L-toppen svänger om SD: ”Ganska oproblematiskt”

REGERINGSBILDNINGEN. Det tidigare hårda motståndet i Liberalerna mot att samarbeta med Sverigedemokraterna har i stor utsträckning gett vika. I partiets riksdagsgrupp finns nu ett stort stöd för att ta plats i Kristerssons regering och förhandla fram en gemensam politik med SD. – Ett budgetsamarbete ser jag som ganska oproblematiskt. En regering kommer behöva ha en majoritet bakom sig, säger L-toppen och nyblivna riksdagsledamoten Anna Starbrink, rapporterar Expressen.

Anna Starbrink Bild Liberalerna

Efter år av stridigheter och ett stort internt motstånd är Liberalerna nu – av allt att döma – bara veckor från att sätta sig i en regering som har ett mycket nära och organiserat samarbete med Sverigedemokraterna.

Det är om det fullbordas ett stort skifte, som lär överraska en och annan. För medierna har på senare tid varit fyllda av uppgifter och spekulationer som pekat i en annan riktning: Att det blir en regering me

d bara M och KD, och att Liberalerna ska ställa sig vid sidan av på grund av just SD:s inflytande.

-Pettersson säger att Anna Starbrink (L) är en “smart” kvinna, hon verkar ha kommit på att en regering behöver en majoritet bakom sig. Annat har det låtit tidigare…

Om Anna Starbrink på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “L-toppen svänger om SD: ”Ganska oproblematiskt”

 1. Hon är en sliskig liberal parasit i det allmännas otjänst! Kom ihåg hur illa hon betett sig tidigare, som ett riktigt pk-bottenskrap. Lita aldrig på en liberal . Hon var med o förstörde Stockholm, minns detta! Hon ömsar skinn för att mjölka ut mera pengar, men om man sminkar en gris så…..

  31
  1
 2. Var det inte Anna som skulle hålla efter de otäcja SD?
  Men med öppna korpgluggar och sinne fann hon att förutfattade meningar om någon eller något skall man aldrig ha.

  12
 3. Framför allt verkar det ointelligent att gå in i regeringsställning med en politik dikterad av Sverigedemokraterna men utan Sverigedemokratiska medlemmar i regeringen. Det ger Sverigedemokraterna all möjlighet att till nästa val säga ‘vi tänkte rätt, dom gjorde fel’. Vill man regera med Sverigedemokratisk politik så skall dom nog sitta i regeringen också. Alternativet är att Kristofersson söker stöd hos S och Mp, men då är frågan med vilken politik han vill regera efter en valrörelse där han har agerat proxy till Sverigedemokraterna.

  11
  3

 4. …kommer visa sig i en relativ näratid om SYNDAREN fick upp korkgluggarna alldeles sent…blottad och förförd i två dec av
  äcklig sosseodör har kostat vårt land multum

  13
  2
 5. Ja man ser vilket skit snack liberalerna faktiskt kör med dom är billigare än prostutierade riktigt dåliga försäljare lovar allt men inget är sant

  25
  1

Kommentera