Ett av två brott i Paris begås av illegala migranter

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Didier Lallement blev känd för sina hårda och direkta insatser mot demonstrationerna av de anarkistiska gula västarna. Nu har han gått i pension och nu varnar han för konsekvenserna av invandringen. Under 2019 tappade polisen kontrollen över Gula västarnas våldsamma demonstrationer på Paris gator. Chefen för polisen i Paris fick sparken.

Ny polischef blev Didier Lallement.

Förre Parispolischefen Didier Lallement. Foto: Lewis Joly

Lallement hade haft många viktiga jobb inom centralförvaltningen och som polischef runt om i Frankrike. Han var känd som begåvad och tuff. Han fick de våldsamma demonstranterna “gula västarna” i Paris under kontroll. Nu har han gått i pension och har precis gett ut boken “Den nödvändiga ordningen” (“L’ordre nécessaire”).

I boken varnar han för utvecklingen i samhället. Det framgår av rapporteringen i flera medier. Utvecklingen innebär en växande individualisering, utan att förstå ordningens nödvändighet och ordningens makt.

Det kan innebära att samhället faller isär på längre sikt. “Frankrike äts upp av individualism, konspirationer, islam och våldsamma dispyter”dokument.no

Det kommer inte bara till uttryck i de gula västarnas anarkistiska beteende. Ett annat förödande problem är den enorma illegala invandringen som innebär en höga brottslighet.

“Ett av två brott begås av utlänningar, som ofta vistas i landet illegalt. Många nyanlända integreras genom brott”, säger Lallement.

Våldet är utbrett i Paris. Skjutvapen används och polisen attackeras. Därför måste polisen då och då använda våld, säger han.

Han varnar för att underskatta de destruktiva krafterna i samhället. Han använder våldet utanför Stade de France foldball-stadion i somras vid finalen i Champions League som exempel. De våldsamma kravallerna var så omfattande att finalmatchen sköts upp en halvtimme på grund av kaos vid entréerna.

Lallement säger att han inte på förhand hade föreställt sig hur våldsamt det skulle bli. Han hade inte drömt om att migranter skulle plundra människor vid entréerna. Kravallerna och överfallen på Stade de France, tillsammans med det allmänna säkerhetsbrottet, är bara en försmak på de långt större omvälvningar som kommer, säger han enligt document.no .

De sociala omvälvningarna kommer att bli intensiva och förödande… En dag kommer det att bli nödvändigt att ha massiva trupper framför Élysée-palatset, säger han.

Den tidigare franska underrättelsechefen Pierre Bruchand utfärdade liknande dystra varningar i mars. ( Den Korte Avis). Brochand säger att hans kombinerade erfarenheter gör att han förutser “en mycket mörk framtid för våra barn och barnbarn”.

Macron bekräftar siffrorna om gärningsmännens bakgrund.

President Macron har precis erkänt i en tv-intervju på France 2 att hälften av brotten i Paris begås av utlänningar. ( Jihad Watch )

Men Macron vägrar se ett systematiskt samband mellan invandring och kriminalitet, säger han. Han fortsatte då också oförskräckt att hålla gränserna mot Frankrike vidöppna. Han har till exempel precis tagit emot ett fartyg med migranter som nekats tillträde till italienska hamnar.

Istället för att stoppa tillströmningen rasar han mot Italiens nya regering som försöker bromsa tillströmningen.

Migranterna flyttas till mindre provinsstäder. Och nu vill Macron till och med sprida migranterna över hela Frankrike.

Hittills har det inte gått så bra. Planen för det första mångkulturella centret i den nordfranska staden Callac har mött hårt motstånd.

Invånarna i staden är rasande. I lördags använde polisen tårgas på torget för att förhindra sammandrabbningar mellan rivaliserande aktivister som demonstrerade både för och emot projektet.

Jean-Yves Rolland, 66, en pensionerad bonde som nu är borgmästare, har ställts under polisskydd dygnet runt eftersom han har mottagit dödshot för att ha stött projektet. (The Times, 8.11)

Detta är nog bara en liten försmak av vad som kommer att hända när Macron vill fördela storstädernas problem till landsbygden. Officiellt säger Macron att han “hoppades att återbefolka landsbygden med migranter” och “lindra spänningarna i storstädernas överfulla förorter”.

Men som så många andra skrivbordskonstruktioner gör det ingenting för att förändra de enorma problem som invandringen har skapat.

En gång kunde invandringen ha saktat ner. Men sedan vände de flesta bort sina huvuden: ”Alla samhällets makthavare har utan undantag, liksom många medborgare, valt att vända huvudet bort. De styrande på grund av feghet, medborgarna på grund av naivitet, hänsynslöshet eller ideologiska ståndpunkter”, sa Pierre Brochand i intervjun i mars.

-Pettersson undrar om hälften av alla brott begås av illegala invandrare, hur många av den andra hälften begås av invandrare med uppehållstillstånd?

Den Korte Avis…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Ett av två brott i Paris begås av illegala migranter

 1. I viss mån får Frankrike skylla sig själv. De har ju haft kolonier i arabländer och andra afrikanska länder så många invandrare kommer från sådana länder, de kan redan franska osv.

 2. Aktivister lär invällande vildar att allt i väst är stulet från fattiga länder. Det räcker som teori för outbildade vildingar att råna, misshandla och förstöra vårt uppbyggda samhälle. Aktivister och makthavare vill att kontrollen förloras och vårt samhälle blir kaos.
  Det är en del av agendan “vi har fått för mycket och nu ska vi dela med oss”.

  40
  1
 3. Allah vet vad som händer när de socio-kulturellt efterblivna tränger sig in i ett välfungerande samhälle. Frankrike är bara ett exempel. Hela EU står inför en kulturellt och kunskapsmässig nedgång tack vare allah dessa goda o skeeeeenheliga i (L+KD) som vill väl och vurmar mer för pigmentering än sina egna anhöriga. Dessutom nu i regeringsställning.

  HUR KAN (SD) VARA SÅ TYSTA? DET KOMMER ATT BLI DERAS DÖD!

  41
  1

Kommentera