Sveriges obehagligaste politiker

INRIKES. Sveriges obehagligaste politiker. Magdalena Andersson har återigen förtjänat detta omdöme. I söndagens partiledardebatt påstod hon, med spända käkar och stirrande ögon att den nu sittande regeringen sänker skatterna för de rikaste, skriver Anders Leion på “Det Goda Samhället”

Magdalena Andersson

Det låter alarmerande, men är helt trivialt. Hon syftar på att brytpunkten, det belopp ovanför vilket statlig skatt på 20 procent, och inte bara kommunal skatt, skall betalas – att detta belopp justeras efter inflationen. Att inte göra så skulle innebära en automatisk och ständig skattehöjning. Med nuvarande höga inflationstakt, och åtföljande kompenserande inkomstökningar, skulle skattehöjningen bli avsevärd.

Denna ordning har rått i många år. Enligt henne är däremot den nu sittande regeringen ansvarig.

Detta är demagogiskt, befängt och osant. Men hon är som hon är: Sveriges obehagligaste politiker. Det är däremot förvånande och ytterligt klantigt av regeringsrepresentanterna att inte bättre förklara saken och avslöja hennes fulspel.

-Pettersson inser att Magda Andersson förstår. Hon inser hur omöjlig hennes sits är. Hennes enda utväg är att lämna all rimlighet och i ohämmad förljugenhet angripa motståndarna. Hon inser också att det i längden är en omöjlig strategi. Därför är hennes käkar så hårt sammanbitna och hennes ögon så stirrande.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Sveriges obehagligaste politiker

 1. Varhelst dessa dödskallar sticker fram sitt fula tryne så blir det bara skit Magda Stenevi
  Lööf Uppnosig Mfl Mfl skicka ut dom i en bana runt jorden så dom svalnar av lite.

  13
 2. Rent strategiskt bör nog S byta ut ledningen i princip helt och sedan söka samarbete med rimliga partier för att få till stånd ett effektivt styre av landet. De borde helt enkelt sluta att hata SD. Ett före detta 40% parti har förlorat väljare till flera håll varav många till SD.

  30
 3. Dålig förlorare?

  Nu är det upp till den nya regeringen att ta krafttag vad gäller MIGRATIONEN och fusket kring den. Integrationen kommer att lösa sig självt om man ställer riktiga krav och att man visar att den som inte ställer in sig i ledet utvisas omgående.

  Allt hänger på migrationen. Skolresultaten blir sämre med fler analfabeter i klasserna, sjukvården blir sämre när migranterna ställer sig på kö för allah möjliga små åkommor, tryggheten blir sämre med allah dessa kvinnohatare, ………………………….

  Ovanpå detta behövs en riktig energipolitik fjärran från häst och vagn ideologin från (MP)

  Till sist ett litet tips till (S)

  Med politiker som Morgan Johansson, Ygeman, Strandhäll,
  blir det svårt att vinna val.

  63
  2
 4. Bloggen verkar besatt av att klanka på sossarna, hur kan man älska Sverige och samtidigt avsky halva befolkningen? Hela tiden dela upp oss i högern och vänstern.

  5
  52
  • Många anser att s distanserat sig från folket och inte längre är ett parti för tex arbetare, utan har blivit mer av ett maktparti / självspelande piano.
   Själv misstänker jag att de flesta s väljare fortfarande tror att s sätter folket först, och senaste tidens motgångar och bevis på motsatsen bara är olyckliga omständigheter.
   Jag håller med om att polarisering inte är bra. Men kritiken är lite som kundomdömen om ett lågpresterande företag. Det är leverantören som kritiseras, inte de stackars lurade kunderna.

   21
   • Vad S är nu och vad S var förr är inte samma sak. Folk som vill ha tillbaka gamla S har ofta bytt till SD.

    28
  • Rädd, fick S 50 procent i valet? Varför skriver du annars halva befolkningen, är du besatt av svunna tider då sossarna fick egen majoritet?

   38
   2
   • Pettersson
    De av bloggen kallade”.. Vänstern” är cirka 50 procent av befolkningen.
    De flesta av oss är varken höger eller vänster, vi är vanliga människor som försöker få livet gå ihop.

    4
    5
 5. De flesta bryr sig inte om att Magdalena betalade 3,3 miljarder skattekronor till PKK, för att få sista rösten som saknades av Kakabave för statsministerposten. Sådant kallar jag mutor, men jag tycks vara ensam. Även ganska tyst om hennes efterlyste svartstäderska

  74
  • Jan-Erik, mutor till kurden och svartstäderskan har vi skrivit massor om och vi är inte ensamma om det.

   30
   1
  • Jan-Erik:
   Mutor inom hennes parti tycks vara lika vanliga som att vi normal ur fotfolket får gå på toaletten,några gånger per dag…. Satt just och läste om den socialistiska “vice presidenten” inom EU,som hade sin våning fullpackade med sedlar.
   https://www.berliner-kurier.de/
   Pengar som hon med flera erhållit från Qatar för att genomföra politik,som gynnar Islamska världen !!
   Undrar om inte “våra” röd/gröna vänsterindoktrinerade,även fått del av sådana gåvor,när jag funderade över den mängd av sådana Allans söner….som importerats ?

   26
   1
   • Maggan och sozzar är maktgalna individer som ska bojkostas från all media tills dom lär sig vad demokrati är

    29
    1

Kommentera