De enda som inte förstår det är journalister och socialdemokrater

INRIKES. Sverigedemokraternas ekonomiskpolitiske talesperson Oscar Sjöstedt oroar sig inte för en svekdebatt om bränslepriserna, säger han till Dagens Nyheter. Detta trots att flera av Tidöpartierna i valrörelsen lovade kraftigt sänkta priser.

SD lovade tio kronor billigare diesel och 6,50 kronor billigare bensin per liter. Vid årsskiftet, när den nya budgeten börjar gälla, blir sänkningarna vid pump 41 öre och 14 öre, enligt tidningen.

Sjöstedt påminner om att mandatperioden är fyra år – och han tror att väljarna förstår att inget parti kan få igenom all sin politik.

De enda som inte förstår det är journalister och socialdemokrater.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “De enda som inte förstår det är journalister och socialdemokrater

 1. De Gröna Khmererna. TT satt i regeringen i 3 av 4 år och ställde till så mycket elände de bara kunde. Det jämför du med SD som inte är med i regeringen och inte någonsin har suttit i någon regering. V och C var en del av regeringsunderlaget i 8 år, inte i 3 månader som än så länge är fallet med SD. På det sätt du skriver är det lätt att se att du inte är en ”missnöjd” SD-väljare och inte heller är något av regeringspartiernas väljare. Att du i första hand spyr galla över SD är ett så genomskinligt sozzetrollbeteende, så det är löjligt. Ska du rapportera till Magdalena att du har varit duktig. Mina inlägg på sozzarnas Youtubekanal kan du hitta om du anstränger dig lite.

  2
  1
  • “De Gröna Khmererna. TT satt i regeringen i 3 av 4 år och ställde till så mycket elände de bara kunde.”

   Haha, du är så uppretad så du saknar koll på miljömupparna. 3 av 4 år är fel. Dom satt i regeringen 7 av 8 år. 2014-2018 plus 2018-2021. Att det Sverigeförstörarpartiet ställde till så mycket elände de bara kunde, ja det håller jag med om. Men du, dom har varit i princip samma skräp sen dom kom in i riksdagen. Det är inte en vågad gissning att dom gör comeback med Magdadåren och Noshi Dagis-tar. Lite centerpedofiler är det säkert också plats för när dom du och andra här valjobbar för, kommer tillbaka inom fyra år.

   “Det jämför du med SD som inte är med i regeringen och inte någonsin har suttit i någon regering.”

   Så passande då att SD inte själva vill vara med i regeringen. Så kan dom smita undan sina löften och ansvar, är du så korkad på riktigt eller låtsas du bara?

   “På det sätt du skriver är det lätt att se att du inte är en ”missnöjd” SD-väljare och inte heller är något av regeringspartiernas väljare.”

   Dina fantasier drar iväg med dig, men det får de gärna göra. Jag bryr mig inte.

   “Att du i första hand spyr galla över SD är ett så genomskinligt sozzetrollbeteende,”

   SD är störst på blågula sidan, vi som röstat för förändring sen millenieskiftet börjar upptäcka bedrägeriet, du och ni andra sov gott redan då och har själva röstat på 7-partiet då 6-partiet – ni sover vidare och valjobbar för Sozzarna och fra. för AfS, det är jobbigt att vakna ser jag.

   Dock så är det genomskinligt att minsta kritik mot SD = sozze. Du beter dig mao likadant som dom vänsterblivna som reagerar på samma sätt mot minsta kritik, inget ifrågasättande utan all kritik mot problemen i samhället skapade av S/MP = SD. Jag är inte förbannad, utan undrar bara helt uppriktigt, hur känns det att slå ner på all kritik istället för att diskutera sakfrågan, som här vad har utlovats, vad tänker vi göra nu, hur stakar vi ut vägen för att återbygga landet. Men nej då, sakliga diskussioner klarar du inte av, du är nolla som bara söker uppmärksamhet, inget annat.

   “Mina inlägg på sozzarnas Youtubekanal kan du hitta om du anstränger dig lite.”

   Dina inlägg på sozzarnas Youtubekanal som du svamlar om är ditt problem bevisa inte mitt. Sorry att du har problem att bevisa nåt som inte finns. Sverige behöver tydligen mer av din sort. Kontrollerad opposition och dörrmattor år 7-partiet. Om fyra år är du garanterat inte lika tuff, högfärdig och spydig.

