”Janne”saknar bloggen

Signaturen ”Janne” verkar sakna bloggen. Han ger sig inte utan fortsätter skicka kommentarer trots att han har möjlighet att starta en egen blogg eller vill kommenterar på någon annan av alla tusentalsbloggar det finns. – Pettersson väntar fortfarande på polisanmälan men det verkar ta tid och polisen har kanske annat att göra.

”Jag förfasas alltid när jag läser herr Petterssons ord, jag är nog lite skvätten skulle jag tro. Han är då rakt ej sangvinisk. Vad jag kan erinra mig är att man alltid haft palaver med honom. Frugan kallar Pettersson för schajas men jag kallar honom för pajas. Hälsningar från en som blivit portad med alla mina e-postadresser på denna SKITSIDA. Försökt med olika enheter att kommunicera. Jag skall skriva SANNINGEN om denna hemsida på Flashback. Jag har många fans här inne, Pettersson gillade inte att jag fick alla tummar upp och han fick tummarna ner. Men Pettersson din dåre, jag kommer inte ta din plats. HAR EJ TID ATT LEKA”

”Tiden därförut förlöpte lugnt, ehuru Pettersson var ytterst lättirriterad och pockade på uppmärksamhet. Pettersson är mannen utan heder. Ett kräk helt enkelt”

”Pettersson, jag ber dig om förlåtelse då mina inlägg gick överstyr. Men vi skola icke bråka härom. Jag har prövat allt och det verkar vara så att alla mina e-postadresser är ”spärrade” hos dig. Mycket fult och fegt drag av dig. Du främjar inte det fria ordet. Ditt hjärta är hatiskt och endast jag kan få dig på rättan bana i livet. Publicera icke detta utan läs och lär”

***

TIDIGARE 2022-09-18 ”Janne” är upprört och tänker polisanmäla Pettersson

Bloggen skrev om ”Ovårdat språk i kommentarer” för några dagar sedan, se nedan, signaturen ”Janne” uppskattade inte det utan har svarat, inte en gång, inte två gånger utan tre gånger med exakt likadana kommentarer som alla har fastnat i spamfiltret.

”Pettersson.
Betr. alla Dina vidriga lögner om mig häromdagen! Vad är Ditt syfte med alla dessa lögner Pettersson?

Av vilken anledning ljuger Du på detta skandalösa sätt?
Du vet ju mycket väl att jag inte har skrivit en enda av dessa ”kommentarer” som Du påfört mig, ändå ljuger Du på detta primitivt horribla och dåraktiga sätt!

Och om Du tror att jag tyst och snällt kommer att acceptera detta, så är Du dummare än jag trodde!
Det här rör sig bl.a. om grovt förtal!
Men, jag skall ändå ge Dig en chans, trots att Du inte förtjänar det!

För att undvika rättsliga påföljder Pettersson, så skall Du omgående på Din blogg publicera sanningen och ingenting annat.
Du skall inför läsarna i ett nyinsatt inlägg tala om att Du medvetet har ljugit och att jag ”Janne” inte har skrivit en enda av dom kommentarer som Du påstod tidigare.
Jag är helt oskyldig!

Jag skall då lägga en barmhärtighetens dimridå över det inträffade och ej heller avkräva någon ursäkt från Dig, enär en sådan för mig är helt värdelös -när den kommer från en lögnaktig och feg usling som Du Pettersson!

Janne”

-Pettersson tycker det vore kul med en polisanmälan. Då får jag reda på vem denna ”Janne” är…

Det finns runt 128.000 män som heter Jan/Janne i Sverige plus några kvinnor.

***

Ovårdat språk i kommentarer, publicerat 16 september 2022.

Yttrandefrihetsgrundlagen gäller mot staten, i en tidning bestämmer ansvarige utgivare och på bloggen bestämmer jag. Det är inte tillåtet att skriva vad som helst. Läs mer om Regler och kommentarer.

Nedan några kommentarer från samma person ”Janne” som jag till slut portade på grund av ovårdat språk och rena lögner. Jag försökte under lång tid bara radera enskilda kommentarer men det blev bara värre och det skulle diskuteras i evighet. Nåväl, denne ”Janne” fortsätter skicka kommentarer men fastnar numera i spamfiltret. Vad tycker ni om språket?

Alla nedanstående från ”Janne”

Petter Niggersson, say no more.

Håll käften niggersson.

Hat, hot och våld. I alternativmedia. Känner du dig träffad herr Pettersson med Sveriges största hatblogg?!?

Glömmer aldrig när jag och min såta fru gick förbi Petterssons i skogen. Därifrån hördes ”Die fahne hoch” på högsta volym och Pettersson, full som en alika skränade med. Han såg hotfull ut och hade jag varit invandrare så hade jag varit död.

Pettersson är nynazist. Han hotar folk till höger och vänster och använder sin blogg för att skapa motsättningar och hat. Han är banne mig ej klok.

Svinpetterssssssssson är död-.

Horpettsson. Jävla niggersugare. mvh Janne

Pettersson äro en horunge. Punkt slut. Af en horunge blir det ingenting. Han skäms för sin vidlyftiga mamma och hans pappa vet ingen vem det äro. JUDE. Gasa judesvinet Pettsson.

Vidriga judesvin, Pettersson är sinnessjuk.

Niggersson. 88

Håll käften judesson.

