”Israel har begått 50 förintelser”

TERRORISM. ”Israel har begått 50 förintelser” – med de orden ställde den palestinske presidenten Mahmoud Abbas till en skandal vid sitt statsbesök i Berlin på tisdagen, skriver Die Welt.

Massakern vid OS i München var ett terrorattentat som inträffade den 5 och 6 september 1972 under Olympiska sommarspelen i München, Västtyskland, som resulterade i mordet på 11 israeliska idrottsmän. Dådet genomfördes av den palestinska organisationen Svarta september. En tysk polis och fem palestinska terrorister dödades också.

Det var vid en presskonferens med förbundskansler Olaf Scholz som Abbas fick en fråga om 50-årsminnet av palestinska terroristers attack mot OS i München 1972. Abbas svarade: – Om vi ska se på historien så har Israel från 1947 tills i dag begått 50 massakrer i 50 palestinska byar. 50 massakrer, 50 förintelser (”holocausts”).

Det var det sista som sades på presskonferensen. Olaf Scholz såg uppenbart missnöjd ut. Efteråt kom hård kritik från både Israel och den tyska oppositionen: ”Ofattbart, Scholz borde ha kastat ut Abbas” skrev CDU-ledaren Friedrich Merz på Twitter.

Sveriges försvarsminister Peter Hultqvist (S) kallar SD för extremister men tar själv emot en palestinsk förtjänstorden. Skärmdump Youtube

-Pettersson såg att sedan staten Israel bildades 1948 har c:a 35.000 araber dött i strider med Israel, en miljon har dött i strider med icke-muslimer och runt tio miljoner muslimer har dött i strider med andra muslimer.

Här har vi närmast nazistisk retorik från Palestinas president som fördöms av Tysklands förbundskansler. Kommer SVT och de andra att rapportera? De brukar ju vara pigga på att hänga ut “nazister”.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “”Israel har begått 50 förintelser”

 1. Vi kan konstatera att en av två regimer hjälpte de muslimska terroristerna 1972 – antingen sossarna i Sverige eller egyptierna för det terroristen håller där är en k-pist m/45 eller den exakta egyptiska kopian/ licenstillverkade port said.

  13
 2. “-Pettersson såg att sedan staten Israel bildades 1948 har c:a 35.000 araber dött i strider med Israel, en miljon har dött i strider med icke-muslimer och runt tio miljoner muslimer har dött i strider med andra muslimer.”
  Pettersson, blanda inte bort korten.
  Det som betyder något i detta sammanhang är hur många palestinier respektive israeler i Palestina och Israel inte i hela världen.

  10
  27
  • Håkan, så du menar att Israelerna i München inte har någon betydelse?

   “Det som betyder något i detta sammanhang är hur många palestinier respektive israeler i Palestina och Israel inte i hela världen”

   9
   3
  • Det hörs jämt och ständigt att nazisterna är de värst mördarna någonsin. Men Hitler med anhang, enligt historiker, tog “bara” livet av mellan 11 och 17 miljoner människor varav 4,6 till 6 miljoner av judisk börd eller tro. Djingis Khan slaktade 40 miljoner. Stalin, Mao med gelikar cirka 125 miljoner. Muhammed med anhängare 250 miljoner, de flesta dock muslimer.

   15
   2
   • Varför komplicera det med att fördela det över olika socialistiska sekter. Gör som jag och summera ideologin:
    Socialismen har dödat 265 miljoner människor men den har inte räddat en enda själ.

    6
    1
   • Argus:
    Du om någon,är den som rättar ut många av vågorna på bloggen….
    Med statistik o. deras färgglada staplar,lär man t,o,m,kunna gå på vatten. Men dina klara siffror visar upp verkligheten.
    Naturligtvis rev dessa islamska uttalande i Berlin ut stor vrede, eftersom det drabbade,var Tysklands speciella skötebarn Judarna.
    Samtidigt hölls ju igår minneshögtider i Müchen,över de mördade israelerna av Arafat o Co,dödade vid OS-72 !
    Rikskansler Scholtz lämnade stött presskonferensen,och uttryckte sin galla över Abbas ! Men hur kunde man mottaga en av världens största Islamistiska terrorledare i Berlin ?
    Undrar om det blir några fler möten mellan de båda ? 😉

   • Stenbock:
    Är inte alla socialister bröder? Det som är teori för vissa är handling för andra. Bara att konstatera att konstatera att under den polerade ytan om omtanke över andra så återfinns en penninghungrig galenpanna.

  • Du är medveten om att palestinier är vad man kallade judar förr som bodde i vad som idag är Israel? Ergo vad du precis frågade var hur många judar har dödats av Israel sedan 1948. Svaret är inga, Israel har inte haft någon väpnad konflikt med judar.

   4
   1

Kommentera