Ronie Berggren om de Marockanska marodörerna

Berggren säger att det under lång tid funnits röster som varnat för att det finns stora grupper med exempelvis marockaner i Europa som inte integreras och inte kan anpassa sig till västerländska värderingar.

En av dem är den nederländske högerliberalen Geert Wilders som under snart 20 år levt med livvaktsbeskydd efter att ha återkommande kritiserat islam och varnat för islamisering och massinvandring, säger Ronie Berggren som gör jämförelser med hur Lars Vilks blev hotad efter att ha gycklat islams grundare Mohammed.

10 thoughts on “Ronie Berggren om de Marockanska marodörerna

 1. Egentligen borde även invandrarkramare här i Sverige åtalas för sin undfallenhet
  mot intaget människor som vare sig vill eller kan anpassa sig!

  16
 2. Det är därför vi alla måste hjälpas åt att göra det till haram för muslimer att vistas i Sverige!
  #SverigeSkaVaraHaram

  Vågar du göra det till att vara haram för muslimer att vistas i Sverige?
  Det är nämligen bara du som kan göra det, politikerna vill inte!
  Skyddar du dig med att säga ”det är politikernas fel” så går du islams ärenden.
  Du, vi, alla måste bidra med hädelser, hån, spott och spe mot islam. Annars kommer inget att hända och islamiseringen fortsätter. Alla kan göra något, klottra, fota och filma när du bränner koraner, skicka brända koransidor till moskéer, muslimska skolor och föreningar. Gör en rondellhund, skapa en ny högtidsdag = rondellhundens dag!

  Ingen annan än du kan göra det till haram för muslimer att vistas i Sverige.

  43
  • Kerstin Nilsson skriver helt riktigt: ”vi alla måste hjälpas åt, annars kommer inget att hända och islamiseringen fortsätter”.

   Tidigare i år kom rapporten ”Salafism och salafistisk jihadism 2.0”, som visar på att de våldsbejakande miljöerna i Sverige har blivit mindre synliga och för att kunna påverka inifrån har man börjat söka sig in i myndigheter och kommuner. Deras organisationsförmåga, entreprenörskap, och kreativa anpassningsförmåga är också anmärkningsvärt hög. Finansiellt stöd erhålls bl.a. från finansiärer i Qatar, som stödjer ett antal svenska institutioner med olika former av koppling till den salafistiska miljön.
   (mer om rapporten finns att läsa här, och att ladda ned):
   https://www.fhs.se/arkiv/nyheter/2022-04-20-ny-rapport-pekar-pa-strategiforandring-inom-den-salafistiska-miljon.html

   16
   • Klottra på muslimska begravningsplatser, placera även bacon där. Lägg griskött intill halalkött i butiker. När muslimer rör sig i vårt samhälle ska de känna oro för att se och uppleva haram, de ska känna att vi inte vill ha dem här!

    Det låter kanske dumt och löjligt men det är snarare att betrakta som ”civil olydnad” och det ska ju vara ok enl etablissemanget. Jämfört med muslimernas våld mot oss och vårt samhälle är det ingenting med lite klotter och fläskfärs!
    Kan franska bönder protestera så kan vi!
    Att skapa haram är ett oerhört milt motstånd, utan våld, men sker det i större skala så kan det faktiskt falla ut väl. Särskilt om det sprider sig till länder vars befolkning flyttar hit!

Kommentera