USA upprepar: Amerikaner bör lämna Ryssland nu

UTRIKES. USA:s ambassad i Moskva har på sin hemsida gått ut med en ny uppmaning till amerikanska medborgare i Ryssland om att lämna landet omedelbart.

USA:s ambassad i Moskva

USA:s myndigheter har uppmanat sina medborgare att lämna landet sedan i mars, men upprepar nu varningen efter Putins mobiliseringsorder och de tilltagande svårigheterna att ta sig ut ur landet – bland annat den stora bristen på flygbiljetter.

”Om du vill lämna Ryssland bör du göra egna researrangemang snarast. Ambassaden har mycket begränsade möjligheter att hjälpa amerikanska medborgare.”

Ambassaden varnar också för att personer med dubbelt medborgarskap kan hindras att lämna landet eller kallas in till militärtjänstgöring.

Ambassadens utskick…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “USA upprepar: Amerikaner bör lämna Ryssland nu

 1. Snowden fick nyss ryskt medborgarskap. Detta gör att han borde anses värnpliktig i Ryssland nu så han får kanske inte åka…

 2. Om Trump hade varit president så hade naturligtvis Ryssland aldrig invaderat Ukraina, då hade aldrig detta hänt.
  Men nu när socialist extremisten Biden genom ett gigantiskt valfusk lyckades bluffa till sig USA:s högsta ämbete, så ändrades allt över en natt -till det värsta!

  Och Biden fortsätter nu med att sätta en hel värld i fara. Nu har han sprängt Nordstream och samtidigt uppmanar alla amerikanare som finns i Ryssland att omedelbart lämna landet.
  Vad betyder det? Det kan nog dessvärre tolkas bara på ett sätt.
  Tyvärr så låter det allvarligt, mycket allvarligt, han ävertyrar freden i hela världen.
  Biden är en farlig, opålitlig och labil man som kan ställa till med precis vad som helst.

  39
  38
 3. Om Trump hade varit president, situationen skulle säkerligen vara mycket värre. När Trump var president alla medier, big tech företag och våra jättebra europeiska politiker berettade varje dag att Trump var galen, nazist, rasist, misogynist, narcisist, fascist och putinist som skulle starta världskrig när som helst.

  Lyckligtvis, vår vän Joe blev president så han har kunnat göra världen jätte mycket bättre. Tack Joe Biden.

  27
  40
  • Säga vad man vill om Bidén men han har fortfarande inte startat något krig än.
   Han avslutade ett katastrofalt i Afghanistan men han har fortfarande inte startat ett.

   22
   23
   • Ja, han avslutade kriget katastrofalt i Afganistan.

    Nåja, jag hoppas att det skulle finnas en, bara en, modig journalist som skulle direct fråga Joe om USA bombade North Streams och om han visste om det eller hade godkänt det. OCH jag hoppas svaret på riktigt är nej! Eftersom annars det naturliga svaret för ryssar skulle vara att sabotera dataledningar i havsbotten.

    Detta är inte en bra utväckling,… fast jag tror att mitt svenska utväcklas hela tiden :-p

    14
    9
  • För att vänsterblivna media inte älskar Trump finns ingen anledning för folket att hata honom, jag litar helt och fullt på Trump.
   Han är den ende som kan sätta Kina, Macron och Putin på plats.
   Jag väntar på hans återkomst.

   2
   1

Kommentera