   Varför har du “Hemlig” i ditt användarnamn? Och svara på lite olika ställen här i tråden. Du är inte en person som kan gnälla över andra politiska åsikter och göranden med trovärdigheten i behåll när du själv är anonym och försöker skriva inlägg i förhoppningen att jag ska missa dem.

   PS.! Nej jag tänker inte be dig om tillstånd att öppna “flabben”, det är inte du som driver denna bloggen. Det är blogginnehavaren som sköter det. Synd du har problem med mina åsikter, men så är demokrati och det står du alltså inte för? Eller alt. leverera eller håll flabben själv.

   3
   3
   • 3-4 år av den senaste regeringsperioden. Du skrev om du inte har glömt bort det att MP inte ens satt i senaste regeringen hela tiden. S, C, V och de Gröna Khmererna beslutade 30 januari 2020 att Ringhals 1 och 2 skulle läggas ner. C och V var en del av regeringsunderlaget i 8 år. SD fick inte vara med i regeringen, de valde inte att avstå ministerposter. Du far med osanning igen. Det är typiskt för Sozzetrollen över hela Internet att man riktar in sina klagomål mot regeringen på SD, inte de partier som verkligen sitter i regeringen. Menar du att Hemlig är mer hemligt än TT? 😂

    2
    1
   • “3-4 år av den senaste regeringsperioden. Du skrev om du inte har glömt bort det att MP inte ens satt i senaste regeringen hela tiden. S,”

    Nej just det, MP satt inte hela mandattiden 2018-2022, dom lämnade 2021, problem med logikförmågan också alltså?

    “SD fick inte vara med i regeringen, de valde inte att avstå ministerposter. Du far med osanning igen”

    Efterhandskonstrultion är du tydligen också jäkligt bra på, flera SD-toppar tiggde mer lr mindre om ministerposter, för att lura i korkade väljare som dig att dom vill stå upp för Sveriges väl och ta ansvar.

    “Det är typiskt för Sozzetrollen över hela Internet att man riktar in sina klagomål mot regeringen på SD, inte de partier som verkligen sitter i regeringen. ”

    Och? Det är viktigt för dig att påpeka att SD är en del av regeringsunderlaget, men SD ska alltså sättas på undantag när det gäller ansvarstagande. Men dom är dom första att krypa ur garderoben för att försöka förhindra svekdebatten, jo den lär komma. Som stödhjul till regeringen är dom lika ansvarstagande som MP C V, principiellt sett. Alltfler börjat inse sveket, men du verkar ha herostratiskt bra chanser att sova dig igenom som kommande 4 åren. Men so what, du verkar ju sova, drömma och fabulera fritt här bland kommentarerna också. Drömmare som dig ger ett bra exempel på genomsnitts-SDaren, som sovit i några valperioder nu, SD är snart inget annat än kontrollerad opposition, men fortsätt du bara valjobba för Magda och bästa vänstergänget, tänkte skicka med dig en hälsning på vägen till ditt nästa smygmöte bland dina vänner på Sveavägen 68, att dom ska hålla inne med sin “opposition” men det kommer såklart inte göra. Du tillhör uppenbarligen kateorin SD-väljare som vill närma er S. Typiskt SD/S-troll.

    “Menar du att Hemlig är mer hemligt än TT?”

    Det var du själv som ojade över mitt nick första gången. Stå för det som en vuxen, nej förresten, det klarar du inte heller av, “tuffing”.

 2. Jag kommer inte ihåg vad just SD sa jag kommer ihåg vad Ebba sa och där fanns ingen tvekan, jag kan leva med dyr falukorv , el och drivmedel. Men gillar inte Ebbas sätt.

  1
  12
 3. Stackars TT, lider du mycket? 😭 😭 Alla vet att allt elände vi har i Sverige är skapat av de rödgröna. Sozzetrollen är verkligen galet aktiva överallt över Internet. Hur mycket klagade du på sozzarnas Youtubekanal TT? Jag gissar på inget alls.