-Pettersson tackar ”Janne” för hans medverkan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “”Janne”saknar bloggen

 1. Jag tycker att psykisk ohälsa absolut inte är något att skämmas för. Jag hoppas att personen i fråga får den hjälp och stöd så småningom. För personen mår uppenbarligen inte bra med tanke på vad personen skriver. Jag anser för övrigt att det är synd att mentalsjukhusen inte längre finns i samma utsträckning. Pettersson har mitt stöd till 100%. Håller man till exempel inte med att migrationspolitiken är en total katastrof så kan man ju söka sig till andra svenskfientliga sidor/bloggar. Vi har absolut yttrandefrihet i offentliga utrymmen men det här är som jag ser det en privat blogg och då bestämmer man mer själv hur man vill ha det.

  12
  7
 2. Hej Pettersson.

  Den ende ”janne” som jag har läst på din blogg, är för det mesta artig, vältalig och kommer med faktabaserade inlägg och har bra åsikter åt höger.
  LIte väl vass ibland, men det kan kanske också behövas!

  Den ”janne” som du nu påstår har skickat div. löjliga och sjuka ”kommentarer” stämmer absolut inte med den person som jag här ovan beskriver!
  Det är ljusår från dessa personer! Han/hon verkar vara en liten dåre, en fjant långt ut på vänsterkanten!
  Men, för att inte anklaga någon på falska grunder, så är det ju enkelt för dig att separera dem som har skickat de sjuka kommentarerna från den ”riktige” janne.

  Kommer dom idiotiska ”kommentarerna” från samma e-mail som den ”riktige” janne eller inte?
  Det vill jag -och alla vi andra gärna veta!
  Då skingrar vi alla tvivel, eller hur Pettersson? Hoppas att du håller med!

  30
  55
  • Jag tror fortfarande du är Janne. Du blev sur och har bytt alias och försöker rentvå ditt ”gamla” alias. Men jag går inte på ditt trollande.

   37
   22
   • Hello Terry

    Klart att man blir förbannad om någon skriver en massa oförskämdheter och goja, jag menar i detta fall kommentarerna till Pettersson!
    Lika klart är det att han också skall och måste reagera.
    Men, jag säger men, det skulle vara olyckligt om den ”riktige” janne har blivit förmål för lögner och falska påståenden, eller hur?
    Något som Pettersson enkelt kan avgöra -om han vill?
    Kommer ”kommentarerna” från samma e-mail eller inte?
    Uteblivet svar är också ett svar..

    Har du problem Terry om den falske ”janne” skulle avslöjas?
    -Är det kanske du som skrev kommentarerna därav din oro….??

    MVH
    Jens

    21
    26
  • Du dök upp efter ”Janne” försvann. Problem solved. 😉

   Men jag är inte arg på dig för det. Pettersson låter dig ju hållas med nya aliaset så vad är ditt problem?

   22
   10
 3. Jag föreslår en fullständig tystnad om den så kallade Janne. Sjuka människor bör isoleras.

  15
  3
  • Pettersson. Spill inte spaltutrymme på sånt här. Det är inget konstruktivt att älta sådana här saker. Du tappar läsare om du använder din blogg åt sånt här trams. Ägna din kraft åt det som är viktigt.

 4. Ger man denne person tillåtelse att komma tillbaka så är det möjligt men inte glasklart att ”hen” ändrar sig. Hen verkar mycket arg för att ha blivit portad. Lägg grollet bakom er och gå vidare.

  21
 5. Jag tycker att ’Janne’ är fullt välkommen att uttrycka sina åsikter här. Det är ett demokratiskt samhälle, och Petterssons blogg är ett uttryck för det.

  32
  12
  • Logikförmågan frånkopplad ser jag.
   Sverige fullt av ”Jannar” är du ensam om att tro.
   Jag skrev det finns 1000-tals med Janne (Jan) som förnamn, hur du in sin inskränkta värld kan får det till ett Sverige full av ”Jannar” begriper jag inte. Du verkar pårökt.

   24
   12
   • Mange
    Du har svårt att förstå ironi.
    Många människor skriver konstiga saker på nätet.
    Förstår du nu?

    5
    12
   • Öskute, skillnaden mellan fakta och ironi är inte glasklar. Är man inorisk finns olika sätt att markera detta på. Användning av tex emojis verkar ligga utanför din förmåga. Inte bara innan nätet, men även nu med nätet. Förstår du skillnaden innan du skriver dina ironier fortsättningsvis?

    11
    5
 6. ”Pettersson väntar fortfarande på polisanmälan men det verkar ta tid och polisen har kanske annat att göra.”

  Det lär Pettersson få vänta evigheter på. Förtalsbrott förutsätter att Pettersson pekat ut Janna på sånt sätt att han/hon går att identifiera. Det finns 1000-tals ”Janne” i Sverige, vilken av de här ”Janne” är bloggens Sverigehetsare?

  27
  9
 7. Om Pettersson ursäktar tycker jag ämnena som tas upp på bloggen, med tillhörande kommentarer, är mer intressanta än Pettersson själv (för jag känner ju inte Pettersson) så jag förstår inte riktigt Jannes fixering.
  Han verkar dessutom mer Pettersson-fixerad på lördagskvällar?

  36
  1
 8. Han blir bara glad av uppmärksamheten som han får genom sådana artiklar. Bara blockera och ignorera låter bättre.

  23
  12
 9. Han kanske behöver numret till jourhavande medmänniska, psykreformen verkar inte ha fungerat bra.

  31
  10
  • Yup.

   Jourhavande präst för många år sen kunde man ringa 4 ettor och en tvåa, som somna in kanal i luren….numera inte bra om man missar några ettor…i dimman.
   Jag har inte sett honom än, fast många pratar om gud?
   Den dag jag tror pån så får han säga rätt lottorad till mig, så ”tror” kanske jag pån…

Kommentera