Per Bolund, MP, ber om Swish-gåvor i krismejl: ”Måste göra allt”

VALET 2022. Miljöpartiets språkrör Per Bolund har i ett sista krisdrag skickat ut ett mejl till partiets medlemmar där han uppmanar om hjälp inför valet, rapporterar Aftonbladet.

Per Bolund vill ha mer pengar till klimatet.

”Ta kontakt med så många du kan – alla som vill ha en rödgrön regering, alla som tar klimatkrisen på allvar måste få veta hur det ligger till. Utan deras röst kan Miljöpartiet falla ur riksdagen” skriver Bolund.

SVT/Novus opinionsundersökning visade under fredagen att Miljöpartiet har 4,5 procents väljarstöd.

”Nu behöver vi göra precis ALLT vi kan under de kommande 48 timmarna”, skriver Bolund i ett mejl till partisympatisörer enligt SVT Nyheter.

SVT skriver att språkröret skickade ut ett ytterligare mejl vid 14-tiden där han ber om ekonomiskt stöd.

”Jag vill verkligen be dig – om du kan, swisha en gåva till oss NU, så ökar vi annonsering de sista timmarna så mycket det går”, skriver Per Bolund.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Per Bolund, MP, ber om Swish-gåvor i krismejl: ”Måste göra allt”

 1. Jag ska pröva att swisha honom – 100 kronor och testa om jag då får en hundring. Miljöpartiets valboskap kan inte ha hög IQ.

 2. HOPPAS !!! att Svenska folket genomskådat vad Bolund och hans drottning Stendum har gjort för att förstöra Sverige och INTE RÖSTAR på MP.

  76
  • Om man swishar 1 öre, åker MP på att betala typ 2:- för transaktionen då ?
   Jag vill för allt i världen inte stödja MP, men kan jag dränera deras kassa med en faktor 199 på min insats är jag intresserad att hjälpa till.

   72

Kommentera