Kommer att bli fyra fittår

Det av Svenska skattebetalare sponsrade ”sosseorganet” Aftonbladet har en artikel om behåringen av det kvinnliga könsorganet! En för mig okänd Malin Wollin skriver ”inträngande” om fittbehåringen! HÅR HÄR Vad håren på hennes fitta har med de närmaste fyra åren att göra framgår inte helt klart av artikeln!

Ett klipp ur artikeln: ”Är en fyllig buske ett tecken på att inflationen gjort att vi sparar in på rakhyvlar? Är en riklig muff ett sätt att hålla värmen när elen är rekorddyr?Är en eftersatt bäver att betrakta som en uppgivenhet inför klimatfrågan, har vi hår på vårt könsområde för att det är krig i vårt närområde?”.

Å hon avslutar med: ”så väljer jag att skriva om fitthår i skuggan av vad som ska komma att bli fyra fittår.” !

Hon får det att låta så negativt! Jag har hört flera män som uttrycker sig mycket mer positivt om det kvinnliga könsorganet!

Det överdrivna intresset för det kvinnliga könsorganet på Aftonbladets erektion, förlåt redaktion skall det förstås vara, har tidigare uppmärksammats av den numera tyvärr bortgångne ”Foliehatten i Teckomatorp”.

En av de mycket läsvärda artiklarna om ”sexkulturen på Aftonbladet” som Foliehatten skrivit hittar man HÄR.

21 thoughts on “Kommer att bli fyra fittår

 1. Att svensk media numera är totalt värdelös, fokuserar på fel saker samt, sprider lögner och primitiv dekadens, känner vi alla till.
  Men varför ska omoralen och dekadensen spridas vidare, som t.ex. här på Petterssons blogg?
  Tycker att det är både oviktigt och fullständigt onödigt, men anser skribenten Pettersson att det ändå tillhör dom livsviktiga nyheter som måste förmedlas, så går det ju faktiskt att vara lite mer diskret i ordvalet -om viljan finns förstås?
  Vi andra dödliga uppmanas ju i tid och otid att inte använda könsord (vilket är helt riktigt) i våra kommentarer, men du själv då?
  Bör du inte föregå med gott exempel?

  13
  4
 2. ”Damen” ifråga har några år bakom sig men har till dags datum inte fattat att världens skeenden, problem och dess eventuella lösningar inte är centrerad till skrevet.
  Kanske dags att hon börjar aktivera sin hjärna istället för att evigt odla sina pubertets problem.

  48
 3. För Malin Wollin så är det en gåva från naturen, att har man små resurser i dom övre
  regionerna , så der naturen till att man får desto mer längre ner`?

  Vilket sorgligt ylande från den så kallade journalistkåren på Exregeringens partiorgan

  60
  1
 4. Övriga på denna redaktion är väl närmast att beteckna som en insekt som gör att det
  kliar så in i h-e i nämnda behåring och att det sprider sig en stank av surströmming
  runt denna publikation med Wollin och Lindberg som härförare.Bevare oss väl för dessa två.

  48
  1
 5. Det är känt sedan länge att vänsterblivna känner istället för tänker. Det beror väl på bristande tankeförmåga. Då är det väl också naturligt att man använder de delar av kroppen som ha störst anhopning av nervceller? 😉

  47
  1
  • Ja skall man fnaskar sig runt i den sossialistika patrekatrin. Då gäller det att säga fittan!!! Man lyckades med kyrkan där kärringar går runt med kreklor? Och roar dig med att av kragar prästen? Men den politiska arenan där har man julidit ett stort nederlag där samtliga kärringar förklädda till partiledare åkte ut med en fasligt fart och med ett kaklande som ger ett eko över norra halvklotet. Den ful slitna blöjan som kastades in på styrelsemötena kastades ut med kärringarna!? Det som gäller nu är nya vägar att sälja fittan!!

   6
   2
 6. En ny skribent? Ska hon gå i lära hos NazionalSozialisten Anders Lindberg? Den människan har väl inte en skruv rätt i huvudet?

  49
  1

 7. …4 fittår betydligt mer lockande än 4 transaår, nu kör
  vi ståndaktit i 5 mand.perioder på raken utan hyvel

  (hoppas att inte Pettersson kastar ut mig nu?)

  41
  2
 8. Fitta, troligen avlett från fittja, som inte betyder våt strandäng eller sumpmark vilket brukar påstås, utan syftar på ändan på en väv, alltså ett trådtrassel, en knippa snörstumpar, även dialektalt för små kärvar av oskäktad lin eller hampa.
  Att just den gamla nazi-tidningen Aftonbladet är könsfixerad är ju ingen nyhet för oss som minns deras annons-sidor med div. telefon-sex annonser och liknande verksamheter, för att inte tala om hur deras personalfester tydligen går till om man får tro Stoppa Pressarna.
  Vad nu det har med läget i landet att göra. En annan sitter sömnlös mitt i natten och har inte bättre för sig än att knattra ner tankarna i hopp om att skallen ska bli tom nog för Morphei drängars musik.

  43
  2
  • Aftonbladet är som miljöpartiet – överfullt av kompletta idioter.
   Här ser vi facit av mentalsjukhusens nerstängning. Idioterna är ju överallt numera

   70
   1
 9. Hon får odla sin bäver hydda bäst hon vill.
  Med decennier av invandraring är man van vid kvinnor med mustasch.
  Resten av kroppen passar jag på.

  62
  2
 10. Måste säga att som jämförelse så ter sig Rebeckas artikel som rena söndagsskolan i skuggan av denna sexualfixerade utläggning. Stoppa pressarna nu, statsmedia, för nu laddar vi om !

  73
  1
  • Kom att tänka på ”Bäver” på den tiden man kunde lyssna på På P3 Bo Lundin på P3

   5
   1
 11. Men nu har du väl tappat greppet ändå, Pettersson!? Ha ha ha! 😄

  Jag, går inte in på eventuella spekulationer om hur de kommande åren blir, med hennes analys, för då snärjer jag bara in mig i busken! Ha ha 🙃

  Men jag tror de kommer att bli bra, med eller utan vegetation! 🙂

  52
  1

Kommentera