Annika Strandhäll är en tondöv mobbare

ISLAM. Man kan kritisera riksdagsledamöter för mycket men inte för att Julia Kronlid (SD) bar en folkdräkt som härstammar från den småländska Värendsbygden under Riksdagens högtidliga öppnande. Det borde en självutnämnd feminist som Annika Strandhäll begripa.

Annika Strandhäll (S) uppträder djupt osmakligt och tondövt genom att ”skämta” om en huvudduk samtidigt som kvinnorna i Iran kämpar och dör för att slippa bära hijab i Iran.

Strandhäll ansluter sig här till den långa rad västerländska offentliga personer som försöker framställa hijaben som vilken huvudprydnad som helst. Tweeten författades osmakligt nog samtidigt som brinnande revolution och blodsutgjutelse rasar i Iran, där Mahsa Amini mördades av regimens sedlighetspolis just för att hon inte bar sin hijab korrekt.

Olikt hijaben faller Julia Kronlids hätta i kategorin huvudbonader kvinnor inte riskerar att mördas, förföljas eller förtryckas över om de väljer att inte bära den. Ministerns påklistrade oförstånd för denna uppenbara skillnad motiverar en tydlig redogörelse. Läs vidare om hijaben av Dana Pourkomeylian.

-Pettersson säger att Annka Strandhäll (S) är förtryckarnas nyttiga idiot, bara för att det var en Sverigedemokrat som bar huvudbonaden.

Prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria. På nationaldagen och vid andra högtidliga tillfällen händer det att kvinnorna i kungafamiljen bär Sverigedräkt men då är Annika Strandhäll (S) tyst.

De kraftiga protesterna i Iran går nu in på sin tredje vecka. Under fredagen pågår protester i flera städer, däribland i Ardabil där den Londonbaserade tv-kanalen Iran International rapporterar om hur kvinnor utan slöja skanderar ”Död åt diktatorn!”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Annika Strandhäll är en tondöv mobbare

 1. Strandhäll är urtypen för en skolgårdsmobbare på mellanstadiet från Bergsjön !
  Den där tuffa, vulgära och tykna ”bruden” , bimbo i huvudet men tuffast i rökrutan och bland snatteri-gänget

  15
  1
 2. Det verkar nu som att Strandhäll är på väg bort ur politikens finrum. Hon har inte fått någon betydelsefull uppgift i riksdagen och så vidare. Tror att till och med sossarna insett att hon är galen.

  25
  1
 3. Jamen huvudbonader var ändå sällsynt ful.
  Men visst är det trist med mobbing
  Tex dvärgen, koöga, dumlund, idiot, osv i all oändlighet.

  6
  37
  • Rädd, vi talar inte om hur ful huvudbonaden var här. Vi talar om förtryck och socialdemokratisk mobbing här. Fattar inte rädd det?

   30
   1
 4. Hennes mentala nivå är låg. Detta visar hon tydligt gång på gång. Hon borde stannat kvar som damfrissa. Ett lagom jobb för henne….

  79
  1
 5. Hon skulle ha stannat kvar i frisörbranschen. Fast att ha genomgått en utbildning är ju inget säkert kort på att man kan jobba praktiskt.
  Är det något hon är bra på; kvinnan?

  41
  2
  • DE SKULLE HA SNAGGAT HENNE MED TVÅNG!!!

   SÅ FICK HON KÄNNA PÅ, HUR DET VAR ATT TVINGAS SE UT PÅ ETT VISST SÄTT PÅ HUVUDET, UTAN ATT VILJA DET!!!

   ETT MYCKET LÄMPLIGT STRAFF TYCKER JAG, FÖR HENNES SJUKA ISLAMISTKLEMANDE INSTÄLLNING!!!

   27
   1
 6. Det värsta är att socialdemokraterna låter henne var någon slags formell företrädare på Twitter för sin politik. Att man inte skäms i partiledningen?

  77
  1
 7. Alltså, strandskatan är ju varken förtjust i SD eller Demokratins spelregler. Och hatet är fullständigt legitimt så länge det bara uttalas av henne själv eller motsvarande medsystrar. (Mogge inräknad). Uppenbarligen har hon inget mer graverande än damens huvudbonad att komma med och detta faktum talar ju för sig själv…

  77
  1
 8. Hon fungerar som avskräckningsexempel för något yngre män som måhända söker sig en hustru, låt vara att hon är för gammal för familjebildning redan.

  50
  1
 9. Annika ligger bakom. Jag skulle aldrig ens kunna drömma om att fjällvandra, eller ens tälta tillsammans med den kvinnan en endaste natt. Långt mindre bo tillsammans med henne i ett hus. Vilken skräck det vore…

  63
  1
  • Men speciellt snygg var den ju inte!

   Men skillnaden är, att denna huvudbonad, tar Julia Kronlid på sig varhelst, och när, och i vilket sammanhang, hon själv vill och önskar, HELT UTAN YTTRE PÅTRYCKNING!!!

   37
   1
 10. Skall man ge Strandhäll någon uppmärksamhet överhuvudtaget? Är hon inte för liten i anden för det?

  96
  2

Kommentera