  18
  2
  • Var jag klagat är dina tomma spekulationer. Jag har mött sossar och sagt min mening öppet mellan 4 ögon och spottat framför fötterna på svinen när dom valturnerat i ett förstört Sverige. Vad har enhårding som du själv gjort för att visa ditt missnöje, ja förutom att sitta bakom datorn och rikta personangrepp? Dom biter inte på mig sörru. Men du sjunker till lika låga nivåer som dom vänsterblivna, istället för att föra en diskussion om saken, är det tydligen viktigare att diskutera mig som person. Låter inte övertygande.

   7
   4
   • Jag har som i stort sett ensam skrivit kommentarer på sozzarnas Youtubekanal. Alla kanaler som på något sätt är positiva till SD är fulla med sozzetroll som du. Sozzarnas kanaler är helt tomma på kommentarer. Tuff bakom tangentbordet? Ungefär som du, menar du, eller är du Tidningarnas Telegrambyrå? Jag kan inte minnas att jag har sett några kommentarer från dig här tidigare, så du börjar med att kalla Svikardemokraterna. Typiskt sozzatroll. Är ni utkommenderade av Magdalena? Jag har aldrig sett bråkdelen av negativa kommentarer mot sozzarna som har haft årtionden på sig att förstöra landet, med mot SD ( som inte sitter i regeringen) stormar det på vansinniga nivåer.

   • “Tuff bakom tangentbordet? Ungefär som du, menar du, eller är du Tidningarnas Telegrambyrå?”

    Nej jag menar som du själv, då du verkar känna andra genom dig själv. Att du som ensam skrivit på sozzarnas youtube är ju bara något som du kläcker ur dig som en efterhandkonstruktion. Rent nonsens. TT är initialerna i min mail adress.

    “Jag kan inte minnas att jag har sett några kommentarer från dig här tidigare, så du börjar med att kalla Svikardemokraterna. Typiskt sozzatroll.

    Jag har skrivit här enstaka ggr sen 2018, men inte riktat kritik mot SD förr. Om SD inte levererar enligt löften dom gett, kommer du själv att vara ett “sozzatroll” om fyra år.

    Att S/MP förstört landet är helt korrekt, men som vi fått efter valet börjar det likna S/skitpartiet MP Light, fast ja, istället Alliansen/SD/ skitpartiet L.

    “med mot SD ( som inte sitter i regeringen) stormar det på vansinniga nivåer.”

    MP satt inte i regeringen hela tiden 2014-2022. Ändå stormade ni/du själva mot dom på vansinniga nivåer. Varken C eller V satt öht i regeringen 2014-2022. Ändå stormade ni/du själva mot dom på vansinniga nivåer. Vari ligger den principiella skillnaden?

    1
    3
 4. Jag delar unge Oscars uppfattning. En mandatperiod är 4 år, och förhoppningsvis bildar SD regering 2026. Sossar som suttit i 8 år piper efter 2 månader. MP och sosseriet har saboterat Sverige 🇸🇪. Det måste få ta lite tid att vända skutan till mer kärnkraft, minimal reduktion i diesel och minimalt med bidragsberoende invällare. Dock förväntar jag, precis som många andra’ mig en hel del leveranser från regeringen och SD redan 2023.

  27
  1
 5. Som jag förstått saken så har sossarna skrivit avtal med djävulen och företag om att bränslet SKA blandas ut med miljö-klägg , reaktorerna SKA demonteras för att aldrig kunna startas och vindsnurrorna SKA få massor av subventioner i många år ! (?)

  Har jag förstått rätt så har sossar och MP varit noga med att lämna DJUUUPA sår efter sig som kan ta en generation att återställa ! (?)

  32
  2
  • Har full förståelse för att du tyckler det är enormt påfrestande när samma retorik som riktats mot S/MP – förvisso välförtjänat men – nu kan börja vändas mot regeringen/SD. Var SD får luften till sina utlovade luftbubblor är tydligen ointressant. Håller med Sala som brukar ha synpunkter på sveket. Aldrig mer SD om dom inte börjar visa vem som behöver vem, SD eller regeringen.

