S-regeringen är desperat, det är socialdemokraterna som är ett hot mot Sverige

VALET 2022. Det är ni socialdemokrater som är ett hot mot Sverige. “Socialdemokraterna ska inte ens ta ordet säkerhetshot i sin mun, de är uppenbarligen ett vandrande hot mot Sverige, hela bunten. Hade de haft någon skam i kroppen skulle de ställa sig upp och rakryggat ta ansvar”, skriver Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson på Expressen.

Steget Efter

Det är säkert som amen i kyrkan att Socialdemokraterna desperat kastar anklagelser omkring sig när det börjar närma sig val, allt annat vore en avvikelse. S vill för allt i världen inte prata om verkligheten eftersom de vet att de förlorar på det. Verkligheten är Socialdemokraternas värsta fiende. Då passar rökridåer och pajkastning mycket bättre.

Förra valrörelsen var det direkta lögner om bland annat vår syn på marknadshyror och dubbla medborgarskap. I dag är desperationen ännu större och man tar uppenbarligen i från tårna och kastar allt vad värdighet och självrespekt heter, i soporna.

Vi har sett en liknande retorik från andra auktoritära och maktfullkomliga partier runtom i världen. Man försöker helt enkelt sprida rädsla, lögner och konspirationsteorier om oppositionen eftersom man är rädd att förlora makten. Det är inte värdigt svensk politisk debatt.

Vi vill gärna prata om riktiga saker, sakpolitik, och vi kommer att fortsätta prata om just sakpolitik. Det är vad Sveriges väljare vill ha – och förtjänar.

Vi vill prata om Socialdemokraternas totala misslyckanden med att föra en ansvarsfull migrationspolitik, att stoppa det grova eskalerande våldet, om bestraffningen av det svenska folket genom en politik som drivit upp kostnader på energi, drivmedel och mat.

Vi vill prata om hur vi ska göra Sverige bra igen, efter att Socialdemokraterna aktivt har förstört vårt land.

Skulle vi sänka oss till Socialdemokraternas nivå så skulle vi kunna påminna om hur Anders Ygeman gav obehörig utländsk personal tillgång till säkerhetsklassad information om svenska medborgare. Eller hur Mehmet Kaplan, en minister i Socialdemokraternas tidigare regering, hade gemytliga möten och middagar med islamister. Eller varför inte påminna om att det suttit islamister i Socialdemokraternas partistyrelse?

Socialdemokrater ska inte ta ordet säkerhetshot i sin mun, de är uppenbarligen ett vandrande hot mot Sverige, hela bunten. Facit över deras förödande politik finns att beskåda utanför fönstret, eller i vilken nyhetstidning som helst. 

Tror Socialdemokraterna verkligen att sverigedemokratiska föredettingar intresserar väljarna så mycket? Hur är detta relevant i vinter, när den första svenska pensionären fryser ihjäl i sitt hem på grund av att han eller hon inte har råd att värma upp bostaden? Hur är det relevant för den ensamstående föräldern som tvingas välja mellan mat på bordet eller att ha råd att skjutsa barnen till fotbollsträningen? Hur är detta relevant för mamman som förtvivlat hukar över sitt barn, vars lilla kropp just har genomborrats av en kula från en, av Socialdemokraternas politik orsakad, gänguppgörelse?

Socialdemokraterna är ett sorgligt, ryggradslöst och desperat maktparti som inte skyr några medel för att skyla över sina misslyckanden och sitt långdragna och tragiska svek mot det svenska folket. 

Hade Socialdemokraterna någon skam i kroppen skulle de ställa sig upp och rakryggat ta ansvar för vad de ställt till med för svenskarna, i stället för att rapa glåpord och fabricerade påståenden om oppositionen. 

Av Jimmie Åkesson, Partiledare (SD)

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “S-regeringen är desperat, det är socialdemokraterna som är ett hot mot Sverige


 1. vaddå, skulle maten blivit dyrare att inhandla?…knappast, de eju
  penningvärdet som hela tiden försämras…va lägligt nu att pressa kronvärdet ännu längre ner i dyn å skylla skiten på kraken Putin?
  Vill jag ha “husdjur”så kräver jag inte att Staten skall stå sponsor
  för koja, mat å godis åt dessa avarter av husdjur…har en kärleks-
  full vovve själv, som är som en ljuv dröm…mot de mardrömmar
  som de hel å halvsvarta apor som sossar m.fl påtvingat oss att
  värna om…tycker faktist att om man tagit fan i båten, då påyvla
  andra ansvar som de själva skapat är i.magstarkaste laget !
  Som de nu kommer bli, då sossepaket är så kass djurvårdare
  utan ansvar, får vi andra 22% stå å pröjsa för 50% apskallars
  avhysning å framtid, det blir ingen baggis…de kommer att spr-
  attla emot som sjutton me både näbbar å klor…att bara gerom bananer räcker inte långt?…bra förslag av alla här på forumet emotses väldigt tacknämligt

 2. Hot mot Sverige?
  Privatjet fryktes å styrte utenfor Gotland
  4 minutter siden – 19:03

  En privatjet lar seg ikke kontakte, og fryktes å ville styrte utenfor kysten av den svenske øya Gotland.

  Flyet var på vei til Köln, men i stedet for å lande der fortsatte flyet mot svensk luftrom. Dette samtidig som tyske myndigheter ikke får kontakt med det.

  – Det verste scenarioet er at det bare fortsetter til drivstoffet tar slutt i Sverige.

