Märta Stenevi (MP): Gängkriminalitet inte ett invandringsproblem

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Om vi fortsätter att prata om invandare på det sätt som ”Ulf Kristersson och hans kumpaner” gör kommer samhället slitas isär. Det säger Miljöpartiets språkrör Märta Stenevi till Göteborgs-Posten, bakom betalvägg.

I intervjun pratar hon bland annat om den senaste tidens uppmärksammade våld, och säger att det inte räcker med mer resurser till polis och rättsväsende för att stoppa gängkriminaliteten.

Det här är inte, som Jimmie Åkesson gärna vill säga, ett invandringsproblem. Det här är inte ett problem som bara händer, det här är en klassfråga och ett fattigdomsproblem, säger Märta Stenevi.

-Pettersson håller delvis med Märta Stenevi (MP), naturligtvis har den kriminella individen ansvar för de brott han utför, men ett mycket stort ansvar har politiker som Märta Stenevi (MP) som släpper in dessa kriminella och dysfunktionella individer i Sverige. Det har inte med fattigdom och klass att göra, det finns det alldeles för många fattiga och hederliga för att motbevisa.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Märta Stenevi (MP): Gängkriminalitet inte ett invandringsproblem

 1. Hon kan ställa sig frågan hur gängkriminaliteten sett ut med och utan invandring.
  Vi kan i vart fall konstatera att politisk nonchalans i frågan har gjort skillnad.

  17
 2. Ett bra land går att vansköta ganska länge, men nu har det brakat ihop fullständigt.
  Nämn någon samhällsfunktion som fungerar över huvud taget.
  Systembolaget, tveksamt.

  31
 3. Snillen spekulerar. I går var det Magdalena Andersson som hade hittat en lösning för att få ner elpriserna som påminde om barn på dagis med alltför stor fantasi.

  29
  • Hela mp är det största problemet för Svenska folket ..
   Obildade individer..kan inget..förstår inget.
   Vet inget..dom vet inte ens om dom är man eller kvinna..

   15
  • Min mor blev ensam med oss tre barn i mitten på 50-talet. Hon försörjde och uppfostrade oss utan något stöd eller bidrag. Ingen av oss barn blev kriminell. Fattigdom är ingen ursäkt. Vi fick tidigt lära oss att vara ärliga och inte ljuga eller ta andras saker. Jag tror att de som kommer hit från andra länder ej har dessa värderingar från början?

   20
 4. Anledningen till av vi har fått det skitsamhälle vi har är att vänsterpolitikerna låtsas som att allt med invandringen gått bra. Jag rekommenderar ett studiebesök på tingsrätten och på brottsmålstavlorna, så kommer de att se att invandrare med konstiga namn är klart överrepresenterade.

  42
 5. Kärringen är ju så jävla korkad så det går ej att beskriva,så därför avstår jag.
  Tänker på mitt hjärta.Rösta rätt inte rött,för överlevnad.

  44
 6. Stackars Stenevi (MP)! Inte en tanke rätt i det över axlarna. Eller har hon bara otur när hon tänker.

  Allah ser det hon inte ser.

  39
  1
 7. Om detta skämt till regim får fortsätta att jävlas med landets skattebetalare,
  då finns inget annat att skylla på mer än att stora delar av befolkningen
  är dumma i huvudet som röstar fram dessa skämt till politiker. Människor
  babblar om vem som är skyldig till detta moras, trotts att dom kunnat följt detta
  spektakel dom senaste 8 åren . när ska dessa vaneröstare på dom partier
  som danat om Sverige få nog? Begriper dom inte att det är deras barn och
  barnbarn som kommer till att få betala priset??????????

  47
 8. Ja det är tydligen lösningen, ös ännu ut mer skattepengar så blir allt så mycket bättre, – eller är det ett eget ansvar att få en ärlig försörjning ??
  alla kan hamna i en knepig situation men en så stor andel ??

  30
 9. Några av de namnkunnigaste kriminella klanerna har bevisligen kopplingar till lika kriminella grupperingar utomlands, t.ex. i Tyskland. Inte beror det på fattigdom. Det är en affärsidé.
  Att sakna skrupler och samvete ger ekonomisk vinst på betydligt kortare tid än studielånsfinansierade högskolestudier. ”Bättre börda bär ingen än kunskap mycken” är ett motto för den hederliga och samvetsömma dumsvensken och renderar varken Armani-kostymer eller Rolex-klockor i unga år.

  När den italienska maffian etablerades i USA var polisens direktiv att prioritera jakten på kommunister och lämna ”vanlig” kriminalitet därhän. På något sätt känns det bekant, förutom kommunismen då.

  36
 10. Det är invandrare och riksdagens invandringspolitik som sliter isär ett fungerande samhälle!

  58
 11. Hon har ju naturligtvis rätt!!!, orsaken är ju för få fritidsgårdar, för små bidrag till de som inte jobbar, för litet bidrag till SFI, ingen förståelse för familjens heder, för litet asylmottagande, rasism överallt, osv osv osv

  Precis som det var på 50-60 talet när jag växte upp med det grova våldet runt om.

  54
  1
 12. Det kan ju givetvis inte vara så att det är ett personligt val eller? Så var de sosseekonomiska faktorerna framme igen, inte ens de mest kreativt röda experterna har kunnat komma med modeller som förklarar mer än en bråkdel.

  44
  • Kära Märta.Samhället har redan slitits isär.Fattigdom har vi alltid haft i Sverige men vi har inte gått ut och eldat upp bilar eller egendom och kyrkor eller förstört för andra.Vi har istället försökt överleva på det lilla vi har haft om man inte hade förmånen att tillhöra adel och överklass.Så nu när du försöker lämpa över skulden på andra så ska du titta dig i spegeln istället och fråga dig själv om mitt parti har bidragit till dagens situation.Den ohejdade invandringen har medfört massor av kriminalitet och det är fakta.Så sluta nu med denna förenkling och dyngspridning för det gagnar ingen.Problemen försvinner inte utan ökar istället….

   56
 13. Vilken otroligt skev världsuppfattning denna Stendum har. Personligen hoppas jag på att hon idag påbörjat sin sista vecka i riksdagen.

  62
  1
  • Gängkriminalitet är ett problem, som Märta Stenevi är en av de skyldiga till. I de tokiga hjärnvindlingarna, fulla med enkelriktningar och återvändsgränder, hon blivit utrustad med, är förmodligen hennes slutsatser logiska. Hos en normalbegåvad, framstår orsak och verkan glasklar.
   Håller tummarna försett definitivt avlägsnande av Mp-dårarna, från riksdagen.

   53

Kommentera