Är en etnisk fråga – ingen svennebanan-kriminalitet

INSÄNDARE. Igår såg jag på TV 4 ”Malou möter GW Persson” och är det någon kriminolog som är värd namnet så är det just GW Persson för i programmet sade han utan tvekan att alla skjutningar som äger rum i Sverige är utförda till 95 % av personer med invandrarbakgrund.

Leif GW hos Malou i TV4, där sa han att 95 procent av de som skjuter och offren är invandrare eller flyktingar och att de som drabbas mest är alla hederliga invandrare.

Detta får mig utsökt att tänka på den artikel i sydsvenskan för en dryg månad sedan där 15 s k kriminologer gav tips på hur man skulle få stopp på skjutningarna och där ingen av dom med ett enda ord nämnde just den sanning som GW Persson igår talade om. Ynkryggar och mesar!

I Dagens eko i P1 i morse så hade man ett längre inslag om invandrarföräldrar som skickar sina barn tillbaka till dom länder därifrån dom en gång ”flytt” för att deras barn inte skall bli skjutna p g a sin medverkan i kriminella invandrargäng.

En somalisk pappa vars 21 – årige son blivit mördad intervjuades. Han hade upptäckt att sonen höll på med narkotikaförsäljning och försökt sätta stopp för detta utan att lyckas. Som enda utväg för att förhindra detta ansåg han skulle vara att sonen skickades tillbaka till släktingar i Somalia och han företog ett antal resor dit för att kunna undersöka denna möjlighet men innan detta hann verkställas så blev alltså sonen mördad.

Frågan som naturligtvis aldrig ställdes till fadern var hur han kunde resa fram och tillbaka som en skottspole till det land därifrån han en gång enligt uppgift flytt? Inte heller ställdes frågan om Somalia var så säkert så man kunde flytta ner sonen dit och om så var fallet varför man då en gång ”flytt” därifrån?

Sanningen är naturligtvis den som så många gånger förr när det gäller påstådda flykter undan våld och förföljelse att någon flykt i ordets rätta bemärkelse aldrig ägt rum. Man har helt enkelt rest hit av helt andra skäl än att fly undan våld och förföljelse och den största orsaken är troligtvis drömmen om en arbetsfri tillvaro baserat på alla dom olika bidragsförmåner som finns att förlita sig på i den humanitära stormakten Sverige. En humanitet som i första hand naturligtvis riktas till dom som ”flytt” hit från allehanda primitiva kulturer och länder och inte till den urbefolkning som genom arbete och genom världens högsta skattetryck sett till att en hög levnadsstandard förverkligats. En levnadsstandard som urholkas varje dag såvida man inte är en s k ”flykting”.

Vad det gäller detta med att sända tillbaka sina barn till sina forna hemländer för att dom inte skall bli skjutna p g a sin medverkan i kriminella invandrargäng så var detta ett totalt okänt begrepp när invandrare av olika skäl kom till Sverige på 50, 60 och 70 – talet och kanske även en bit in på 80 – talet.

Varför är detta idag en företeelse som tydligen bara ökar? Jo, helt enkelt därför att dessa s k ”flyktingar” kommer från kulturer och länder där våldet är ett helt naturligt inslag och där alla konflikter och problem löses med våld. Varför pågår ständiga krig och konflikter i dom s k MENA – länderna?

Jag blev aldrig tillbakasänd till mitt forna hemland och inte heller känner jag till några andra ur min generation av invandrarbarn som blev tillbakasända. Inte heller har vi sänt tillbaka något av våra två barn till vårt forna hemland p g a någon medverkan i något kriminellt invandrargäng.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

18 thoughts on “Är en etnisk fråga – ingen svennebanan-kriminalitet

 1. Sverige måste förstås vakna. SD är enda partiet, som delvis sakta men säkert lyckats tvinga fram den rätta verklighetsbilden av Sverige, som Sandor Herold pratar om. Det fanns inte förr på kartan att nämna något liknande i main stream media eller public service. Nu kanske det ibland glimtar fram vissa sanningar, men det är svårt att vända på denna stora koloss av svek och lögn. Nu visar dock mätningar på partisympatier att folk vill ha tillbaks de, som skapat katastroferna av skyhög kriminalitet och vansinnespriser på el och bränsle. El-problemen får Sverige dras med i nästan 10 år framåt i bästa fall. Politiker vill ha tillbaks de partier, som saboterat hela samhället. Jag kan knappt tro det är sant, folk kan inte överlag vara så enfaldiga. Jag undrar vilka undersökningen vänt sig till.

 2. Illavarslande, när flyktingar, flyr från det land de fått uppehållstillstånd i, till det land de flytt från, för att det land de flytt till, blivit för farligt att leva i!!!

  DET GER EN TANKESTÄLLARE, ELLER HUR?

 3. Det vet väl alla att skjutningarna begås av invandrare eller deras barn. Ingen nyhet precis.
  Varför flydde Ungrarna, varför stannade de inte och slogs mot kommunisterna eller fortsatte att arbeta med sina lågbetalda jobb.

  30
   • Svensk lösen
    Att ha olika åsikter, att läsa andras och föra fram sina egna är bra. En blogg där alla tycker likadant är ointressant.

 4. Vilket är varför utländska medborgare ska utvisas vid fängelsestraff samt att naturaliserade medborgarskap ska kunna återkallas.

  48
  2
 5. Sanningen om etniciteten på ”skyttarna” mörkas ju av vår medie-och maktapparat och man ju alltid diskutera vilka dom verkliga skurkarna är.

  42
 6. Rätt. Dessutom min fråga;
  bidragsberoende invandrare
  var kommer pengarna t
  dessa resor. Arma land.

  89
 7. Lite konstigt att GW är sosse. Palme ljög så in i helvete om honom så han funderade på att ta sig av daga . Och dagens samhälle är en direkt produkt av socialdemokratisk tokpolitik.
  Så några vita fläckar har även denne så kloka man

  84
  • GW är sosse. Palme och gänget omkring är och var inte sossar. Ej heller lejonparten av dem som i dag påstår att de är sossar. De hade hållits korta av Erlander och gänget omkring honom.

   Johan Westerholm Berättade för en tid sedan att han lämnat partiet. Det tog honom en bra stund att komma på det. Jan Emanuel är väl den enda som jag kommer på som fortfarande resonerar som en gråsosse.

   29
   1

Kommentera