   6
   6
 6. Stackars lilla TT, vad du lider! 😭 😭. Det är dina sozzar och resten av de rödgröna som har ställt till allt helvete vi har i Sverige. Sozzarna har en Youtubekanal, som är totalt tom på kommentarer om bränslepriser, elpriser, inflation, plastpåseskatt mm. Det finns varken klagomål före eller efter valet. Nu är sozzetrollen plötsligt överaktiva i sitt gnällande överallt på Internet. Det är de rödgröna som lagt ner kärnkraften. Det är de rödgröna som har infört Europas högsta reduktionsplikt. Det är de rödgröna som har infört tredubbla skatter på el och bränslepriserna. Det är de rödgröna som har lagt in årliga indexuppräkningar på bränslepriserna. Visa en länk till sozzarnas Youtubekanal, där du har klagat på deras politik, eller håll flabben.

  • “Nu är sozzetrollen plötsligt överaktiva i sitt gnällande överallt på Internet.”

   Det är möjligt, men all kritik mot en sittande regering är inte sozzetrollande.

   “Visa en länk till sozzarnas Youtubekanal, där du har klagat på deras politik, eller håll flabben.”

   Jag använder sällan sociala media. Plus icke desto mindre det är regeringen och stödhjulet SD som ska leverera. Gör dom inte det, får dom en välförtjänt svekdebatt och vi kan bara konstatera att det inte finns något parti som bryr sig om landet.

   Håll flabben? Nej, jag tänker inte hålla flabben för att du ska må bra på internet. Och jag bryr mig inte en flugskit om vad du tycker om mina mina åsikter. Tror inte du är så bra på att kommentera på nätet, speciellt inte på sozzarna mediakanaler. Dock så besitter en mycket god förmåga att flytta fokus från sak till person. Den som gnäller och skäller högst är mao du själv, inte jag. Btw, det brukar va radom små hundarna som gnäller och skäller högst för att få uppmärksamhet.. Du är bara en liten obetydlig nolla i sammanhanget.

 7. Inte konstigt, dom tillhör ju samma gäng, ni hör dom väl inte oja sig över hur Sverige har hamnat där dom är,? Nej det är bättre att syssla med USA s problem, med
  Donald Trump, vintern där och andra problem som kan finnas där? I Sverige finns inga problem, Sossarna har ju styrt, och då är allt bra!

  35
  1
  • Trump kommer kanske tillbaka som president. Amerikanska folket tröttnade rätt snabbt på Demokraterna efter senaste presidentvalet. Amerikanerna vaknade snabbare än tröga svenskar brukar göra. Ok, dom sitter en mandatperiod här, men varför gömmer regeringen sig? Har dom lärt av dom vänsterblivna månne?

   10
   4
 8. Jag förväntade mig inget nu direkt. Men jag förväntar mig minst en rörelse i rätt riktning i vårbudgeten då de haft mer tid på sig att förbereda den.

  60
 9. Oavsett så delar man inte ut löften som är omöjliga att hålla, framförallt löften från politiker som har all nödvändig information om sakfrågorna långt före medborgarna har det !

  36
  2
  • Vad det gäller att dela ut löften till höger och vänster så ligger nog sossarna etta på den listan, ett svekparti och Svenskfientligt parti som delar ut Svenskars skattepengar till all möjliga organisationer istället för att Svenska medborgare som gjort rätt för sig.

   58
   4
   • Löften till höger och vänster säger inget. Regeringen och stödhjulet SD var ju så samspelta inför valet. Nu hör vi inget förutom bortförklaringar från Svikardemokraterna. För nu är det dom plus regeringen som ska leverera. Det enda dom levererat hittills är löfte på löfte på löfte, rena floskelmaskinen mao. Mycker snack och lite verkstad kommer placera Svikardemokraterna på sossarnas nivå. Sluta snacka en massa skit och kom igång och gör det ni lovat istället. Det är inte lätt att plötsligt sitta i regering eller vara dörrmatta till regeringen och så upptäcka att, men vafn vi kan ju skylla på att vi inte har majoritet. Det är löftesgivarens ansvar att se till att dom har majoritet för sina löften. Om inte, sitter Svikardemokraterna i glashus och kastar stenbumlingar omkring sig och pekar på tidigare regeringar. Historiekortet duger inte länge till. Jag är redan besviken på löftesbrotten. Nästa val, blir det Soffliggardemokraterna om inget händer snarast.

    10
    33

Kommentera