisa sin identitet. När vi fick fram identiteten lämnades han över till vårdnadshavare.

I Burlöv i Skåne misshandlades en man sedan han sagt till andra personer att sluta skjuta raketer.

På flera håll i Stockholm har också tunnelbanan beskjutits med nyårsraketer. Polisen har på flera platser fått ingripa mot personer som använt raketer och smällare vårdslöst.

Ännu har ingen gripits för gårdagskvällens mord i Vällingby

Gävlebocken överlevde december.

Osv.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

One thought on “Taxi besköts i Örebro, föraren utan skador

 1. VARFÖR GRIPS ALDRIG NÅGON?

  Polisen säger själva att de vet vilka som ingår i gängen och vilka som är allmänt kriminella. Varför tas det inte krafttag mot dessa? Migrationsverket borde gå igenom samtliga dessa och kolla deras uppehållstillstånd samt hur de eventuellt fått medborgarskap och på vilka grunder.

  Därefter dras uppehållstillstånden in och detsamma gäller om medborgarskapet fåtts på fel grund.

  HUR SVÅRT KAN DET VARA???

  Dagens justitieminister är lika tafatt, sävlig och mesig som den tidigare. DET VAR INTE DET VI ÖNSKADE DÅ VI RÖSTADE!!

  3
  1

Kommentera