Är LO nöjda med de senaste åtta årens utveckling eftersom de satsar många miljoner på mer av samma

VALET 2022. Om Svenskt Näringsliv hade köpt reklam för många miljoner åt enskilda politiker, vilket de inte gör. Tror ni de skattefinansierade statsmedia SR och SVT hade varit tysta då?

LO Sverige samlar 14 fackförbund med omkring 1,4 miljoner medlemmar. Vid riksdagsvalet 2018 var det omkring 60 procent av LO:s medlemmar som inte röstade på Socialdemokraterna (S). Runt var fjärde LO-medlem röstade istället på Sverigedemokraterna (SD), enligt SCB.

LO:s kandidater till riksdagsvalet den 11 september 2022 hittar ni dock i ett enda parti, Socialdemokraterna. LO kallar det demokrati…

Patrik Lundqvist, LO, står som nr 1 på Rikslistan i Gävleborg för Socialdemokraterna och nr 35 på Kommunlistan i Sandviken. Lundqvist är mekaniker på Stålverket på Sandvik, men är riksdagsledamot sen 2014. Han är nybliven pappa och bor i Björksätra med familjen.

-Pettersson undrar om Patrik Lundqvist arbetar för LO eller för S i frågor där LO-medlemmarnas intressen skiljer sig från partiets?

Här har ni de kandidater som LO satsar många miljoner på och ska arbeta för Socialdemokraternas intressen. LO satsar 30 miljoner av medlemmarnas pengar direkt på valkampanjen, därtill satsar LO många miljoner på utbildningar av LO-medlemmar samt köper in programvara som ska användas när man ringer runt till medlemmar. Om inte det är nog ingår arbete åt S i ombudsmännens lön.

Hoppas LO:s medlemmar är nöjda med de senaste åtta årens utveckling eftersom LO vill ha mer av samma.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Är LO nöjda med de senaste åtta årens utveckling eftersom de satsar många miljoner på mer av samma

 1. Detta är väl att betrakta som förskingring och stöld av medlemmarnas pengar som ska vara
  till skydd vid konflikter.Hur var det nu med stölderna ur pensionsfonderna.Dessa satans
  anhang borde spärras in på livstid och även kasta bort nyckeln.

 2. LO:s reklammakare har gjort som resten av reklambranschen och utrotat den blonde svenska mannen. I sin reklamfilm har man ett par som består av en blond kvinna och en afrikansk man. Reklambranschens idealpar. Liksom IKEA:s,Cupras, Tui:s Comviqs m.fl, m.fl.

   • Är det inte det svenska fackliga centralorganisationen LO (LandsOrganisationen) som avhandlas i denna tråd?
    Vidare så är jag inte särskilt insatt i rysk fackföreningsrörelse.

    2
    1
 3. LO har så mycket pengar att de inte behöver räkna dem längre. Ska något drivas igenom finns det hur mycket pengar som helst bakom.

  19
  1
 4. MAKTEN FRAMFÖR FOLKET!!! Det viktigaste är att ”tro” att det blivit bättre trots bevis på motsatsen.

  27
 5. Valfilmen från LO visar klart hur LO-styret ser på sina medlemmar .
  Det politiska baklängesspråket regerar .
  ”Inget annat parti kan ta tag i kriminaliteten ” och så är det kanske.
  (S) har legat i som bävrar för att vi ska hamna där vi är idag .
  Hur många lögner och skylla på andra förklaringar har inte Morgan J och Stefan L serverat oss de senaste 8 åren .
  OCH RESULTATET???
  Det är det vi lever i . 47 års okontrollerad invandring .
  Ska deras valfilmer göra någon nytta ska de nog göras på ett annat språk och visas i deras röststarka områden , innan Ygerman börjar riva dem .
  De som inte vill bli betraktade som idioter bör gå ur LO per omgående .

  33
 6. Los medlemmar får bestämma vilka som skall vara i styrelsen och vilken linje som skall följas, gör de inte det så får de skylla sig själva.

  4
  11
  • Nja, så är det inte. Rösta rätt, rösta rött så får du vara med och leka i sandlådan.

 7. En framtida regering måste prioritera att krossa LO. En mycket rutten organisation. Närmsta jämförelse är de amerikanska maffian. Även den styrde människor med hot, hat och mutor.
  LO kontrollerar politiker, med sina pengar och, som följd därav tillskansar sig tillgång till landets maktelit. Detta är djupt odemokratiskt.

  34
  1

Kommentera