Miljöpartiet har gjort för lite för att stoppa gängen

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Miljöpartiet har inte lyckats med sin rättspolitik, säger partiets rättspolitiske talesperson Martin Marmgren till Expressen.

Det utanförskap som har frodats och gett sin grogrund för den grova kriminaliteten som vi ser, det är för att samhället inte lyckats möta de här människorna på rätt sätt, säger Marmgren.

I stället borde MP enligt Marmgren, som själv arbetat som polis, ha satsat ännu mer på polisen, sett över brister i lagstiftningen samt fokuserat ännu mer på det förebyggande arbetet. Han menar dock att problemen i utanförskapsområden kommer att öka ännu mer med en högerregering.

-Pettersson gratulerar Miljöpartiet för att de ”redan” kommit på att de gjort för lite för att komma åt brottsligheten. MP hade kunnat låta bli att importera kriminella och dysfunktionella människor och lyssnat på Sverigedemokraternas förslag.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Miljöpartiet har gjort för lite för att stoppa gängen

 1. Vi har att vänta ytterligare 100 000 såna där. De är på rörelse i Turkiet och Erdogan hjälper nog med transporter. Ska dom bo i de hus som nu svenskar inta har råd att ha kvar pg räntor, energipriser, inflation mm. Eu tror nog att vi kan ge bostad åt dessa lycksökarebara

 2. ”Vi har gjort för lite för att stoppa gängen”, säger expolisen Martin Marmgren. Men har man gjort något överhuvudtaget för att stoppa gängen?

  27
  1
 3. MP har gjort precis allt för att -tillsammans med dom andra landsförrädarna- importera ännu fler utländska gäng, så många som möjligt på kortast möjliga tid.!
  Varje år växer det fram 8 nya städer av Tranås storlek, befolkade enbart med utlänningar och där dom allra flesta skall försörjas av oss svenskar och där dom allra flesta också redan är brottslingar -eller kommer att bli det.

  Med sin inbyggda agresivitet, ondska och ett okontrollerbart humör så skapar dom sen själva sina egna utsatta områden på nolltid, här förvandlas moderna och fina bostäder till slum och kaffeved på några få dagar! Det som inte går att slå sönder, det bränner dom!
  Tro fan att dom hamnar i ”utanförskap” med en sådan agenda, ingen vettig människa kan bo tillsammans med detta primitiva och kriminella klientel.

  Men, varför gör nu inte Stenevi eller Bolund ett intåg bland de sina, det är ju så här dom vill ha det, det här är ju kronan av deras skapelse och då ska dom naturligtvis själva bli dom första att avnjuta mångkulturen dom har skapat -på ett intensivt och nära håll?

  61
 4. Miljöpartiet har byggt upp gängen, grattis terror Märta Stenevi till en katastrofal invandringspolitik.
  Nu är det dags för SD att städa efter er, och det kommer ta tid.

  53
  • Troligen kommer kleptokraterna i Bryssel att försöka motverka varje försök att återgå till den prekommunistiska eran. EU har blivit Sovjet 2.0.

   18
 5. Aldrig har så få förstört så mycket för så många som som mp med hjälp av alla sossesopor gjort. Bör si
  SKickas till Sakab för destruktion som miljöfarligt avfall

  38
 6. Allt vad miljöpartiet har gjort har varit till skada för landet och dess medborgare,
  men det fattar dom inte själva, det bästa MP kunde göra för landet är att
  självmant lämna Riksdagen, och börja om på kommunal nivå!

  39
 7. Det enda miljöpartisten kommit på är inlindade sätt att kritisera tillträdande regering redan innan den tillträtt.

  41
 8. De satt i regeringen i sju år och de kommer på först nu att deras politik har varit skadlig för landet? Självinsikt är inte deras starka sida med andra ord.

  49
 9. Miljö-muppana har inte gjort ett skit för att stoppa några gäng. Tvärtom ! De har SKAPAT dessa gäng med den okontrollerade svängdörrs-mentalitet de ägnat sig åt under de senaste 12 åren.

  50
 10. Jag som trodde att MP inte gjort någonting alls för att stoppa kriminaliteten, om de nu gjort något, vad kan det i så fall ha varit?

  40
 11. Ja sent ska syndarn vakna… Man kan inte lägga resurserna på förebyggande. Nu måste man ta itu med och stoppa upp akut kriminalitet, som inte förebyggts och dominerar samhället.

  38
 12. Glöm Mp, inget att prata om. Nu är det en ny konstellation som skall ta vid, det viktiga är vad de gör, inte vad Mp inte gjorde.

  25
  6

Kommentera