Annekterade städer ska återtas trots reträtt

UKRAINA. Ryssland kommer att återta kontrollen över de annekterade städerna trots reträtten, säger Kremls talesperson Dmitrij Peskov till BBC. Områdena kommer att vara ”ryska för alltid, och kommer att återtas”, säger Peskov.

Dmitry Peskov

I går visade ryska försvarsdepartementet upp kartor som visar betydande förluster av territorium i den ukrainska regionen Cherson.

Ryssland annekterade i förra veckan fyra ukrainska provinser efter sina så kallade folkomröstningar som västvärden avfärdat som olagliga.

-Pettersson tycker det är bättre att ryssarna åker hem och upplöser imperiet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Annekterade städer ska återtas trots reträtt

 1. Ja Ukraina måste dela Ryssland! Sen skal man naturligtvis ta emot dom rysska vapenvägrare som finns på resande fot. Och sen måste man ju anikerat dom områden som dom kommer i från !!
  Storleken på Ryssland i förhållande till folkmängden gör att man kan inte ha för många stupade!

 2. Nya attacker mot Kiev! Hur länge ska Putin ostraffad kunna hålla på? Försöker han provocera fram ett svar mot Moskva? Han sitter i sin bunker och glider in i samma sjukliga dimma som Hitler, där han tappar verklighetsuppfattningen. Det är mycket farligt, främst för alla ryssar , men även för oss andra. Alla som kan måste stötta den ryska motståndsrörelsen!

 3. Asså den där Peskov, undrar vad som händer om han nyser? Åker ögonen ut? De sitter nog fast på sånadäringa korkskruvsfjädrar så de dinglar fram å tebaka medan det låter bojojojojoink. Eller så blir det som en sån där jackpot på en enarmad bandit. Han börjar blinka och spela en trudelutt.

  10
  1
 4. Återta med vad? Krigsviljan hos de tvångsinkallade kommer inte att vara särskilt stor.
  Ryssarna har inte NKVD, som Sovjet hade under andra världskriget. De drev på kanonmaten. Försökte de retirera blev de avrättade av NKVD, alltså var det bättre chans att storma tysken.
  Ukrainas soldater slåss för sitt land och frihet, betydligt mer motiverade att kämpa.

  19
  3
 5. Verkligheten visar att Kreml huvudsaken producerar lögner. Säger ofta en sak, men verkligheten blir tvärtom. Kanske finns det ett nytt virus som heter “putinheimer”.

  18
  3
 6. En riktigt patetisk typ, med ett löjligt uttalande. När orcerna är utslängda från Ikraina, åker Putin och patrasket raka vägen i marken, som jordförbättring. Det kommer att ta 30 år för orcernas land att repa sig och då är de fortfarande 50år efter västvärlden.

  19
  4
 7. Peskov kan ta en liten putinpinne i brasan. Kanske passar bra med AW och två liter skitvodka

  16
  6
 8. Jag tror att han menar allvar, skulle ryssarna ge sig så vore det en enorm prestige förlust. Putin skulle inte kunna sitta kvar. Så vi får se vad som händer, men inte är det roligt.

  11
  2

Kommentera