Annika Strandhälls nivå

INRIKES. Annika Strandhäll är en fackföreningsfunktionär och politiker för Socialdemokraterna. Hon var statsråd och chef för Socialdepartementet 2014–2019, socialförsäkringsminister 2014–2017 och 2019 samt socialminister 2017–2019. Mellan den 30 november 2021 och 18 oktober 2022 var hon Sveriges miljö- och klimatminister. Annika Strandhäll är uppvuxen i stadsdelen Bergsjön i Göteborg, där hon gick på Bergsjöskolan och hon läste sedan den treåriga damfrisörlinjen på gymnasiet, sedan har hon arbetat fackligt och politiskt.

-Pettersson säger att Annika Strandhäll (S) som klagar på tonen på nätet, gör sitt bästa för att hålla nivån väldigt låg. Annika har troligen, trots sin bristande utbildning, läst lite om Nazitysklands propagandaminister Joseph Goebbels formulering ”Om en lögn upprepas tillräckligt blir den sanning”

Strandhäll känner väl till där med att upprepa lögner. Jag har en känsla av att det kom med Olof Palme men kan mycket väl vara äldre hos S.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “Annika Strandhälls nivå

 1. Annika är en hitlertyp som kan imponera på okunniga människor med sina lögner. Antar det är därför hon älskar analfabeter från Mellanöstern och Afrika.

 2. Det verkar som ett par personer genomgående är negativa till kritiken.
  Kan det vara Ösregnet och Dvärgen?

 3. Det säger en hel del om media, som ger denna dam utrymme i sina blaskor??
  Har aldrig hört henne uttala något som man kan instämma i? Hon är enbart
  oförskämd! Sossarnas stubberump.

  31
  1
 4. På det sista inlägget från denna dam med sin stora käft kan nog dom flesta svara,
  att jämfört med den senaste justitieminister som satt och bara Twittrade och pratade
  skit, så är nog den nuvarande rena lyftet!

  29
  1
 5. En mycket tragisk “människa” som twittrar när hon borde hålla tyst, hon borde installera ett fyllefilter på sitt konto så vi slipper grodorna hon skriver.

  46
  1
 6. Vissa politiker väcker det sämsta inom en. Strandhäll är en av dessa; Morgan Johansson, Per Bolund, Märta Stenevi är andra exempel.

  59
  2
  • Vi har för dåliga politiker på riksplanet, Sosseregeringen var fruktansvärt usel, en statsminister som sa oacceptabelt om det som var dåligt men gjorde ingenting för att förbättra situationen. En försvarsminister som inte ens gjort en rejäl värnplikt, ja listan kan göras lång.

   Hur ser det ut nu, ja inte bättre än iallafall fall, det måste börja hända något annars kan dem avgå hela bunten. Varför har de inte sparkat alla odugliga chefer på statliga myndigheter, och varför inte högsta polisledningen? Obegripligt!

   20
 7. AS har ingen nivå. Därför har jag slutat kommentera henne. En halvt utbildad hårfrisörska med ketchup på julbordet. Jo man tackar för socialisternas kompetens.

  63
  2
 8. Strandhällskan låter precis som grannkäringas lilla hund, en Papillon: bjäbb, bjäbb, bjäbb, bjäbb.

  65
  2
 9. Ösregnet Strandhäll ska bara tigas ihjäl. Varje twittrande eller uttalande, klargör fullständigt kvaliteten på innehållet under pannbenet. Enda gången Strandhäll lär ha gjort bra ifrån sig, var väl i SSU-Göteborg.
  Befordringsgången verkar därefter spikrak. Ungefär som för Linda Staaf.
  Personligen ser jag Strandhäll som ”waste of space”!

  64
  2
 10. Precis, 50 år av socialdemokraternas vanvård av landet och deras folkutbytespolitik. Inte undra på att de trivs ihop med de Gröna Khmererna. Deras motsvarighet i Kambodja försökte ungefär samma sak. Annie Lööf vill ha 30 miljoner invandrare och sozzarna vill ha 80 miljoner. Det var i alla fall vad en högt uppsatt sozze deklarerade att de vill, när han var sommarpratare i början på 90-talet

  58
  2
 11. Säger bara som det gamla uttrycket.
  Det är bättre att vara tyst och låta folk tro att man är intelligentare än man är, än att öppna munnen och visa hur korkad man i själva verket är.
  Hade Strandhällskans en uns av förstånd skulle hon ha hållit sig borta från sociala medier.

  73
  2
 12. Annikas rallarsvingar till höger och vänster är som när en trotsig tonårig smäller i dörrar och lever om när denne inte får som den vill.Dessutom omöjliga att ha en vettig diskussion med då dom alltid ska ha “rätt”.Hos tonåringar går detta över med tiden,men Annika har nog fastnat i den fasen.Sorgligt egentligen…

  74
  2
 13. Ett land har de politiker det förtjänar sägs det .
  Tack alla goda krafter för att den värsta tiden är över för Sveriges del .
  Nu ser vi framåt och börjar röja upp efter sossarnas 50 åriga misskötseln.

  80
  2
  • Tyvärr Anders så är alla myndigheter infiltrerade med sozzepolitruker, så det kommer att ta många år att ersätta dem.

Kommentera