SJÄLVKLART !!!!!

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj har utsetts till ”Årets person” av nyhetsmagasinet Time.

I sin utnämning skriver Time: ”Oavsett om slaget om Ukraina fyller en med hopp eller med rädsla galvaniserade Volodymyr Zelenskyj världen på ett sätt som vi inte har sett på årtionden.”

Times artikel med motivering…

27 thoughts on “SJÄLVKLART !!!!!

 1. Han är ju i gott sällskap med tanke på alla andra kanaljer som varit TIMES person of the year.

 2. Hmmm… återigen en korrupt vald som årets ”person” . Z är mer köpt än många före honom… tyvärr. Han ser inte ”befrielsen” av Ukraina som mål… mer som en möjlighet att öka sin egen förmögenhet, precis som Biden. Fy fan… jag lider med det Ukrainska folket.

  12
  23
 3. Vladimir Putin blev Time Person of the Year 2007. Barack Obama 2008, Mark Zuckerberg 2010, Angela Merkel 2015, Greta Thunberg 2019, Joe Biden och Kamala Harris 2020, Deng Xiaoping 1985, Ruhollah Khomeini 1979, Nikita Khrushchev 1957, Joseph Stalin 1942, Adolf Hitler 1938 och Wallis Simpson 1936. Djingis Khan, Mao och Muhammed känner sig förbigångna.

  16
  20
 4. Precis som sign. Rikard säger: ”lika korkat och dumt att utse Zelensky till årets person, som när fredspriset gavs till Obama när han varit president i ett par dagar”

  Min kandidat till både fredspriset som årets man är självklart Donald Trump.
  Under sin tid som president gjorde han mer för USA och världen på ett år än Obama under hans 8 katastrofala år vid makten!
  Dessutom kämpade Trump hela tiden i motvind mot media, världens globalister och hela det socialistiska EU.
  Trots det så överlevde han!
  Och hade inte socialisterna i USA fuskat/bluffat bort Trump i senaste valet, så hade det aldrig blivit något krig i Ukraina och hundratuseltals liv hade sparats
  -och då hade Zelensky också fortsatt att vara den anonyme B-skådis han är!
  Donald Trump är en kämpe av en dignitet som världen sällan har skådat!

  69
  99
 5. Såklart… inte någon annan som har lurat så många på så mycket på så kort tid. Bara att gratulera, han fick globalisterna och dom vänsterblivna att öppna plånboken. Gissar på att ”mannen på gatan” får betala när notan kommer.

  56
  79
  • Japp, han har lurat alla att Putte invaderade Ukraina och mördat 10 000-tals människor.

   Sådana korkade kommentarer är jävligt respektlöst mot de stackar män, kvinnor och barn som torterats, våldtagits och mördats i Ukraina av Puttes terrorister de senaste åtta åren.

   47
   15
  • Putin borde få Stalinpriset eller Hitlerpriset. I Sverige heter det Leninpriset som bl a Mikael Wiehe stolt mottog.

   34
   16
 6. Det är konstigt om man vill ha en bra president ! Ja då skall man hyra in en skådis ? Det har hänt flera gånger Regan i USA och nu zelensky i ukriana ??! Det är uppenbart då att skådisar har förmågan att spela en roll fullt ut utan fett gällande och mentala härdsmältor som politiker hela tiden leverera !?

  38
  17
  • Det passar mycket bra med en skådespelare i rollen som ukrainsk president. Han har ett manuskript att följa och följer det för det mesta väl. Det är troligt att även vapen- och penga-beställningarna står inskrivna i manuskriptet. Kraven är väl utspridda mellan olika europeiska länder. Men han har inte många krav på USA, av nån anledning.

   Zelensky gick dock ”out of character” vid minst ett tillfälle. De missriktade missilerna som slog ned i Polen. ”Det var absolut Ryssland som sköt” vill jag minnas repliken var. Det blev dock väldigt tyst väldigt snabbt om hela den händelsen. Det är nog slutimproviserat nu.

   Grattis till utmärkelsen.

   16
   11
  • Håkan, varför kommenterar du sådant som du inte tycker är värt att ta notis om?

   Tyckte du samma sak när Putin utsågs till ”Årets person”?

   ”På bekostnad av principer och idéer som fria nationer högaktar har han utfört en extraordinär ledarinsats genom att införa stabilitet i ett land som sällan upplevt det och åter placerat Ryssland bland världsmakterna. Av den anledningen är Vladimir Putin årets person hos Time 2007”
   motiveras beslutet av chefredaktören Richard Stengel

   44
   22
   • Intressant när åsikter bryts. Detta är yttrandefrihet och demokrati. Även om det som skrivs upprör en och annan.
    Läser Pettersson möjligen Wilderängs blogg Cornucopia? Där finns många av de ideer som reproduceras här.

    11
    18
   • Jag står vid din sida Pettersson. Tänk efter ni andra. Valda eller inte har
    ”nationers folk” följt sina ledare in i döden för ledarnas mål att göra sina egna idéer till verklighet. Ta Rosselini, Hitler, Stalin, Hirohito m.fl.. De nämnda var angripare. Zelenskij försvarar sina medborgares rätt till ett eget land och i förlängningen, om Putin skulle segra, kommer han ta miljoner ukrainares liv. Sovjet utrotade miljoner ukrainare 1932-33 under Holodomor, samt under och efter II Världskriget. Dock försvarar jag Sovjets roll att ha dödar 8 miljoner tyskar och deras anförvanter för då var sovjeterna angripna.
    – Vill du leva, måste du försvara dig. Jag gör det nu med historien och erfarenheter tack vare det fria ordet.

    16
    6
   • Messkalle… Z försvarar inte Ukrainas folk… endast sitt eget bankkonto. När ska väst fatta det?

    9
    19

Kommentera