Är George Floyd värd mer än iranska barn?

ISLAM. Terrorist och muslimregimen i Iran har mördat minst 23 barn mellan 11 och 17 år. Med största sannolikhet är siffrorna mycket högre, med tanke på den islamistiska regimens auktoritära karaktär och dess försök att dölja sina kränkningar av mänskliga rättigheter.

I ett detaljerat uttalande listar Amnesty namnen och omständigheterna kring dödandet av 23 barn som ett resultat av olagligt våld under protester från 20 september till 30 september 2022. Bland offren fanns 20 pojkar mellan 11 och 17 år; och tre flickor, varav två var 16 år och en 17 år. De flesta av pojkarna dödades av säkerhetsstyrkor som olagligt avfyrade skarp ammunition mot dem. Två pojkar dog efter att ha blivit skjutna med metallpellets på nära håll, medan tre flickor och en pojke dog efter dödlig misshandel av säkerhetsstyrkor.

-Pettersson tycker det är märkligt att de vänsterblivna demonstrerar så lite mot regeringen Iran. Visst det har varit en och annan demonstration men bara en bråkdel mot de demonstrationer och upplopp som pågick efter den yrkeskriminella knarkaren George Floyds död i USA.

De vänsterblivnas hjälte. George Floyd, yrkeskriminell knarkare uppmärksammades mer än mördade barn och ungdomar i Iran.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Är George Floyd värd mer än iranska barn?

 1. Black Lifes Matter är en rasistisk organisation!

  Den vänster som förr var anti-imperialistisk, anti-fascistisk och anti-rasistisk har idag blivit det omvända.

  Idag skall man stödja rasist organisationer som BLM och man skall INTE ifrågasätta islamismen och den ryska fascismen.

  Tänk så fel det kan bli.

  Men jag vet av egen erfarenhet att den riktiga arbetarklassen INTE är så dum och lättlurad som tex (V) tror. Transfereringsvänstern som genom sina löner parasiterar på arbetarklassens skatteinbetalningar kommer ALDRIG att vinna arbetarklassen.

  18
 2. Vänsterblivna är fullt upptagna nu med att i riksdagen piska upp stämningen mot nya regeringen. ”Surt” sa räven om de rönnbär den inte nådde upp till. Nya regeringen har inte ens hunnit med att börja med den nödvändiga och gedigna uppgiften att laga Sverige.

  49
  2

Kommentera