  Tyskt jaktflyg har varit uppe för att se vad som skett i flygplanet.
  – Förhoppningen är att man ska få kontakt med besättningen men de ser ingen besättning i cockpit

  Planet var strax före klockan 19 över tyska ön Rügen och beräknas passera in i svenskt luftrum under kvällen.
  Mvh.

  • Privatjet styrtet i Østersjøen
   Mistet kontakt med pilotene.Sist oppdatert søndag 04. september 2022 – 19:53

   Klokka 19.44 flyr flyet i spiralmønster og taper raskt høyde over Østersjøen utenfor kysten av Latvia.

   Flyet var på vei til Köln, men i stedet for å lande der fortsatte flyet mot svensk luftrom. Dette samtidig som tyske myndigheter ikke får kontakt med det.

   Ifølge https://www.bild.de/ tok flyet av fra Sør-Spania. Da det ikke landet i Köln, sendte det tyske flyvåpnenet et Tornado-kampfly på vingene, men dette måtte snu ved Østersjø-øya Rügen.

   Også danskene har sendt opp kampfly for å finne ut hva som er galt. Men verken de eller tyskerne har observert noen personer i cockpiten.
   I 19.30-tida har flyet ifølge Flightradar24 passert sørenden av Gotland og er på vei nordøstover mot Estland og Russland.

   Samtidig mister flyet høyde.

   Klokka 19.37 har flyet brått svingt ca. 45 grader til høyre, og har nå kurs for Latvias hovedstad Riga – men endrer like etter kurs på ny og tar en krapp venstresving.
   Cessna-maskinen er eid av et østerriksk selskap.

 3. Vad är den största inkomskällan för klaner och gäng, narkotika i alla dess former.
  Tullpersonalen erkänner att de inte har personal för att kontrollera alla de borde göra.
  Alltså med pengar och planerad träning nu, så kanske vi kan se en ljusning om 5-6 år.
  Finns inga varor, försvinner säljarna till bättre marknader.

  31
  • Dock knappast troligt att de upphör med sitt brottsliga liv. De hittar snart andra inkomstkällor. Naivt att tro att de hux flux skulle bli lagliga medborgare.

 4. (SD) måste träda fram och kasta av sig all skit de får från övriga partier. Blir det regeringsskifte måste (SD) visa sig rakryggade och inte kohandla bort möjligheten att få rätsida på Sverige.

  42
  2
 5. Ja man kan konstatera att den regering vi har är en katastrof en av dom minst koppitenta genom tiderna första .
  Det allvarligaste är ju utan tvekan avstängningen av EL kärnkraften och den sönder reglering man roat sig med som kommer att ge en skenade inflation arbetslöshete massiv fattigdom samt ett antal dödsfall när vinter kommer.

  Sen har vi sjutningarna och sprängningar samt krimminäla gäng och jihadister som kastar kärringar och barn från taken i någon konstig heders idiologi? Där det är förbjuder att ha vissa åsikter.

  Sen har man ju cov19 och det hov man då höll i folkhälsomyndigheten! Och vad det kostade.

  Det lös ju synerligen kostigt om denna regering får ett nytt förtroende ?? Men man vet ju inte med den valboskapens förmåga och bildningsnivå

  40
  2
 6. Till dom som ännu inte bestämt er hur ni ska rösta, tycker jag att ni ska
  se STEFAN SAUKS FILM OM HAVSBASERAD VINDKRAFT, hur Regeringen
  kringgår alla Lagar o regler att bygga vindkraft vid Stora o lilla Karlsö, mitt i
  dom stora Fågel stråk? Det finns tydligen inga hinder som är för stora att bryta
  mot bara man får behålla makten, det är väl det lilla utpressarpartiet MP som
  ligger bakom fler Fågeldödar kraftverk som är deras Mantra!

  Tycker att alla ska se den filmen . Den borde visats av SVT eller TV4,
  men dom jobbar ju bara tillsammans med regeringspartierna!

  50
  1
  • Som Tony skriver,
   se Stefan Sauks film, en av hans viktigaste enligt honom själv och som någon på Youtube kommenterar med: ”hur fans tokiga är regeringen som kan tillåta detta, det är straffbart, har vi galningar i regeringen eller behövs inte sunt förnuft längre, man gråter ”
   https://m.youtube.com/watch?v=WzsjcCrQ26E

   36
 7. Det är inte bara att förlora makten de är rädda för.
  Det är all den skumrask i myndigheter och administrationen som kommer att välla ut och visa hur vanskött Sverige blivit de senaste årtiondena .
  En storstädning av bl.a UD är av nöden .
  Presstöd och Bidrag måste ses över .
  Massor av myndigheter behöver ses över och moderniseras.
  Gamla betongsossar ska pensioneras
  Alla mutade föreningar och religiösa sammanslutningar kontrolleras .
  Vi måste alla tacka högersidan för att de vill ta tag i skiten och ställa tillrätta
  Det gör vi den 12 september .

  46
  1
 8. Sossarna ser allt som hotar deras makt som ett hot.
  Sossarnas politik har varit att lämna landet vind för våg och istället lyda MP för att kunna sitta kvar vid makten, resultatet ser vi nu.

  57
  1
 9. Agendan att förstöra Sverige kommer utanför Sverige.
  Greppet kopplades när vår valuta hotades och räntan sprang upp till 500%.

  Av någon konstig anledning är det många i den gruppen som har makt i media och politik.
  De mentoriserar hbtq och feminister att hjälpa till med förstörelsen.

  Jag vet att det är förbjudet att säga och den som säger det ska jagas och tystas. Men sanningen skola segra!

  49
  1

Kommentera