Sandor om den hänsynslösa invandringen

INSÄNDARE. Till Märta Stenevi och övriga inom Mp. Titta på denna film och begrunda vad som blivit av Sverige tack vare eran import av mångkulturella vildar.

Min son blev rånad av 4 – 5 modiga arabavkommor när han var 15 år i utkanten av Rosengård. Detta skedde år 2005 så redan då var detta ett vardagligt problem

Dom tog hans mobiltelefon och vi ringde till telefonen när han väl var hemma och ett av asen svarade och hotade med att dom skulle komma hem till oss och ”knilla”både min fru och grabbens syster.

Kan bara beklaga att dom inte dök upp.

Vi polisanmälde och polisen kom hem dagen efter och hade med sig pärmar med bilder på kriminella ungdomar som grabben fick titta igenom. Så gott som utan undantag var samtliga i katalogerna av utländsk härkomst.

Du har tydligen en son i tioårsåldern, och vet du vad, jag önskar faktiskt att han får uppleva det som vår son varit med om. Då kan du svara honom med stolthet att det är din egen mor som varit med om att skapa det Sverige som möjliggjort för vildarna att råna honom.

Sandor Herold

***

Nedanstående dokumentär visades på SVT2 i oktober år 1999. Inslagen är unika då beslutsfattarna på SVT valde att visa en del av verkligheten för TV-tittarna.

Bo Holmström börjar inslaget med en del intressanta och givande ord, bl a följande:

”…-Det är invandrarungdomar som rånar svenska ungdomar…”

Otroligt att höra från en journalist anställd av SVT. Journalisten och berättaren Per Svensson säger bl a att redan år 1965 skrev Expressen att Rosengård var eller kallades ”nybyggd slum”.

Orkar ni inte titta på allt så välj Bo Holmström, de första minuterna i del 1…polisen säger samma sak, det är invandrarungdomar som rånar svenskar och det händer ingenting, invandrarna lever i en annan värld, det är inget fel att råna och stjäla, gärningsmännen saknar spärrar…och det var 1999.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Sandor om den hänsynslösa invandringen

 1. Enligt migrationsverket så har över 99 000 uppehållstillstånd utdelats i år. På ett halvt år!! Innan året är slut har de kanske tagit in nära 200 000. VARFÖR?

 2. Jaha Mr Herold, uttrycker sig återigen om invandringen…
  Mr Herold det är inte MP som är ansvarig för ”massinvandringen”
  Det är en kupp, en planerad sådan av globalistsatanisterna.
  Det finns INGET parti i Sverige som kan fatta egna beslut. Även i Europa händer och sker detta, men de är inte lika lama som svensken!
  Politiker styrs av Bilderbergarna, NWO, Frimurare m.fl.
  Vet inte Mr. Herold det?
  Säkert…

  5
  18
 3. En äldre men kanske viktig anekdot kom jag osökt att tänka på. Regeringens cupförsvarspistoler och ammunition, som blev stulna från ett låst kassaskåp i regeringskansliet. Samt alla datorer, som stulits därifrån. Har regeringen avslöjat och satt dit tjuvarna eller kanske sin dåvarande personal och skaffat tillbaks vapnen och stöldgodset. Hur slarvig får man vara i rikets tjänst egentligen. Vakter och personal ska väl bevisa en ren och klanderfri bakgrund flera år bakåt i tiden innan de anställs.

  26
  • Det tål att upprepas. Hur kan människor komma till Sverige och utan att ha bidragit till välfärden med en krona och i framtiden generationer framåt belasta välfärdssystemet som vi svenska sparat ihop till. Man borde väl kvalificera sig till medborgarskap och välfärd. Ni som tycker det är ett bra system rösta på sossarna. En mijon bidragstagare är redan klara. Se till att få slut på åderlåtningen den 11 sept.

   24
 4. Ingen av statsministrarna Göran P, Fredrik R,Stefan L, eller Magdalena A har förmått sig se orsakerna till våra problem. Det är inte bara svängdörren in i landet utan också det största svenska problemet ”tycka synd om” urskillningslöst.
  När så opportunisterna finner en uppsjö av bidragsformer att söka, utan annat än eget samvete som spärr, då blir det dyrt för oss skattebetalare.

  Då det visar sig att de högutbildade endast kan få lågavlönade arbeten så blir de kvar som relativt högavlönade biståndstagare.
  Deras avkomma den mest bortskämda manlige individen, tror sig vara smart och blir kriminell speciellt eftersom det inte är förbjudet att stjäla från oss otrogna.
  Våra ledare ser på, med gapande munnar medan de tänker ”hur kan de göra så mot oss, vi som varit så snälla.”

  27
 5. Justitieministern har lösningen. Han ska dra in vapenlicenser för högerextremister. Han har mardrömmar om att nazister lallar omkring beväpnade på gator och torg och skjuter oskyldiga människor. Om försynen och väljarna kunde ge svenskarna en funktionell regering vid kommande val vore nog de flesta vakna människor tacksamma.

  38
 6. Mitt Sverige vart tog du vägen???

  (S) ser MAKTEN FRAMFÖR ALLT!!! FOLKET BETYDER INGET!!!

  Vad hände med löftet om utvisningar??? NADA!!! Bara tomt prat!

  Som du röstar får du leva!!

  54
 7. Men man måste säga att sossarna lyckats på ett sätt .
  Ingen kommer undan .
  Nu är det SNART lika illa överallt i Sverige .
  Lysekil , Mariefred och Trosa och andra små gräddhyllor som för några år sedan var fredade får idag sin beskärda del .
  Nu är det bara de riktigt medvetna kommunpolitikerna inom SD och M som orkar hålla emot .
  Men de är nog snart bara ett minne blott .
  I Malmö lyckas (S) hålla det värsta inom partiet med hjälp av jättemutan på nästan 7 miljarder . När den tar slut , efter valet , kommer Pandoras Ask att öppnas och all korruption kommer att bli synlig för oss alla .
  Då väntar räkenskapens tid .

  64
 8. Ja fy fan, har man som jag bott omkring Möllevångstorget, sett alla
  flitiga Torghandlare jobba och framförallt hålla rent där dom stått, så
  blir man bedrövad att se det idag, skitigt, stora drivor av tjattrande
  figurer hängande runt den gamla arbetarstatyn på torget, tänk så
  missvisande det blir, det som förr skulle symbolisera flitighet har
  idag bytts ut mot betald slapphet. Man kunde gå där klocka 12 på
  natten utan att bli antastad av någon annan än gubbarna som ville
  sälja en knatting, eller en tidig Sydsvenskan försäljare, vars tidning
  jag idag inte skulle vilja ta i, ens om jag fick betalt till på köpet!

  Nej har helt slutat att besöka Malmö, tål inte se vad Sossarna gjort med stan!

  81
  • Har hört partiledarutfrågningen av Ulf Kristersson och Magdalena Andersson . Rätt bra och tuffa frågor , men jag undrar om Sarinen och Benjelul skulle få sparken om de frågade om invandringen de senaste åren .

Kommentera