Pinsamt och klandervärt

VALET 2022. Finansmarknadsminister Max Elger (S) går till attack mot Moderaternas annonser i sociala medier, där partiet insinuerar att Socialdemokraterna vill återinföra en fastighetsskatt. Partiet har delat en länk där väljarna själva kan räkna ut vad deras fastighetsskatt skulle bli, skriver SvD Näringsliv.

I november beslutade Socialdemokraternas kongress att inte driva frågan om en ny fastighetsskatt. Elger kallar annonseringen för en ”desinformationskampanj” och tycker att det bevisar att Moderaterna inte går att lita på.

Jag tycker uppriktigt sagt att det är pinsamt och djupt klandervärt. Denna fråga lyfter Moderaterna i varje valrörelse, och det har aldrig varit sant.

-Pettersson säger att är det någon som är pinsam så är det Max Elger och S. På kongressen i november beslutade S om att INTE gå med i NATO. Vad säger att inte samma sak kan hända med fastighetsskatten? Flera tunga S-distrikt vill återinföra fastighetsskatten liksom Socialdemokraternas samarbetspartner MP och V.

S lovade också att inte höja drivmedelsskatten inför valet 2014. Sedan dess har bränsleskatten höjts många gånger. S är bra på att ljuga och höja skatter.

Max Elger. Foto: Kristian Pohl

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Pinsamt och klandervärt

 1. Med nytt tangentbord, tyvärr svart, är jag åter på språng efter de som förstör landet.
  Det är inte bara sossar utan nu sticker L i form av Johan Person upp sitt fula tryne och säger nej till samarbete med SD.
  Vill de få bort hydran så måste SD vara med, det begriper var och en tänkande väljare.

  39
 2. Socialdemokrater är falska, ljugande samhällsförstörare. Sprider löften omkring sig vid varje val. Löften som omedelbart bryts, när valet är över. Dessa föraktliga människor, har genom åren slängt skit på sina motståndare, medvetna om att det är falska påstående.
  Förtidsrösta inte: Valfuskmöjlighet. Blågula röster riskerar bli röda på valdagen!

  53
  • Det har visat sig att även icke förtidsröster blir röda, senaste valet i Falun fick göras om på grund av för mycket fusk.

   22
   • Jag tror inte på något organiserat valfusk. När det förekommit har det varit enstaka individer och det har inte påverkat valresultatet.

    Socialdemokraternas valresultatet de senaste valen. Om det fuskade borde inte trenden vara nedåtgående.

    1994 45,3 %
    1998 36,4
    2002 39,8
    2006 35,0
    2010 30,7
    2014 31,0
    2018 28,3

    4
    11
   • Så kort som möjligt.
    Info från tidigare parti människa. Valarbetarnas obegränsade tillgång till förtidsröster, förvisso i märkt nr kuvert, byts i sista sekunden ut till nytt kuvert med samma siffra. Därefter ner i urnan. Naturligtvis inte överallt, endast där ”personkemin” stämmer.
    Läs vallagen och fundera över om du vill att en S och en Mp gubbe, tex skall förvalta dina röster fram till valet. Just dessa myglande, fuskande, falska individer!

 3. Återinföra vad?
  Fastighetsskatt finns ju redan och har alltid funnits -kanske med lite olika benämningar, men med samma skit i en annan förpackning.
  Vet inte fjanten Kristersson det??

  Kommer Ni ihåg högertrafikomläggningsskatten som bara skulle finnas under ett par år.
  Namnet togs bort men istället bildades en helt ny myndighet som vi skulle försörja!
  Bara mygel och bluff i det svenska tjyvsamhället.

  75
 4. Det bevisar ännu en gång att sozzzar är per definition lögnare och idioter,bra så?
  Röstar du rött så blir DU bedragen ännu en gång,lita alldrig på en sozzze.

  81
  1

Kommentera