Den etiopiska gärningsmannen i Skellefteå är minst 15 år

BROTTSLIGHET. Pojken som är misstänkt för försök till mord och grov våldtäkt på en flicka i Skellefteå i juli är 15 år eller äldre. Det bedömer åklagaren efter den medicinska åldersbedömningen.

Det bekräftas också av pojkens föräldrar.

Föräldrarna har i polisförhör förklarat att man av misstag angav fel födelsedatum för sonen när man kom till Sverige. Det verkar också vara något som man sedan påtalat för svenska myndigheter, säger kammaråklagare Irene Falk, tillförordnad förundersökningsledare.

Eftersom resultaten från den medicinska ålderbedömningen bekräftar det som den misstänkte och hans föräldrar uppgett – att han är 15 år fyllda – så kommer vi i den fortsatta handläggningen utgå från denna ålder.

Om bevisen mot honom är tillräckligt starka när utredningen är klar så kommer åtal att väckas, säger Irene Falk.

Bilden på den 9-åriga flickan kommer från hennes föräldrar. Flickan vårdas fortfarande på sjukhus och har inte kunnat förhöras.

***

TIDIGARE 2022-07-22. Den 9-åriga flickan i Skellefteå har flyttats från intensiven

BROTTSLIGHET. Den flicka som hittades svårt skadad i ett skogsparti i Skellefteå den 7 juli har flyttats från intensivvårdsavdelningen, skriver Expressen. Flickan, som är nio år, vårdas numera på en annan avdelning. En etiopisk pojke, som eventuellt är under 15 år, misstänks för försök till mord samt grov våldtäkt mot barn. Åklagaren har begärt åldersbedömning av pojken.

Gärningsmannen och hans mamma har flyttats till ett annat län av säkerhetsskäl. Han utredde för tre år sedan för kränkande behandling av andra elever och har även antastat en vuxen kvinna.

***

TIDIGARE 2022-07-14. Varför inga demonstrationer mot våldet och för den 9-åriga flickan i Skellefteå?

MEDIA. När knarkaren och den multikriminelle George Floyd dödades av polis i USA den 25 maj 2020 gick tusentals svenskar ut och demonstrerade, svenska politiker och journalister var väldigt upprörda över USA:s polis rasism och brutalitet mot färgade.

När en 9-årig flicka i Skellefteå, blir grovt misshandlad och fortfarande ligger nedsövd, av en etiopier med oklar ålder är det tyst. Inga demonstrationer, politikerna är tysta, till och med justitieminister Morgan Johansson (S) och klimatminister Annika Strandhäll (S) håller sig borta från twitter med journalisterna tiger som muren om gärningsmannens bakgrund och ursprung. De försöker nästan få det att låta som den etiopiske gärningsmannen är ett offer.

Demonstration för George Floyd mot polisen i Stockholm, Sverige. Otroligt att polisen låter dom hållas.
Några som det inte har demonstrerats för ovan. Nedan Expressen, är det så konstigt att folk är förbannade. Samma gärningsman, minst tre överfall…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Den etiopiska gärningsmannen i Skellefteå är minst 15 år

 1. De var många kommentarer som gillades av många.
  Följande är citat från en känd bloggare som inte heller skräder med orden:
  ”Dessa borde förlora sina svenska medborgarskap och ruttna i nån fängelsehåla i ökenlandet där de hör hemma.”

 2. AFTONBLADET: 2022-08-10:
  ”Bedömningen är att det inte vore förenligt med flickans bästa att försöka genomföra ett förhör med henne om det som hänt. De skador hon fått vid händelsen gör också att hennes förmåga att minnas och berätta om det inträffade kan förväntas vara låg”, säger Irene Falk.

  1
  5
  • Hur skadad är flickan egentigen? Kommer hon någonsin att repa sig? Att bli liggande som en grönsak resten av livet är ett öde v’ärre än döden.

   1
   4
 3. När skall politikerna förstå att kulturella skillnader spelar stor roll??

  Allah dessa ”goda och skenheliga” som låtit detta ske utan att fatta vad de släppt in i landet.

  NÄR SKALL VANLIGA MÄNNISKOR VAKNA OCH PROTESTERA???

  Vi kan börja i årets val. Stryk allah de som förordat massinvandring medans de själva bosatt sig i trygga svenska medelklassområden.

  Var bor våra politiker? Knappast i Rosengård, Rinkeby, Norry, Våxnäs, Tjärna Ängar, Biskopsgården,………………………..

  SOM VI RÖSTAR FÅR VI LEVA!!!

  56
  • Det är inte tillåtet att stryka några kandidater på valsedlarna. Det gäller att välja rätt parti. Det går att kryssa. Men det är kappast lönt ens om man har kampanjat själv Det gäller i så fall att man har hela klanen med sig.

   Så långt riksdagsvalet. När det gäller val till kommun och region gäller andra förutsättningar.

   sala jag ger din kommentar ’tummen ned’ Du håller dig inte till fakta. Det är risk för att man får sin röstsedel ogiltlig om man följer ditt råd.

 4. Det är fullt medvetet av Regimen här att importera invasiva arter för att
  skada folket, glöm inte det i September. Importen pågår för fullt, men det
  talar dom inte om, utan ljuger istället om att invandringen minskat!

  70
  1
  • Importen pågår för fullt. Jomenvisst är det så. Redan nu har runt 100.000 uppehållstillstånd beviljats mot ca 95.000 under hela förra året.
   Och det kostar.

   20
 5. Hela familjen ska givetvis skickas hem till Etiopien igen.
  Det är ett fruktansvärt vidrigt brott han har gjort och dessutom mot ett barn.
  Jag finner inga ord för detta missanpassade as.
  Det här ytterligare ett kollektivt brott mot svenskarna.
  Även Politiker och myndigheter är lika skyldiga till det som hände.
  🤬🤬🤬

  86
 6. Grabben är 20+ .
  Det är Morgan J,s värdegrund och syn på rättvisa och lagar som ligger till grund för röttsrötan i Sverige .
  900.000 samordningsnummer säger allt .

  76
  2
 7. Inget straff på den svenska straffskalan är hårt nog för denna brutala våldtäktsmördarneger!

  93
  2
  • 83% av befolkningen röstar ju inte sverigevänligt i förra valet vilket förhoppnings vissa av befolkningen att vakna till i kommande val. Personen i fråga ska utvisad vid fällande dom och medborgarskapet skall omgående dras tillbaks om det finns något. Den migrationspolitik som vi fört under en lång tid är en totalkatastrof för vårt land. Även om flickan svävade mellan liv och död så är hon märkt för livet. Jag är glad över att hon överlevde men hon kommer behöver gå i terapi under lång tid av sitt liv för kunna bearbeta den hemska händelsen. Det yttersta ansvaret har dock våra folkföräd…. förlåt jag menar politiska folkförträdare som tillåtit denna utvecklingen

 8. Från primitiva folkslag vet vi att detta beteendet följer med som ett brev på posten!
  De har våldet som metod att få makt och ta sig fram i samhället. Hur många av er har inte stött på direkta eller underliggande hot då ni reklamerat något till en invandrare. Vill du ha pengarna tillbaka blir du morrande nekad, kassan som kvittot kommer ifrån är med största säkerhet manipulerad. Din betalning är säkert inte bokförd. Då blir hot ett sätt för dem att klara sig undan.

  86
  2

Kommentera