Politiker i Partiet Nyans hyllar terror, sprider hat mot judar och shia-muslimer

VALET 2022. Partiet Nyans huvudfråga är att de ska vara ”alla minoriteters beskyddare”. Men HD och Sydsvenskans granskning visar att flera kandidater i Skåne sprider konspirationsteorier och hat mot judar och shiamuslimer. Toppkandidaten Zaher Hamid (N) har ritat en ”grovt antisemitisk” karikatyr och liknat shiamuslimer med ”grisar” som vanhelgar moskén ”precis som de jävla judarna”. En annan av Nyans registrerade kandidater går så långt att han hyllar terrorister.

Det nybildade partiet Nyans driver just nu en intensiv valkampanj för att bli invalda i riksdagen, Region Skåne och flera skånska kommuner. Partiet hoppas att få 25 000 röster i Malmö, vilket direkt skulle ge dem plats i riksdagen, där partiet kan driva sin hjärtefråga om att bekämpa rasism och skydda alla minoriteter i Sverige.

Tidningarna har granskat de 25 personer som kandiderar till höstens val för partiet i Skåne, och funnit att fem av dem regelbundet sprider hatiskt material.

Företrädare har bland annat skrivit om att ”krossa judarnas huvuden” och liknat shiamuslimer vid ”grisar”.

Det här är uppgifter som vi tyvärr inte känt till. Vi är ett minoritetsvänligt parti, och accepterar inte att våra kandidater hyser den här typen av förakt mot en annan typ av minoritet, säger partisekreteraren Rami Hussein.

Efter avslöjandena har partiet startat en process för att utesluta flera företrädare. En valbar kandidat har redan uteslutits. Var sjunde kandidat på Partiet Nyans riksdagslista är dömd för brott

Om Partiet Nyans på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Politiker i Partiet Nyans hyllar terror, sprider hat mot judar och shia-muslimer

 1. Om mussarna skulle få inflytande ska jämföras med en biodlare som får yngelröta i sina
  bisamhällen.dom måste tas bort,brännas eller grävas ner.Känn på den.

  16
 2. Goda muslimer hetsar och hatar kätterska sekter inom ideologin. Det är därför det inte finns 1.5 miljarder muslimer enligt islam. De olika sekterna ser inte de andra som muslimer.

  16
  1
 3. Mona Walter kan denna unkna Religion innifrån, bra att hon visar
  på vilka typer som Sossarna samarbetat med och gjort avtal med!

  34
  1
 4. Vem är förvånad? Allah vet vad islamism och fascism står för. Sorgligt att se hur den fått sprida sig i Sverige. De partier som bedrivit och fortfarande bedriver en öppna dörrens politik är ansvariga för Sveriges förfall.

  Stopp för all migration

  Omedelbar utvisning av utländska brottslingar, islamiska fundamentalister och andra utan uppehållstillstånd

  Minska arbetskraftsinvandringen genom krav på kunskap och möjlighet att försörja sig

  Förbud mot att ta hit släktingar

  Förbjud kusingifte

  SOM DU RÖSTAR FÅR DU LEVA!!

  Kom inte och klaga på elransonering om du röstat MP, S, V eller C

  42
  1
 5. Det märks i vilken politisk miljö partiledaren formats .
  Det lyser Annie Lööf runt honom .
  Lika opålitlig som sin läromoder .

  33
  1

Kommentera