Daniel Bäckström, Elisabeth Thand Ringqvist och Muharrem Demirok redo att ta över efter Annie Lööf, meddelar Centerpartiet

INRIKES. – Sverige står inför stora utmaningar, det är en orolig tid, säger Daniel Bäckström som i dag är landsbygdspolitisk talesperson och riksdagsledamot. Efter en längre paus har Elisabeth Thand Ringqvist gjort comeback i partiet och politiken. – Jag vill leda Centerpartiet för att jag med handlingskraft vill driva en politik med framtidstro, säger hon vid pressträffen.

Daniel Bäckström, Elisabeth Thand Ringqvist och Muharrem Demirok, partiledarkanditater Centerpartiet

Nu sker en öppen kandidatturné med de tre kandidaterna. Efter det kommer valberedningen att ”lyssna in” Centerrörelsen, och därefter lägga fram ett förslag till stämman. Andra kandidater kan fortfarande ställa upp i valet.

-Pettersson noterar att Centerpartiet inte vill han någon förändring. De tre kandidaterna ovan är tydliga motståndare till Sverigedemokraterna.

Helena Lindahl nedan som vill förändra Annie Lööfs politik föll inte valberedningen i smaken och eftersom Pettersson inte är medlem eller sympatisör till C får jag acceptera valet.

***

TIDIGARE 2022-10-29 Helena Lindahl vill ta över i C

INRIKES. Den centerpartistiska riksdagsledamoten Helena Lindahl är beredd att efterträda Annie Lööf som partiledare. I en intervju säger Lindahl att hon har meddelat partiets valberedning att hon står till förfogande.

Helena Lindahl, Centerpartiet

Västerbottenspolitikern säger att hon som partiledare skulle driva landsbygdsfrågorna hårdare. – Jag är ju landsbygdsbo och kommer nog förmodligen alltid att vara det och jag tycker det är viktigt att vi tar tillbaka de väljarna som vi förlorade. Vi har ju gått ner i många landsbygdskommuner.

I ett inlägg på Facebook skriver Lindahl att hennes vision är att C ska utgå från ”ett frihetligt köksbordsperspektiv” och ge individen, oavsett stad eller land, en röst.

-Pettersson säger att Helena Lindahl varit med på bloggen några gånger och hon verkar betydligt bättre än Annie Lööf…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Daniel Bäckström, Elisabeth Thand Ringqvist och Muharrem Demirok redo att ta över efter Annie Lööf, meddelar Centerpartiet

 1. Blir säkert bra med en partiledare som avskyr vita män. Då kan vi hoppas att C åker ur riksdagen för gott.

 2. Hur kan man ö.h.t komma på idén att kandidera för detta parti? Varningsklocka redan där.

  12
 3. Centern är ju idag ett antisemitiskt parti!

  De bär sig likadant åt gentemot SD:are och alternativhöger idag, som Hitler och hans anhang på 30-talet, gentemot judarna!

  PÅ PRECIS SAMMA SÄTT!!! SAMMA FÖRFÖLJELSER, TRAKASSERIER OCH HETS!!!

  12
 4. Dom två verkade ungefär fortsätta på den inslagna vägen med att älta om att inte snacka med SD? Ja i sanning ett märkligt parti, inte snacka med ett demokratiskt
  valt parti, men tyst och stilla acceptera att deras partikamrater är pedofiler?
  Ett av det mest shabbiga brottsom tänkas kan

  29
 5. Soros styr även Centerpartiet. Om detta må de vara medvetna eller omedvetna.
  För oss som hyllar yttrandefrihet och medborgardemokrati blir det ett Sisyfos-arbete för att få tillbaka vår frihet. Vi har media och den ekonomiska såväl som politiska makten emot oss.

  22
  1
 6. Ja det är bra alla gamla utslitna toyboys som plötsligt har en heders sak att av huvuda dess tokiga kärringar och hoppas att alla dessa pedofilerna åker samma väg man bör ju byta namn på centern till tak flygarnas föreningen!!

  19
  3

Kommentera