SD vill att hela Sverige ska leva

VALET 2022. I dag har Sverigedemokraterna presenterat ett landsbygdspolitiskt program på drygt 30 nya och gamla förslag.

Bland punkterna finns förslag på att kommuner ska kunna säga nej till att ta emot flyktingar, och att skatter från energi- och industrifastigheter ska dirigeras om så att landsbygdsregioner får behålla mer av de värden som skapas lokalt.

Partiets mål är att vara Sveriges största parti utanför storstadsregionerna efter valet 2026 och dessa förslag menar SD ska skapa ett ”sammanhållet Sverige”.

Ytterligare förslag som SD presenterade var att de vill se över ”rennäringens särställning och maktposition”, att regionala flygplatser ska bevaras, att det ska bli lättare att få licens för jaktvapen och att epatraktorer ska få köra i 45 kilometer i timmen i stället för 30.

Läs mer här…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “SD vill att hela Sverige ska leva

 1. detta är ju Centerpartiet väljar bas ?? förstår intevarför man tror att man kan fiska i detta grumliga diket med enmaas tröga bönder rödskrikans väljarbas???äär det inte enklare att låta sossarna med sina skenade energipriser fulständigt låtta Torbjörn leriga stövlar göra konkurs ju närmare polcirkelen man befinner sig ju svårare är det att konkurera med den infallande fotosyntes.. man bör mede!a dessa väljare vem det är som bjudit på dessa svårigheter.. sossialdemokraterna påstår ju alltid att det är någon annan

 2. från de ena till de 4ärde…här en ung böna med Ambitioner
  googla på “Anna Liljemalm” så förstår ni va jag åsyftar

 3. SD:s förslag kallades nedvärderande för “gammal skåpmat” av en självsäker kommunordförande. Ja när kommunala problem aldrig åtgärdas, blir de nämligen också “gammal skåpmat”. Gamla lösningsförslag passar således perfekt, som lösningar på gamla problem. Jag hoppas förstås på skärpning i kommunpolitiken men kommunerna måste naturligtvis ha möjligheten att frånsäga sig villkorslös invandring av analfabetism, hedersvåld, ökad brottslighet, bidragsberoenden och bostadsbrist.

  24
  • Ja, den första centerpartisten klagade på allt. Men han kunde tänka sig en ambulans på närmare håll, vilket han själv redan funderade på.

   Den andra centerpartisten som intervjuades klagade också på nästan allt men höll med om att det vore bra med billigare drivmedel. Men bara tillfälligt – sannolikt över valet. Sedan måste det ånyo bli dyrare.

   Centerpolitik för landsbygden i sammandrag.

 4. Jag skäms inte för o vara SD. Burit nyckelring med SD logga, haft doftagott gran i bilen. På jobbet vet dom vad jag står. Kroater brukar hålla med mig. De jag jobbar med. Gjort fyra valkompass. Alla gånger blev det SD. Även lokalt.
  Vi satt fem på jobbet o gjorde ett sånt test.
  Ointresse för politik har dom, men de gjorde det. SD allihop

  30
 5. Bra att medborgare öppet bejakar Sd. Vi kan alla ta på oss t-shirts, pins, kepsar och stickers på bilen som visar “här är en Sverigedemokrat”. Det ska inte vara skämmigt att vara Sverigedemokrat, om fler öppet visar sympati för Sd så kommer många fler att hänga på. Det kan ge riktigt bra skjuts i valet!

  36
  1
 6. Öskute verkar gilla vargar, du skulle behöva besöka en fårhage som haft besök av varg.
  Sverigedemokraterna är Sveriges nya Landsbygdsparti helt klart.
  Finns inget annat parti som bryr sig längre.
  Och Annie Lööf har ju blivit Socialdemokrat så hon är helt körd.
  Och terroristerna Miljöpartiet vill att stadsborna ska få gratis kollektivtrafik på landsortsbornas bekostnad som inte har något alternativ.
  Ta bort alla skatter på el och drivmedel till allt lugnat ner sig, eller fortsätt köra Sverige i botten helt då.

  45
  • MP vill att skattebetatna skall stå för kollektivtrafikens kostnader och Karl vill att detsamma skall gälla för bränsle och energi.
   “Om pappa jag hade en femöring”

   2
   9
  • …rimlig ersättning för tamboskap (slutändan) vore inte fel
   för de som drabbas av St.Stygga Vargen, isf skulle detta
   problem inte finnas…en skyst försäkring, alltså cash deg
   i kardan för de som drabbas, bara vi isf inte fubbar, nog
   där som skon klämmer? (har ngn testat me avdrag i dek-
   larationen?)
   Vargen är ett DJUR som va här före oss och tillhör vår
   Nordiska Fauna…glöm inte detta, ej heller att en invan-
   drad blatte är ett mångfalt större rovdjur än va vargen
   är…speciell gummiammunition kanske kunde avskräcka
   närbesök våra boplatser ute på vichan, än så länge så
   håller sig den värsta (blatten) hjälpligt borta från riktiga
   Sverige, guschelov!

 7. Gammal skåpmat sa en trött sosse som inte gjort någon nytta för Sverige på 8 år .
  Snälla 11 september skynda dig hit , vi måste bli av med dessa destruktiva politruker.

  49
 8. Många på landsbyggden röstar redan på SD. Alla på landsbygden skall få bättre förutom samer och vargar. Dock blir nog samerna glada över förslaget att kraftigt minska vargstammen.
  Delar av Västerbotten och Norrbotten borde bli ett självständigt samiskt land, de har gått om naturrikedomar så de skulle nog klara det.

  6
  23

Kommentera